• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok fena gaza geldimm :KK71: hemen regl bitince yeni bir başlangıç yapıcammm hem diyet hem sporaa inşaAllah :KK37:

wuhuuu superizzz :KK55:

Ebru deme yaa kızı ceza manyağı yaptık şimdi zevk alıyorr :-)

Ebrunun kulaklari iyi cinlattik :KK48:simdi ebru yatakta pedal ceviriyor ya kulaklari cinlamaya baslicak ama o kan beyne gidiyor diye oldu sanacak ama halbuki biz andik diye:KK48: ne dedim ben yaa :KK47:

kötü polis ebruuu iskenceci ebruuu :KK48:

İnşallah 3er 5er verirsin kilolarini,benim en çok yüzümden belli oluyor verdiğim kilodan fazlası hatta,kemik yapım iri biraz.

canim sen sıkılaşma egzersizleri yapsan yeterli olur bence:KK50:

Bugünkü menüm

Sabah
1 büyük bardak çay
1 küçük dilim peynir
1 dilim kadar da ekmek

Öğlen
1/4 porsiyon makarka
4-5 küçük et kavurma

Akşam
2 yk kırmızı mercimek çorbası
2 parça tavuk (fırında)
1 dilim ekmek

1 l kadar su
2 fincan çay

Cok iyi olmus :KK49:
Himm gul boregini bilirsiniz. Yufkanin dortte biri ile yapilio. Onun yarisi. :KK51:
Hmmm o zaman azmis bence...:KK50:

selam kızlar havamız çokl kçtü burda.. 3 gündür rüzgar dinmiyor..e haliyle elektrik kesintileride sıkça oluyor..bu akşamda elektrik gitti ardından uyuyup kalmışız ailece...ben menümü yazayım yatağa döneyim çok uykum var..

sabah: 2 dilim tam buğday ,2 parça peynir,5-6 zeytin, yeşil çay
öğle:1tabak kadar kıymalı patlıcan yemeği,1 dilim tam buğday,2 kaşık yoğurt
ara: sütlü nescafe
akşam:1 tabak yoğurtlu brokoli
ara: 1 tane tahinli kurabiye
yatmadan önce: yoğurt kürü (yiyorum şimdi)
spor yok su 2 lt kadar

Kolay gelsin canim duzen tam oturmadimi zor oluyor
aynen canım bide mükemmelliyetçi oldun mu daha zor :( annem öyle babam öyle eee böyle ebeveynden böyle kız olması normal bir durum sanırım :D
Güzel olmuş canım dışarda yürüyüş iyi gelmiştir.
evet iyi geldi bide hava cok güzel burda:51:
Sahur un ne öyle yahu aşure ve yoğurt kel alaka hem niye o kadar az

aşure tabagım biraz büyüktü diyelim hem ben katıp karıştırırım yediklerimi regl zamanımda sabah kahvaltısında çiğköfteyi yerim her sabah önüme turşu koy yerim ben :48:

Az olmuş yediklerin sanki
bu aralar fazla su içiyorum bitki cayı ve şekersiz kahve içiyorum yazmayı unutuyorum hep ondan az yiyorum sanırım cok su içtiğim için ödem topladım baya şiştim adetimde gelmedi :(

cuma artı çıkmam umarım :(

bu manzaranın karşısında kahve içmek doyumsuz oluyo kızlar insan yemeyi unutuyo desem inanır mısınız bişey yemiyorum işlere ara verince hemen kahve yapıp oturuyorum pencerenin karşısına :48:

Eklentiler

iftar 19.40
1 tabak mercimek corbası
3 kaşık bulgur pilavı
3 parmak köfte
4 kasık semiz otu salatası

çay keyfi 21.00
3 bardak çay
3 cino (bayılıyorum daha fazla yememek için zor tuttum kendimi)
1 hindistan cevizli eti puf
6 çiğ badem
3 litreye yakın su içtim tam net bilmiyorum 2 bucugu gecti kesin
1 saat önce şekersiz türk kahvesi içtim

bütün gün yattım kızlar günler uzun olunca cok zor geçirdim bugün orucumu birde başımın agrısını anlatamam sanırım saclarımdan kaynaklanıyo devamlı agrıması
yogurt kürümü yaptım yiyorum şimdi yarım saat oyalanıp uyurum:KK46:

Günaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun. Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah.

Bugun

Sabah 08:30 da ilik limonlu zencefilli su
09:00 lorlu kepekli ekmekli tost,1 yumurta,1domates

Oglen
12:30 spor oncesi 4 tane form biskuviden fistik ezmeli sandvic yapip yedim yaninda aci kahveyle

65 dk eliptik bisiklet kullandiktan sonra 20x3 set pilates cemberiyle ic bacak calistim. Gobek eritme egzersizleri yaptim.

Spordan sonrada 1 bardak kefir ve 3 tatli kasigi lor yedim

Ara 16:30
1 elma,1avuc leblebi,1 bakla bitter cikolata ve 1 fincan yesilcay

Aksam 19:10
2 yk bulgur pilavi
1 yk lor

Ardindan 1 saat yürüyüş...

Yogurt kürümün 11.günü tamamdir..

2 lt su ictim..

100 jumping jack yapip yaticam Kankimin verdigi rokoko cezasi
Muhteşem :)

Biriniz Ebruyu durdurum ceza vermekten bişeyler olduu :KK70: zevk alıyor resmennn :KK70:

Sen bana süper ötesi bir liste hazırla şimdiden :KK48:
ama en az 2-3 gün sonra başlayabilirim.. ödem gitmedi henüz tartı aldı başını gidiyor napıcam ki bennn :mad:

Şimdi benim sorunum öncelikle göbek+kalçe+basen :KK48: hepimizin sorunu zaten bunlarr
sormak istediğim acaba tek-tek yani bölge bölge inceltmek için mi spor yapsak daha iyi olur yoksa genel hepsi birden mii
şimdilik göbeğe yönelik hareketler yapsam da biraz inceldikten sonra basene geçsemm ve s ve s..
sadece 1 tür hareket yapayım demiyorum sadece mesela mekik çekiyorum normal 50 çekicem gün içinde onu 300 hatta 500 falan yapayımm.. çok mu uçtum nee :KK70::KK70:
tabi o kadar yaparsam zaten halıdan kalkmaya halim kalmaz başka hareketi nasıl yapayım :KK70:
Aleyhimde nasıl konuşmuş hıııh :)))
Ben sana bu cümleden sonra öyle süper bir liste hazırlayacağım ki, aklın hayalin duracak. Yalnız biraz vakite ihtiyacım var. Bu listeyi aynı zamanda kendim için de hazırlayacağım artık olmadı birlikte yaparız :)

Bunu deniycem mutlaka,tesekkur ederim :KK66:
Rica ederim canım :)

Benim de laf edenim yok, kardeş var da bişey demiyor :KK48:

Ya insanın ya kardeşi ya arkadaşı eşi falan laf eder bana da alay eder gibi söyleyen birinin ya da nişanlımın sözü etki eder ama kimse bişey demiyor :KK48: bu yetmezmiş gibi kilo alırsan al ne olacak diyen bir nişanlım varr şimdi ben bunu boğmayıp ne yapayımm :KK70: gerçi bişey demesi çok dokunur ama komplekse girmek istiyorum ben belkii kimse beni anlamıyor :KK70::KK70:
Iyyy fatime o göbek ne öyle ıyhh...
Tabi hiç etki etmedi :) Sen bizi en iyisi bir tanıştır kardeşinle biz onu ayarlarız :)))

Gülüm benimde eşim senin nişanlın gibi ama seninle aramızda ki fark şu, eşim bana birşey dese zoruma gitmeyebilir :)

cok sagol canimmm :KK60: ben yürüyüş yaparken bile karnimi cekip sıkarak yuruyorum faydasini goruyorum

:oops::KK60:

kardesim bu halde bana dedi oyle ama :KK56:
ya var ya o kızıda gördümmmm kankicim sende duyyy E-brulim E-brulim bi bacagi benim kolum kadar dedim bu neee oyle kadin mi olurmuş:63:

Yatakta mi:KK48: kolay gelsin :KK48:

Ay yok yok motive etsinler vaaav ne kadar zayifladin vs :KK55:
Kardesim bugun diyo senin gibi becerikli oldugunu sanmıyorum:KK48: dedim yuhhh bin takla attin sonunda bunuda dedin git herkesin becerisi kendine dedim kızarak :KK48:
Sadece yürüyüş yaparken değil karnını herzaman çekik tutmak daha iyi, zamanla alışıyorsun sonra hep öyle devam ediyor. Birde merdiven çıkarken popoyu sıkmak çok faydalı :)))

Çırpı bacak desene... Hiç sevmem öyle, kadın dediğin biraz kıvrımlı olacak :)

Kankim bu boyun ağrısı beni mahvediyor, o yüzden yatakta yapayım yatarken diye düşündüm ama ı-ıh olacak gibi değil.

Kardeşin durumu toparlamaya çalıştıkça batıyor ablası :) kızı da bir güzel gömmüş :) sen ablasın yine affedersin de kızın kulağına giderse bilemiyorum :)))

Taktiğe gelll :KK48:

Aynen. o kadar zayıflamaya çalışıyorum ama öyle olmayı da hiç istemem.. Benim de kısmetse eltim olacak kız öyle ince, biri bir laf ederse senden zayıf falan derse döverimm :KK70:
Vuu ne fena ne çirkef çıktın kız sen :)

İyi geceler kizlar. Yarin misaf gelcek bize kutly dogum programi olcak cumada benim sozum var o yuzden bi telase icindeyiz.
Sabah 10:00 kahvaltiya vaktm yoktu
1kase corek otlu yogurt, yarim dilim ekmek
Ara ogun 13:00
1avuc findik ve kuru uzum.karisimi, 2lokum
Oglen 15:30
4kasik sebze yemegi 1dilim ekmek 1kasik.yogurt
Aksam 20:00
3kasik sebze yemegi, 3dilim karpuz, 2cino
2lt su
Yarim saat yürüyüş.
Simdide yogurt kurumu yapcam bugun ilk gunum.
Hayırlı olsun pembelim ❤️
Cino ne oluyor? Ben peşinen cezamı vereyim zararsız birşeyse geri çekerim :)
20 jj + 20 mekik

benden de bir iki cimdik :-) hatta ebruda buna eklemeler yapar acı veren hareketlerden hoşlanıyor çünkü:-)
Kuru iftira :)))

Çok fena gaza geldimm :KK71: hemen regl bitince yeni bir başlangıç yapıcammm hem diyet hem sporaa inşaAllah :KK37:
Bende istiyoruuuum :)

Ebru deme yaa kızı ceza manyağı yaptık şimdi zevk alıyorr :-)
Kız arkamdan konuşmaya utanmıyormusunuz? Günah günah :)))) ama zevk aldığım doğru vallaha ne yapayım :)

Bugünkü menüm

Sabah
1 büyük bardak çay
1 küçük dilim peynir
1 dilim kadar da ekmek

Öğlen
1/4 porsiyon makarka
4-5 küçük et kavurma

Akşam
2 yk kırmızı mercimek çorbası
2 parça tavuk (fırında)
1 dilim ekmek

1 l kadar su
2 fincan çay
Cezamın tersiyle çarparım :)))
Makarna = 50 jj
Su da çok az yarın en az 1,5 lt hıııımmm (kızıyorum) :))))

Birgün burdan gidersem cezalarımı çoook arayacaksınız hıııh :)

wuhuuu superizzz :KK55:

Ebrunun kulaklari iyi cinlattik :KK48:simdi ebru yatakta pedal ceviriyor ya kulaklari cinlamaya baslicak ama o kan beyne gidiyor diye oldu sanacak ama halbuki biz andik diye:KK48: ne dedim ben yaa :KK47:

kötü polis ebruuu iskenceci ebruuu :KK48:

canim sen sıkılaşma egzersizleri yapsan yeterli olur bence:KK50:

Cok iyi olmus :KK49:

Hmmm o zaman azmis bence...:KK50:
Oh birde beni yerden yere vururken zevk almışlar :) pek bi güldüm okurken :)

selam kızlar havamız çokl kçtü burda.. 3 gündür rüzgar dinmiyor..e haliyle elektrik kesintileride sıkça oluyor..bu akşamda elektrik gitti ardından uyuyup kalmışız ailece...ben menümü yazayım yatağa döneyim çok uykum var..

sabah: 2 dilim tam buğday ,2 parça peynir,5-6 zeytin, yeşil çay
öğle:1tabak kadar kıymalı patlıcan yemeği,1 dilim tam buğday,2 kaşık yoğurt
ara: sütlü nescafe
akşam:1 tabak yoğurtlu brokoli
ara: 1 tane tahinli kurabiye
yatmadan önce: yoğurt kürü (yiyorum şimdi)
spor yok su 2 lt kadar
O kurabiyenin kalorisi kaçtır ki :))

aynen canım bide mükemmelliyetçi oldun mu daha zor :KK43: annem öyle babam öyle eee böyle ebeveynden böyle kız olması normal bir durum sanırım :KK70:

evet iyi geldi bide hava cok güzel burda:KK51:

aşure tabagım biraz büyüktü diyelim hem ben katıp karıştırırım yediklerimi regl zamanımda sabah kahvaltısında çiğköfteyi yerim her sabah önüme turşu koy yerim ben :KK48:

bu aralar fazla su içiyorum bitki cayı ve şekersiz kahve içiyorum yazmayı unutuyorum hep ondan az yiyorum sanırım cok su içtiğim için ödem topladım baya şiştim adetimde gelmedi :KK43:

cuma artı çıkmam umarım :KK43:

bu manzaranın karşısında kahve içmek doyumsuz oluyo kızlar insan yemeyi unutuyo desem inanır mısınız bişey yemiyorum işlere ara verince hemen kahve yapıp oturuyorum pencerenin karşısına :KK48:
O manzaranın karşısında sadece kahve içtiğin sürece sorun olmaz gülüm :)
Yediklerine dikkat et yoksa o manzaranın karşısında kendini spor yaparken bulursun :)

iftar 19.40
1 tabak mercimek corbası
3 kaşık bulgur pilavı
3 parmak köfte
4 kasık semiz otu salatası

çay keyfi 21.00
3 bardak çay
3 cino (bayılıyorum daha fazla yememek için zor tuttum kendimi)
1 hindistan cevizli eti puf
6 çiğ badem
3 litreye yakın su içtim tam net bilmiyorum 2 bucugu gecti kesin
1 saat önce şekersiz türk kahvesi içtim

bütün gün yattım kızlar günler uzun olunca cok zor geçirdim bugün orucumu birde başımın agrısını anlatamam sanırım saclarımdan kaynaklanıyo devamlı agrıması
yogurt kürümü yaptım yiyorum şimdi yarım saat oyalanıp uyurum:KK46:
Amaniiin cino, eti puf...

Diyet ceza kanununun 1. maddesini ihlalden dolayı 20 jj, 20 mekik, 20 dakika koşu cezasına çarptırıldınız. Cezanızı 24 saat içinde uygulamanız gerekmektedir yoksa hakkınızda hukuki işlem başlatılacaktır! :)

ftmklc ftmklc @AKovser farklı bir imaja büründüm :)))

:KK4:günaydın kızlar
Regl dolayısıyla bacaklarımda ayaklarımda şişkinlik var, e yarında tartılma günü :KK61:normalde böyle olmaz tam tersi süzülürüm özel günlerde. Napcam bilmiyorum..:KK34:
Akşam ayaklarımın altına vicks sürüp çorap giyip yattım ki alışkın değilim değişik geldi çorap. Ama bi nebze öksürüksüz bir gece geçirdim böylece.

:KK4:günaydın kızlar
Regl dolayısıyla bacaklarımda ayaklarımda şişkinlik var, e yarında tartılma günü :KK61:normalde böyle olmaz tam tersi süzülürüm özel günlerde. Napcam bilmiyorum..:KK34:
Akşam ayaklarımın altına vicks sürüp çorap giyip yattım ki alışkın değilim değişik geldi çorap. Ama bi nebze öksürüksüz bir gece geçirdim böylece.
Kuzum bir kac gece vicks'i ayaklarinin cukur yerine masaj yapip yat tamamen gececek öksürügün :KK60:
Maydonoz sapi kaynatip icsen siskinligin icin?
Siskinlik bende de basladi bugün yarin gelir :63: bari bu aksam dua mi etsem de ondan sonra gelse :63:

Sabah sporumuda yaptimm :)) simdi rahatcanaaa uyuyaa bilirimmm suan cok mutluu uyuyacam inanamazsinizzz :))

Eklentiler

• 20150423_074809.webp
    20150423_074809.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 76
sizin için öncesi-sonrası yaptım.. tabi daha devam ediyorum yolum uzun :KK48:soldaki fotoda 78 kiloyum bi 5-6 sene önce.. aslında 86 kiloyu görmüştüm ama o fotomu bulamadım.. sağdaki foto 59.2:KK76: yani diyeceğim o ki kolay gelinmedi bu kilolara :KK51: pantalon bile giyemiyordum utanıyordum bakınız zaten etek var üzerimde :KK48:
Eki Görüntüle 1504957
vallah helal olsunn canimm .. :) bence gurur duya bilirsin kendinlee .. canim senin hedef kilon kacti?:)

Kullanıcı Adı :Kurupina
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :19
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:Malatya
Boyunuz :166
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :-
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi ruhsal olarak kötü hissediyorum. Kendime olan özgüvenim azalıyor , çok stresli ve sinirli oluyorum o yüzden kurtulmak istiyorum :(

Back
X