- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
gercekten miiii
kızzzz hemsommm
nemim şuan bakır karamell
bende maymun iştahlıyım şimdide ombre istiyorum ama çokda kararsızımmmmm
Ombrenn kullanımı nasıll
hemşom ben geçen yazdan beri istiyrum bakır karameli pelin akilde görüp aşık olmuştum
ama cesaret edemiyorum kimisi acık bugday tene gider kimisi gitmez diyo
naasıl duruyo peki kullanı mı nasıl bakımı nasıl
ombre kullanımı kolay dibi gelmiş derdi yok
sadece her banyoda sacına uygun bi sac kremiyle bakım yapman gerekiyo deyse annemin deyimiyle at kılı gibi oluyo oriel oldugu için benim saclarım koyu kestane kumral yaptı kuaförüme bıraktım tercihi hatta resim bulursam atıyım sana özelden
ben yıllardır aynı saç bakım kremini kullanırım dalan olive zeytinyaglı sac bakım kremi dusta sürüyosun ve duruluyosun cıkmadan önce 3 nohut büyüklüğünde alsan yetiyo baya bereketli bi ürün
sacımı kurutmadan da loreal elseve mucizevi saç bakım yagını sürüyorum haftada 1 kere rutin bakımımdır bu benim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lu-veyogurtlu-lumaca-everistelisalata.615961/ baya oldu katılalı hatta 2 yarısmaya katıldım canımcım birde kurabiyeler yarısmasına katılmıştımistanbulsultani canım yemek yarışmasında birincimi olmuşsun Tebrikler canım çok sevindim senin adına. Ee tarifini bizimlede paylaşırmısın yada linkini ödül olarak yaparız kendimize :)
cok teşekkürler bu arada
aynen boyamadna önce kokma aşaması var ama kuru sampuanla halledilirheee direk kokalim biz ozaman hahah