Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende geldimmmm :)

Kullanıcı Adı : zoombiiee
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Çocuğum yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 175 cm
Kilonuz: 82
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Sürekli çikolata yediğim için kilo alıyorum . 2014 eylülde 7 kilo verip 69 olmştum sonra yoğun bakmda yattım hasteneden çıktığımda 72 kiloya çıktım evlenecektim evlenene kdar 76 ldum evlendikten sonrada 82 oldum .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Görüntümü beğenmiyorum . Hem sağlık açısından hem de görüntü açısından kilo vermek istiyorm . Kendime hiç bir şeyi yakıştırmıyorum . Dışarıda biir sürü güzel kıyafet var ama bana yakışmayacağını düşündüğüm için bakmak ve almak istemiyorum . Zayıf olup o kıyafetleri giymek istiyorum . boyum 175 ve zayıf uzun boylu olmak yerine nneden kilolu 175 boynda olayım ki .
Çok zayıflamak istiyorum . Gerçekten bunu çok istiyorum .

Hoş geldin güzelim:) Azmin daim olsun, biran once hedef kilona ulaş inşallah:)

Günadın tel tel saçlarını sevdiğim :KK48::KK48:, nasılsın canım
Ay ne güzel iltifat etmissin öyle :KK48:
Iyiyim Allaha sükür gülüm sen nasilsin? :KK60:
Hala adet olmadım, karnım bir şiş bidaha şiş rakibeler bu hafta pek hırslı yenilginin acısını iyi çıkartacaklar :KK48::KK48: Herkes spora pek asılmış maşallah maşallah, ayhh bende kendimi yenilgiye nasıl proğramlamışım :KK53::KK53: Şöyle 2 tane birinci çıksa bari ne güzel olur :)
Senin ne kadar gecikti kuzum? :KK17:
Mavibocuk Mavibocuk sende gelen giden var mi boncugum?
Gunaydin cane mın. Nasılsın ceviz aldın mi?
Aldim güle aklima geldikce yiyorum :KK22: Sen nasilsin? Tekrar gecmis olsun, dikkat et kendine bitanem. :KK74:

Canim ben alintiladim mesajini ama cevaplamis arkadaslar coktan :)

ben seni destekliyorum ablacim:)

Saadetim ben seni destekliyorum gulummm:)

Elifim kesin sen kazanacaksin yarisi, benim oyum senden yana :)

Buseeeem bu hafta herkesi destekliyor gorunup, aslinda seni tutuyorum kuzum caktirma :)

rekabet ne kizismiiiis amaaaaan :)

canim saf tereyagi ve zeytinyagi tuket, neden tuketmiyorsun??

canim su ve sporlarinida yaz olur mu menune :)

hosgeldin lolitaa :)

Gul gul oldum, ne cevherler var sende amazonum :)

cicegim ben seni tutuyorum, sampiyon sensin kesin :)

amaniiiin ne yaris hirsi var hatunlarda :)

nasilsin canim:)
oglun nasil oldu??

ahaahah gul gul karnim agridi:)

canim her gun vazelin sur catlamaya elverisli bolgelere.
ben tum hamileligimde kullandim, faydasini gordum..

adimimi atarim gum gum gum, 1. benim bu hafta siz gorun mu diyorsun canim, ben seni tutuyorum :)

gecmis olsun asyam ,erkeklerin hastaligi cok zor gercekten..

tebrikler sporlarin daim olur insallah ablcim:)

ahh ablacim haftasonu felegim sasti misafirden...

variim varrr :)

Sibelim ozledim kiizzz nasilsin, oglus aman hasta olmasin..

nasilsin canim, gozunaydin donmus esin:)

ev bile bakamadik bu hafta..
meraklandirdim sizi:KK43:

Gonca ablacim diger rakibeler gecemez seni, kesin sen 1. olacaksin, benim yarismacim sensin:)

bugunden itibaren varsin menu ve spor listesinde canim.
Esas listeyede deneme suresinden sonra girersin insallah:)

canim imkanin varsa sabah ac karnina yapilan egzersiz gibisi yoktur, cok hojdur, hatta candir:)
ac karnina direk yag depolarindan yakarsin:))

bir azimli rakibe daha, supeer:)

gecmis olsun canim annene, dis bugdayi icin daha genis zamanin olur Seherim:)

canim icini ferah tut, turp gibi olacak insallah ananen:)

ollleeeeeyy bunu kutlamak icin gideyimde bir yesil cay yapayim kendime Ebrusum:)

Ayy Ebrum ya akti gozumden yaslar, ne sulugozum beee.
Sag salim kucaginiza da alin insallah guzelim...

Ben okumaya dayanamadin, annecigi neler yasadi kim bilir...
Gelmis gecmis olsun canim...

ohh ohh yandan, hadi keyfin yerine gelmistir canim:)

oh cok sukur mavisim:)
seninde adet artik gelir ins..

Hay Allah nasildi kuzucuk canim?

supersin kaptanim:)

ins hic birseyi yoktur canim.
dahada iyi olur birkac gune..

senin desteginle hemen toparlar canim.
kizlar nasillar?

evde hic gelisme yok, Akin cok iyi..
tum haftasonum misafir agirlamayla gecti:)

canim insallah burun akintisiyla gecip gider..

blincik ne kuzum:)

Ebrusum cok sevindim, bizlerde iyiyiz canim:)

tekrar hosgeldin canim:)
Evet canim vakit kazandim:))(

Jilliandan önce
Göğüs 90
Göbiş 95
Basen 98
Jilliandan sonra
Göğüs 88
Göbiş 91
Basen 96
saadetim peki aradaki kilo farkı kaç?
ölçülerin çok iyi ya Benimkiler çok fazla neden öyle anlamiyorum:)
@shrr naptın kuzum cimcimenin pişiği nasıl oldu geçtimi, sen nasılsın
çiçeğim kızı uyuttum kahvemi yaptım geldim:) kızın pişiği daha iyi geçmek üzere keşke dağa önceden gitseymisiz doktora.
canim rakibem durumlar nasil:) ben +200 um :)

Allaha sükür kuzum iyi olmasina sevindim ♥
Vazelini dene bence yada bi'oil yagini deneyebilirsin. Ne kadar dogru bilmiyorum ama badem yagi ve kakao yagi tüylenmeye yol aciyormus diye duydum?
Demet abla da bioil pek iyi degil demişti bir ara kafam karıştı :KK51:

Kızlar sabah sporumuda yaptım mutlu şekilde geldim yanınıza anneannem eve çıktı dün çok şükür daha iyi cuma günü kayseriye gideceklermiş inşallah iyi sonuçlar alırlar gelirler:) benim adetten ses soluk yok kaç gündür gögüs bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyor :( bu arada kızlar galiba ablam yine hamile :KK73::KK73::KK73: test yaptı 2 çizgi çıkmış öğleden sonrada doktora gidecek :KK73: bende ya yarın ya cumartesi özel hastanede bi doktor var ona gideceğim tekrardan:KK39:

Kızlar sabah sporumuda yaptım mutlu şekilde geldim yanınıza anneannem eve çıktı dün çok şükür daha iyi cuma günü kayseriye gideceklermiş inşallah iyi sonuçlar alırlar gelirler:) benim adetten ses soluk yok kaç gündür gögüs bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyor :KK43: bu arada kızlar galiba ablam yine hamile :KK73::KK73::KK73: test yaptı 2 çizgi çıkmış öğleden sonrada doktora gidecek :KK73: bende ya yarın ya cumartesi özel hastanede bi doktor var ona gideceğim tekrardan:KK39:

AAAAA teyze oluyormuş deniz gözlüm yeniden:KK71:

Eki Görüntüle 1748974

Afiyet olsun:)

@belindamm gecmiş olsun bir tanem. Düzelir kısa surede, sıkma tatlı canını. Böyle böyle bagısıklık sistemleri güçlenecek.

M M_atruska tebrikler canım güzel incelmişsin:) Dün 11.9 yaptım, programın azizligine ugradım:) 12 yap geçtin sayacagım. Bundan sonraki yarışlarda da tek seferde en fazla km yapmak üzerine iddiaya girebilirim. Adımsayarım yok:p

@haeshin nasıl oldu eniştemiz canım, agrıları azaldı inşallah.

Mavibocuk Mavibocuk büyükannen nasıl bir tanem?

S shrrr prensesin nasıl oldu canım?
geçmek üzere pişiği. Bu aralar bir atağa gecti isteklerini daha net belirtiyor:) ogrenmeye çok açık verimli gecirmek istiyorum bu zamanları da ne yapabilirim onu bilmiyorum:)) alkış bay bay falan yapiyoeuz:)))

Vazeline ne diyorsun abliş önce onu mu denesem

Canım catlagın oluşmuşsa ona iyi gelecek hiçbir ürün yok maalesef. Oluşmasını engellemek içinse herhangi bir vücut yagını dustan sonar durulanmadan vucuduna yedir. En iyi yontem o. Marka vs farketmez. Önemli olan cildin elastikiyetini korumak.

geçmek üzere pişiği. Bu aralar bir atağa gecti isteklerini daha net belirtiyor:) ogrenmeye çok açık verimli gecirmek istiyorum bu zamanları da ne yapabilirim onu bilmiyorum:)) alkış bay bay falan yapiyoeuz:)))

Joker de güzel kartlar var resimli, farklı renklerde. Sesli kitaplar var. Onları deneyebilirsin. Görsel ve sesli seyler daha çok ilgisini çeker:)

Evet canim vakit kazandim:))(

saadetim peki aradaki kilo farkı kaç?
ölçülerin çok iyi ya Benimkiler çok fazla neden öyle anlamiyorum:)

çiçeğim kızı uyuttum kahvemi yaptım geldim:) kızın pişiği daha iyi geçmek üzere keşke dağa önceden gitseymisiz doktora.
canim rakibem durumlar nasil:) ben +200 um :)
Kuzum çok fazla kilo vermedim o süreçte en fazla 1.5 kilo.ama baya sıkılaştım bide hep aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyordum

Back
X