Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fena gaza geldimmhemen regl bitince yeni bir başlangıç yapıcammm hem diyet hem sporaa inşaAllah
![]()
Ebru deme yaa kızı ceza manyağı yaptık şimdi zevk alıyorr![]()
İnşallah 3er 5er verirsin kilolarini,benim en çok yüzümden belli oluyor verdiğim kilodan fazlası hatta,kemik yapım iri biraz.
Bugünkü menüm
Sabah
1 büyük bardak çay
1 küçük dilim peynir
1 dilim kadar da ekmek
Öğlen
1/4 porsiyon makarka
4-5 küçük et kavurma
Akşam
2 yk kırmızı mercimek çorbası
2 parça tavuk (fırında)
1 dilim ekmek
1 l kadar su
2 fincan çay
Hmmm o zaman azmis bence...Himm gul boregini bilirsiniz. Yufkanin dortte biri ile yapilio. Onun yarisi.![]()
aynen canım bide mükemmelliyetçi oldun mu daha zorKolay gelsin canim duzen tam oturmadimi zor oluyor
evet iyi geldi bide hava cok güzel burdaGüzel olmuş canım dışarda yürüyüş iyi gelmiştir.
aşure tabagım biraz büyüktü diyelim hem ben katıp karıştırırım yediklerimi regl zamanımda sabah kahvaltısında çiğköfteyi yerim her sabah önüme turşu koy yerim benSahur un ne öyle yahu aşure ve yoğurt kel alaka hem niye o kadar az
bu aralar fazla su içiyorum bitki cayı ve şekersiz kahve içiyorum yazmayı unutuyorum hep ondan az yiyorum sanırım cok su içtiğim için ödem topladım baya şiştim adetimde gelmediAz olmuş yediklerin sanki
Muhteşem :)Bugun
Sabah 08:30 da ilik limonlu zencefilli su
09:00 lorlu kepekli ekmekli tost,1 yumurta,1domates
Oglen
12:30 spor oncesi 4 tane form biskuviden fistik ezmeli sandvic yapip yedim yaninda aci kahveyle
65 dk eliptik bisiklet kullandiktan sonra 20x3 set pilates cemberiyle ic bacak calistim. Gobek eritme egzersizleri yaptim.
Spordan sonrada 1 bardak kefir ve 3 tatli kasigi lor yedim
Ara 16:30
1 elma,1avuc leblebi,1 bakla bitter cikolata ve 1 fincan yesilcay
Aksam 19:10
2 yk bulgur pilavi
1 yk lor
Ardindan 1 saat yürüyüş...
Yogurt kürümün 11.günü tamamdir..
2 lt su ictim..
100 jumping jack yapip yaticam Kankimin verdigi rokoko cezasi
Aleyhimde nasıl konuşmuş hıııh :)))Biriniz Ebruyu durdurum ceza vermekten bişeyler olduuzevk alıyor resmennn
Sen bana süper ötesi bir liste hazırla şimdiden
ama en az 2-3 gün sonra başlayabilirim.. ödem gitmedi henüz tartı aldı başını gidiyor napıcam ki bennn
Şimdi benim sorunum öncelikle göbek+kalçe+basenhepimizin sorunu zaten bunlarr
sormak istediğim acaba tek-tek yani bölge bölge inceltmek için mi spor yapsak daha iyi olur yoksa genel hepsi birden mii
şimdilik göbeğe yönelik hareketler yapsam da biraz inceldikten sonra basene geçsemm ve s ve s..
sadece 1 tür hareket yapayım demiyorum sadece mesela mekik çekiyorum normal 50 çekicem gün içinde onu 300 hatta 500 falan yapayımm.. çok mu uçtum nee
tabi o kadar yaparsam zaten halıdan kalkmaya halim kalmaz başka hareketi nasıl yapayım![]()
Rica ederim canım :)Bunu deniycem mutlaka,tesekkur ederim![]()
Iyyy fatime o göbek ne öyle ıyhh...Benim de laf edenim yok, kardeş var da bişey demiyor
Ya insanın ya kardeşi ya arkadaşı eşi falan laf eder bana da alay eder gibi söyleyen birinin ya da nişanlımın sözü etki eder ama kimse bişey demiyorbu yetmezmiş gibi kilo alırsan al ne olacak diyen bir nişanlım varr şimdi ben bunu boğmayıp ne yapayımm
gerçi bişey demesi çok dokunur ama komplekse girmek istiyorum ben belkii kimse beni anlamıyor
![]()
Sadece yürüyüş yaparken değil karnını herzaman çekik tutmak daha iyi, zamanla alışıyorsun sonra hep öyle devam ediyor. Birde merdiven çıkarken popoyu sıkmak çok faydalı :)))cok sagol canimmmben yürüyüş yaparken bile karnimi cekip sıkarak yuruyorum faydasini goruyorum
kardesim bu halde bana dedi oyle ama
ya var ya o kızıda gördümmmm kankicim sende duyyyE-brulim bi bacagi benim kolum kadar dedim bu neee oyle kadin mi olurmuş
Yatakta mikolay gelsin
Ay yok yok motive etsinler vaaav ne kadar zayifladin vs
Kardesim bugun diyo senin gibi becerikli oldugunu sanmıyorumdedim yuhhh bin takla attin sonunda bunuda dedin git herkesin becerisi kendine dedim kızarak
![]()
Vuu ne fena ne çirkef çıktın kız sen :)Taktiğe gelll
Aynen. o kadar zayıflamaya çalışıyorum ama öyle olmayı da hiç istemem.. Benim de kısmetse eltim olacak kız öyle ince, biri bir laf ederse senden zayıf falan derse döverimm![]()
Hayırlı olsun pembelimİyi geceler kizlar. Yarin misaf gelcek bize kutly dogum programi olcak cumada benim sozum var o yuzden bi telase icindeyiz.
Sabah 10:00 kahvaltiya vaktm yoktu
1kase corek otlu yogurt, yarim dilim ekmek
Ara ogun 13:00
1avuc findik ve kuru uzum.karisimi, 2lokum
Oglen 15:30
4kasik sebze yemegi 1dilim ekmek 1kasik.yogurt
Aksam 20:00
3kasik sebze yemegi, 3dilim karpuz, 2cino
2lt su
Yarim saat yürüyüş.
Simdide yogurt kurumu yapcam bugun ilk gunum.
Kuru iftira :)))benden de bir iki cimdikhatta ebruda buna eklemeler yapar acı veren hareketlerden hoşlanıyor çünkü
![]()
Bende istiyoruuuum :)Çok fena gaza geldimmhemen regl bitince yeni bir başlangıç yapıcammm hem diyet hem sporaa inşaAllah
![]()
Kız arkamdan konuşmaya utanmıyormusunuz? Günah günah :)))) ama zevk aldığım doğru vallaha ne yapayım :)Ebru deme yaa kızı ceza manyağı yaptık şimdi zevk alıyorr![]()
Cezamın tersiyle çarparım :)))Bugünkü menüm
Sabah
1 büyük bardak çay
1 küçük dilim peynir
1 dilim kadar da ekmek
Öğlen
1/4 porsiyon makarka
4-5 küçük et kavurma
Akşam
2 yk kırmızı mercimek çorbası
2 parça tavuk (fırında)
1 dilim ekmek
1 l kadar su
2 fincan çay
Oh birde beni yerden yere vururken zevk almışlar :) pek bi güldüm okurken :)wuhuuu superizzz
Ebrunun kulaklari iyi cinlattiksimdi ebru yatakta pedal ceviriyor ya kulaklari cinlamaya baslicak ama o kan beyne gidiyor diye oldu sanacak ama halbuki biz andik diye
ne dedim ben yaa
kötü polis ebruuu iskenceci ebruuu
canim sen sıkılaşma egzersizleri yapsan yeterli olur bence
Cok iyi olmus
Hmmm o zaman azmis bence...![]()
O kurabiyenin kalorisi kaçtır ki :))selam kızlar havamız çokl kçtü burda.. 3 gündür rüzgar dinmiyor..e haliyle elektrik kesintileride sıkça oluyor..bu akşamda elektrik gitti ardından uyuyup kalmışız ailece...ben menümü yazayım yatağa döneyim çok uykum var..
sabah: 2 dilim tam buğday ,2 parça peynir,5-6 zeytin, yeşil çay
öğle:1tabak kadar kıymalı patlıcan yemeği,1 dilim tam buğday,2 kaşık yoğurt
ara: sütlü nescafe
akşam:1 tabak yoğurtlu brokoli
ara: 1 tane tahinli kurabiye
yatmadan önce: yoğurt kürü (yiyorum şimdi)
spor yok su 2 lt kadar
O manzaranın karşısında sadece kahve içtiğin sürece sorun olmaz gülüm :)aynen canım bide mükemmelliyetçi oldun mu daha zorannem öyle babam öyle eee böyle ebeveynden böyle kız olması normal bir durum sanırım
evet iyi geldi bide hava cok güzel burda
aşure tabagım biraz büyüktü diyelim hem ben katıp karıştırırım yediklerimi regl zamanımda sabah kahvaltısında çiğköfteyi yerim her sabah önüme turşu koy yerim ben
bu aralar fazla su içiyorum bitki cayı ve şekersiz kahve içiyorum yazmayı unutuyorum hep ondan az yiyorum sanırım cok su içtiğim için ödem topladım baya şiştim adetimde gelmedi
cuma artı çıkmam umarım
bu manzaranın karşısında kahve içmek doyumsuz oluyo kızlar insan yemeyi unutuyo desem inanır mısınız bişey yemiyorum işlere ara verince hemen kahve yapıp oturuyorum pencerenin karşısına![]()
Amaniiin cino, eti puf...iftar 19.40
1 tabak mercimek corbası
3 kaşık bulgur pilavı
3 parmak köfte
4 kasık semiz otu salatası
çay keyfi 21.00
3 bardak çay
3 cino (bayılıyorum daha fazla yememek için zor tuttum kendimi)
1 hindistan cevizli eti puf
6 çiğ badem
3 litreye yakın su içtim tam net bilmiyorum 2 bucugu gecti kesin
1 saat önce şekersiz türk kahvesi içtim
bütün gün yattım kızlar günler uzun olunca cok zor geçirdim bugün orucumu birde başımın agrısını anlatamam sanırım saclarımdan kaynaklanıyo devamlı agrıması
yogurt kürümü yaptım yiyorum şimdi yarım saat oyalanıp uyurum![]()
Kuzum bir kac gece vicks'i ayaklarinin cukur yerine masaj yapip yat tamamen gececek öksürügüngünaydın kızlar
Regl dolayısıyla bacaklarımda ayaklarımda şişkinlik var, e yarında tartılma gününormalde böyle olmaz tam tersi süzülürüm özel günlerde. Napcam bilmiyorum..
Akşam ayaklarımın altına vicks sürüp çorap giyip yattım ki alışkın değilim değişik geldi çorap. Ama bi nebze öksürüksüz bir gece geçirdim böylece.
bence yiye biliriz abartmama sartiyla .. :) sporumuzu yapinca zaten eritmis oluyoruzzBen de yedim bugun bir bakla bitter... ay ne mutlu oldum ne mutlu![]()
HarikaSabah sporumuda yaptimm :)) simdi rahatcanaaa uyuyaa bilirimmm suan cok mutluu uyuyacam inanamazsinizzz :))
vallah helal olsunn canimm .. :) bence gurur duya bilirsin kendinlee .. canim senin hedef kilon kacti?:)sizin için öncesi-sonrası yaptım.. tabi daha devam ediyorum yolum uzunsoldaki fotoda 78 kiloyum bi 5-6 sene önce.. aslında 86 kiloyu görmüştüm ama o fotomu bulamadım.. sağdaki foto 59.2
yani diyeceğim o ki kolay gelinmedi bu kilolara
pantalon bile giyemiyordum utanıyordum bakınız zaten etek var üzerimde
Eki Görüntüle 1504957
boyle cok guzelsin:)) tam ideal kilodasin bence daha fazla kilo vermene gerek bile yok bana sorarsan:)Kardeşimin dediğinden sonra komplekse girdimkızlar ben bugün 59.2 çıktım napıcaz
Eki Görüntüle 1504954 Eki Görüntüle 1504955 Eki Görüntüle 1504956
tsk ettim ebru ablacimHarikaiyi uykular canim...
Aramiza hosgeldin canim :) Ilk sayfada kurallarimiz var onlari kabul edersen ve katilim formunu doldurursan zayiflamaya baslayabiliriz :)Selam arkadaşlar :)
Teşekkürler hoşbulduk :)Aramiza hosgeldin canim :) Ilk sayfada kurallarimiz var onlari kabul edersen ve katilim formunu doldurursan zayiflamaya baslayabiliriz :)