• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Simdiii bu alet bana 10 kilo fazlan var diyet yapmalisin diyor. Vücut kitle indeksim 25, altinda ki tabelaya göre de normal aralık (ideal kilo) 19.1 - 25.8 - dalga mi geciyor benimle :KK64:
Bu tarz şeylerde yaşıma göre bana 60 kilo dedi ama kemik yapıma göre diyetisyen 66 kilo diyor ideal yağ oranına sahipsek bence istediğimiz kiloda olabiliriz. Ha alt sınır ha üst sınır. Bunlar alt sınırı baz alıyo:KK47:

Selam güzeller bi bakayım dedim..kilo veren herkesi tebrik ediyorum.. Ben kilo bildirmiyorum farkta yoktur büyük ihtimalle... Bakalım birkaç haftaya neler olacak..

Bu tarz şeylerde yaşıma göre bana 60 kilo dedi ama kemik yapıma göre diyetisyen 66 kilo diyor ideal yağ oranına sahipsek bence istediğimiz kiloda olabiliriz. Ha alt sınır ha üst sınır. Bunlar alt sınırı baz alıyo:KK47:
Katiliyorum sana canim, kemik yapisi ve yag orani cok önemli Hoppa
Bende ölctürmek istiyorum, bu bilgiler elimde olsa ona göre farkli devam ederim.

Merhaba

Biliyorum gec kaldim bildirim icin..
Ama yine de yazmak istedim
sabahtan beri elektrikler yok ancak firsat buldum yazmaya

Gecen hafta - 55.4

Bu hafta - 56.2

Fark - +800

Ortalama - -1.44%

Simdi cikmam lazim mesaj sayisini sonra yazarim

Sabah bir sey yemeden ve wc den sonra tartildim 67.7 -67.8 gosterdi. 67.8 kabul ediyorum. Ama bugune ozel bir sey mi diyee dusunuyorum cunku ilk defa 67 li rakam cikti. Hafta boyunca dun dahil 68 di. Kafam karisti.

cikabilir tabiki tatlim vücudumuz herseye duyarli masallah bi anda firlatip bi anda dusebiliriz.
o yuzden zayifladiktan sonra sikilasma evresinde tartiyi hayatinizdan cikarin diyorlar

Deneme yanılma yapacağız bir şeyler

aynen cnm vucudumuzu tanimak ve bize neyin ii geldigini ogrenmemiz icin sart

Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum. Grubumuza nazar degmesin guzel bi hafta olmus. Ebrunun cezalarinin payi var mi bunda diye dusunmeden edemiyorum:-)

gecen haftalara gire bu hafta malesef kötüyüz cnm.

zey zey zey zey beni hangi listeden çıkarıyorsun

eslestirme listesinden cikardim.
durumunu biliyoruz elbette düğün var falan ama sen kendin icin burdasin bizler icin degil ve kendine suan yararin yokken malesef takimada zarar veriyor yoklugun hem eslestirmelerde karsina gelen kisi bakimindan hemde kilo.
nirmal sartlarda paylasim yetersizliginden yeterli uyarilara ragmen halen devam ediliyorsa diskalifiye edilmesi gerekiliyor ancak idare etmeye calisiyoruz ancak sana taninan istisna malesef diger arkadaslara haksizlik ettigimizi düşündürüyor .
o yuzden daha dikkatli olman sart diye düşünüyorum.

Tam 300 küsür sayfa yaznışsınızz:KK53::confused:

Okumaya başladım ama tlf dan tek tek alıntı yapamayacağım bilginize o_O:KK59:

@LeyL35 canım ne çatlağı yaa, sen yerini bilince sana öyle geliyordur:KK66: baklavalar şahane..

hamus16 hamus16 sevda cım hoşgeldinn..

Kilo verenleri tebrik ediyorum bu arada :KK9:

300 sayfa degil kiz o 300 mesaj :)) cok gelmesin gözüne hem sende o kadar arayi acma

Evet bugün son kalanları almaya gidicez haftaya bugün bu saatlerde kuaförde olucam :)))

evet haklısın.. ama ne yapayım allak bullak oldum zaten bi de izin alıp sizden tamamen uzaklaşmak istemedim.. izinde olursam izinde olmanın rahatlığıyla burayı unuturum diye korkuyorum... Neyse canım ben haftaya bugün düğün olduğu için haftaya bildirim yapamam çünkü ankaraadn da bir sürü misafir gelcek ev kalabalık olcak ben yeniden izne mi çıkayım o zaman ?
Seni izinli yazıcam zaten canım.
Ben 59 olmaliymisim

Ben mantari cok seviyoruuum :KK68: sana zahmet tarifi yazarsin askem :KK60:
saglik olsun, hele su regli atlatalim bayilana kadar spor yapacagiz hep beraber :KK49:
ne zahmeti aşke
mantarları güzelce yıka
ortadan ikiye ayır boyuna boyuna ince ince dogra sapınıda öyle ince ince dograa
limon sık artık salataya göre annem yarım limon sıkmış 4 kişilikti bizim
bekleticeksin biraz tuz ekle harmanla karıştır 5-10 dakika daha bekle yine harmanla hem siyahı cıkıyomuş hem ölüyomuş
3 kere yapıcakmışsın sonra mantarı sıkıyodun fazla suyunu alıyosun salata tabağına alıyosun üzerine mısır, acı biber bi kaç tane, 2-3 tane kornişon turşusunu ince ince dogra, 2-3 tane çeri domates, zeytin zeytinyagı döküyosun karıştır servis et ayrı yeten tuz ekşi atmıyomuşsun
aynen kuzum şu regldan sağ salim cıkalımda :D

cikabilir tabiki tatlim vücudumuz herseye duyarli masallah bi anda firlatip bi anda dusebiliriz.
o yuzden zayifladiktan sonra sikilasma evresinde tartiyi hayatinizdan cikarin diyorlar

aynen cnm vucudumuzu tanimak ve bize neyin ii geldigini ogrenmemiz icin sart

gecen haftalara gire bu hafta malesef kötüyüz cnm.

eslestirme listesinden cikardim.
durumunu biliyoruz elbette düğün var falan ama sen kendin icin burdasin bizler icin degil ve kendine suan yararin yokken malesef takimada zarar veriyor yoklugun hem eslestirmelerde karsina gelen kisi bakimindan hemde kilo.
nirmal sartlarda paylasim yetersizliginden yeterli uyarilara ragmen halen devam ediliyorsa diskalifiye edilmesi gerekiliyor ancak idare etmeye calisiyoruz ancak sana taninan istisna malesef diger arkadaslara haksizlik ettigimizi düşündürüyor .
o yuzden daha dikkatli olman sart diye düşünüyorum.

300 sayfa degil kiz o 300 mesaj :)) cok gelmesin gözüne hem sende o kadar arayi acma
Size zarar veriyorsam çıkabilirim

***4 . TAKIM 410. ETAP***

LeyL35 (/58.0/ 58.0/ 0/% 0)kilosu sabit
E-brulim(/ 66.9/66.3 /0.6 / %0.90)
dilviin (/54.0/ 54.5/ +0.5/% -0.93)
Pembe_dizi (/69.2/ 68.8/ 0.4/ % 0.58)

wemba (/66.7/66.3 / 0.4/%0.60 )
gogo2405 (67.9 / 67.8/ 0.1/ %0.15 )
BiricikS (/74.8/ 74.3/0.5 /%0.67 )
Parfym (/76.7/77.0 /+0.3 / %-0.39 )
Efsun64 (/77.5/ 78.0/ +0.5/% -0.65)izne ayrılmak istiyor0
AKovser ( / 55.4 / 56.2/ +0.8/ %-1.44 )
Eliflider ( / 66.7 /66.5 / 0.2/ %0.30 )
_choco _ ( /68.1/67.8 /0.3 / %0.44 )
yeni üye başlangıç 8 Nisan 70.0 kg hedef kilosu 65

gunes-86 (/71.5 / 71.5/0/% 0)yeni üye başlangıç 1 Nisan 74.0 kg hedef kilosu 57

4.takım ortalaması %

Sağol canım çok düşüncelisin. Zeynep benim kendime faydam olmadığını size zarar verdiğimi sölemiş.. gerekiyosa tamamen çıkayım ben siz de zarar görmeyin
Rica ediyorum kimse alinganlik yapıp birbirimizi uzmeyelim kızlar. Seni izinli yazdım canım. 2 cuma kilo bildirmiyceksin 3. Cuma gelebilirsin en erken. Düğünün hayırlı olsun çok mutlu ol inşallah.

Rica ediyorum kimse alinganlik yapıp birbirimizi uzmeyelim kızlar. Seni izinli yazdım canım. 2 cuma kilo bildirmiyceksin 3. Cuma gelebilirsin en erken. Düğünün hayırlı olsun çok mutlu ol inşallah.
Alınganlık mı yine mi ben alıngan oldum :)

Size zarar veriyosam çıkayım demek alınganlık değil bence canım.

Düşüncen için teşekkür ederim inşallah yeni hayatımda huzurla yaşarım.. sizler de tabiki... güzel duan için de teşekkür ederim.

Bu aralar psikolojim alt üst olmuş durumda ailelerin tuhaf tavıt ve konuşmaları yüzünden ama şükürler olsun eşimle aram çok iyi onun sayesinde ayaktayım o hep destek bana...

Evlenince beraber spor yaparız diyordu inşallah sporumuzı da yaparız :)

Artık evimde huUr bulmak istiyorum her gün yaşanan tartışmalardan bunaldım. İşimi de bulabilirsem hayatım düzene girecek inşallah.

Desteğiniz ve ilginiz için çok teşekküt ederim kızlar :)

ne zahmeti aşke
mantarları güzelce yıka
ortadan ikiye ayır boyuna boyuna ince ince dogra sapınıda öyle ince ince dograa
limon sık artık salataya göre annem yarım limon sıkmış 4 kişilikti bizim
bekleticeksin biraz tuz ekle harmanla karıştır 5-10 dakika daha bekle yine harmanla hem siyahı cıkıyomuş hem ölüyomuş
3 kere yapıcakmışsın sonra mantarı sıkıyodun fazla suyunu alıyosun salata tabağına alıyosun üzerine mısır, acı biber bi kaç tane, 2-3 tane kornişon turşusunu ince ince dogra, 2-3 tane çeri domates, zeytin zeytinyagı döküyosun karıştır servis et ayrı yeten tuz ekşi atmıyomuşsun
aynen kuzum şu regldan sağ salim cıkalımda :KK70:
Anneciginin ellerine saglik yavrum, tarif icinde cok tesekkür ederim :KK60:
Haftaya regle gününü gösterecegiz sen hic merak etme :KK48:

Sağol canım çok düşüncelisin. Zeynep benim kendime faydam olmadığını size zarar verdiğimi sölemiş.. gerekiyosa tamamen çıkayım ben siz de zarar görmeyin
Efsunum dügününü en güzel sekilde yap geri gel ve sonra deli gibi savasalim :KK60::confused:

PembePuantiyeli PembePuantiyeli hosbuldum canım

E-brulim E-brulim ben söz dinlerim :KK66: ve grubunuzu da çok sevdim,çocuklardan dolayı sürekli takip edemiyorum ama olsun:KK49:
O zaman tarti da kazanan sen olacaksin :KK73:
Eger burayi gercekten sevdiysen bir kac gün sonra (takima iyice alisinca) her firsati degerlendirip buraya gelmeye calisacaksin ;) burasi bagimlilik yapiyor :rolleyes:

***4 . TAKIM 410. ETAP***

LeyL35 (/58.0/ 58.0/ 0/% 0)kilosu sabit
E-brulim(/ 66.9/66.3 /0.6 / %0.90)
dilviin (/54.0/ 54.5/ +0.5/% -0.93)
Pembe_dizi (/69.2/ 68.8/ 0.4/ % 0.58)

wemba (/66.7/66.3 / 0.4/%0.60 )
gogo2405 (67.9 / 67.8/ 0.1/ %0.15 )
BiricikS (/74.8/ 74.3/0.5 /%0.67 )
Parfym (/76.7/77.0 /+0.3 / %-0.39 )
Efsun64 (/77.5/ 78.0/ +0.5/% -0.65)izne ayrılmak istiyor0
AKovser ( / 55.4 / 56.2/ +0.8/ %-1.44 )
Eliflider ( / 66.7 /66.5 / 0.2/ %0.30 )
_choco _ ( /68.1/67.8 /0.3 / %0.44 )
yeni üye başlangıç 8 Nisan 70.0 kg hedef kilosu 65

gunes-86 (/71.5 / 71.5/0/% 0)yeni üye başlangıç 1 Nisan 74.0 kg hedef kilosu 57

4.takım ortalaması %

E-brulim E-brulim listeyi hazirladim canım buralardaysan yine paylaşıma tasirmisin.
Hemen tasiyorum canim, ortalama 0,02% hesapladim dogru mu?

Anneciginin ellerine saglik yavrum, tarif icinde cok tesekkür ederim :KK60:
Haftaya regle gününü gösterecegiz sen hic merak etme :KK48:

Efsunum dügününü en güzel sekilde yap geri gel ve sonra deli gibi savasalim :KK60::confused:

O zaman tarti da kazanan sen olacaksin :KK73:
Eger burayi gercekten sevdiysen bir kac gün sonra (takima iyice alisinca) her firsati degerlendirip buraya gelmeye calisacaksin :KK66: burasi bagimlilik yapiyor :rolleyes:
Vuuuhuuu deli gibi savaşmak mııı :)))) varııım

Back
X