Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok az gibi geldi bana, bunu en fazla 2-3 gün yaparsin sonrada saldirirsin :)şöyle bir şey denemeye karar verdim biraz şeyda coşkundan biraz isveçten biraz emel sayından araklama bir diyet yapiim diyorum :)
sabah kahvaltısı : 1 kahve
ara : 1 meyve şart değil
öğlen : Allah ne verdiyse (saldırmıyoruz tabiki kibar kibar.... Allah ne verdiyse dediysek hücum demedik... karabuğday esmer makarna bulgur günün menüsünde ne varsa işte... salata vs...)
akşam : cacık
gün içinde ayran soda kahve serbest.....
ne dersiniz tutar mı bu iş....
Cok az gibi geldi bana, bunu en fazla 2-3 gün yaparsin sonrada saldirirsin :)
Ben öyle müstehcen kitapları bilmempopom olmadan asla diye bir kitap var duydunu mu?
saldırırım ben dimi... kibarlık kim ben kim zaten bee pehh... sabah tavuk yiyen pis insanın tekiyim ben :) neymiş kahve iççekmişim ingiliz kraliyet ailesinden geleydim beellki :))
ne pis olcan kız ne kendine haksızlık ediyosun sabah et yiyen pis mi oluyomuşpopom olmadan asla diye bir kitap var duydunu mu?
saldırırım ben dimi... kibarlık kim ben kim zaten bee pehh... sabah tavuk yiyen pis insanın tekiyim ben :) neymiş kahve iççekmişim ingiliz kraliyet ailesinden geleydim beellki :))
ne anlatıyo muş kitappopom olmadan asla diye bir kitap var duydunu mu?
hoş geldin aramızahoşbulduk :))
Ama bu yapilmazkiiiiri fare gemiyi terk mi ediyosun:d
:
:
D:
D
Geçmiş olsun pek bişey De yememişsin spor sorun değil o yüzdenKızlarr iyi geceler
Bugun biraz rahatsizdim pek bisey yiyemedimm
Sabah 7 30
1 seftali az üzüm
Öğlen 12 30
2 parca tavuk 1 parca patates
Salata
Aksam 19 30
1 kase yogurt
1 kofte
5 kasik salata
2 litre su
1 saat yuruyus
Halsizlikten bugun sporda fire verdimmm![]()
Kot bedenini diyorsun herhalde :)36 mıııı sıfır beden olacam bennnn , eskiden 29 beden giyiyodum 36 ney lennnnn![]()
Kızlarr iyi geceler
Sabah 7 30
1 seftali az üzüm
Öğlen 12 30
Salata
Aksam 19 30
1 kase yogurt
1 kofte
5 kasik salata
2 litre su
1 saat yuruyus
Ama ama ama boynu büküker ne yaaaaaAllah seni... :))) benzetme yaptım baş dönünce öyle yalpalarsınya...
gördüğüm göreceğim o dur herhalde :))) ayy birinci olmadım demem kız... 2011 den beri yani iyi bari bir kerecik birincilik alıp şeref golünü atmış olduk çok şükür :)))
bütün kilolar orda diyosun :)) bende öyle diyodum ama süzüldüler boynu büküleri oynuyorlar...
reglde gelir gibi yapıp gelmez o da ayrı bir gıcık.... ben bu hafta geçen haftaki kg yi görsem tartıyı öperim zannımca...
Ay deme. Valla senin emeğine ben açılım. Yapma öyle şeylerkızlar az önce ilk kaçamağımı yaptım pişman değilim :) sütlü çay içtim...şazillinin üçü bir arada gibi bir şey...
Ayni kişi değil gibi ya
Alemsiniz ya okuyup okuyup gülüyorum yazdiklarinizaBizde taktiririz, ondan ne eksigimiz var![]()
Ben öyle müstehcen kitapları bilmem
Canım bunun seninle alakası yok, yani sana tam bir odunsun yada kibarliktan nasibini almamış demek istemedim :) sen yine iyi saldırmakla kalırsın, ben dalarım :)))
ne pis olcan kız ne kendine haksızlık ediyosun sabah et yiyen pis mi oluyomuş![]()
ne anlatıyo muş kitap![]()
bugünkü menüm
tüm gün: lahana yemeği, domates, salatalık
su: 2,5 lt
spor: bir saat yürüyüş
Kızlarr iyi geceler
Sabah 7 30
1 seftali az üzüm
Öğlen 12 30
Salata
Aksam 19 30
1 kase yogurt
1 kofte
5 kasik salata
2 litre su
1 saat yuruyus
Bugünkü menüm
10 30
Az sucuk
Peynir
Salatalık
Yesillik
1 dilim ekmek
Çay
16 00
1 tabak et haşlama
1 kaç catal patates haşlama
4 kaşık güveç