- 12 Mayıs 2012
- 5.352
- 24.984
- 348
- 43
Yok ne yazik ki artik ayni okulda degiliz ayda bir gunumuz var orda görüşüyoruz. Ama esimin yattigi hastane evinin tam karsisinda bu aralar sık gördumhaeshin Slm09 ablayi hergun goruyor musun?:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ne yazik ki artik ayni okulda degiliz ayda bir gunumuz var orda görüşüyoruz. Ama esimin yattigi hastane evinin tam karsisinda bu aralar sık gördumhaeshin Slm09 ablayi hergun goruyor musun?:)
Yok ne yazik ki artik ayni okulda degiliz ayda bir gunumuz var orda görüşüyoruz. Ama esimin yattigi hastane evinin tam karsisinda bu aralar sık gördum
Neden oyle oldu ki biraz once de senden alinti yaptim bi turlu gondermedi ben de mi bi bozukluk var acabaDördüncüye geldi kiz mesajin![]()
Amaaaan aklina estigi gibi davraniyor isteNeden oyle oldu ki biraz once de senden alinti yaptim bi turlu gondermedi ben de mi bi bozukluk var acaba
Kizi uni de okuyor o vardi ondan cok giremiyor. Ya kilo verdim diye mutlu ama dedigim gibi sık gorusemiyoruz. Ben de diyetle ilgili buradan ogreniyorum :)Oyle mi. Ayni okuldasiniz saniyordum. Nasil gidiyor diye istihbarat isteyecektim:)
Aaaa yazik allah korumus zehirlenme cok riskli. Yani ne bileyim senin oglan da kotu ya oyle yatak dosek gripten yatan birinin yanina goturmezsin diye düşündüm ben de. Gribi hafifse tamamSpam varrr
Goturdum oglani canim. Birakacak kimsemiz yok ki. Cocukla temasimiz olmadi hicbirimizin, odasinda uyuyordu. Zaten asil sikintisi gida zehirlenmesiymis, okulda muzlu sut icmis. Gribal enfeksiyonu hafifmis.
Etoburlara bayilirim kesk3 benim kizlarimda duskun olsa et yemeyen kizlar yetistirmek istemiyorum. Benimkiler de bazen köpte köpte diye tuttururlar ama coook nadirSorma hem nasil tatli:) Tum gun et et diye gezer ortalarda. Babasini hic aratmaz
Bu arada benim de cok agrim olmustu adet gelecek gibi. Cok kivrandirirdi. 1 hafta falan surmustu sanirim. Gecmis zaman unuttum.
Sweet kaptanin hastaligi nedir ebru?
KöpteEtoburlara bayilirim kesk3 benim kizlarimda duskun olsa et yemeyen kizlar yetistirmek istemiyorum. Benimkiler de bazen köpte köpte diye tuttururlar ama coook nadir
geldim ablacım napıyorsun
İnşallah gülüm daha çok var zayıfım dememe.karın ağrın geçti miTamam abla Allah ne verdiyse, nasil olsa sonra zayiflatacaksiniz beni
Masallahhayran kaldim... metabolizmasi cok iyi calisiyor demek ki. Benim teyzemde öyle ne yerse yesin kilo almiyor ama onunki guatr dan.
Sende artik kilolu degilsin![]()
Benim en büyük sorun göbek gülümGeç kalmış bir günaydın da bendennn
Evet canım sağolsun kızlar yardımcı oldular :)
Aynen canımmm, keyfim öyle bir yerine geldi kii sözle tarifi yokk
Blinçik resmini ekledim canım :) Krepin içi dolu hali yanii :))
Canım yaa
Daha fazla bekliyordum ama bu da gayet iyi
Zaten ölçülerin de öyle abartılacak kadar çok değilmiş maşaAllah
Yok öyle yenilgiyi kabullenmekk
Adet dışında haberlerin güzel çok şükür![]()
Sağol canım ♥Teprik ederim kiiiz :))))
Bende yaparım beraber yapalımBekliyoruz heyecanla mart nisan gibi bi tur daha mi jilian patlatsak hı
Aaaa yazik allah korumus zehirlenme cok riskli. Yani ne bileyim senin oglan da kotu ya oyle yatak dosek gripten yatan birinin yanina goturmezsin diye düşündüm ben de. Gribi hafifse tamam
Etoburlara bayilirim kesk3 benim kizlarimda duskun olsa et yemeyen kizlar yetistirmek istemiyorum. Benimkiler de bazen köpte köpte diye tuttururlar ama coook nadir
Daha doğuma 3 ay var gülümSağol kuzum inşallah :) darısı tüm isteyenlere kuzummmm:)
Evet ta kendisiAynen kuzum yaaa baya yorucu zamanlar bizi bekliyor inşallah kolaylıkla atlatırız:))
Maşallah vallaha kaç kilo ile doğuma gitti kız
geldim ablacım napıyorsun
Yok ablam Allaha sükürler olsun
Saadet partiliyim ben
Allah iyilik versin canim. Ooo mis gibi yemekleri döktürürsün sen simdi![]()
Artık nasıl bir korku sardıysa ben kazanacam diye habire vurguluyor ebrummDördüncüye geldi kiz mesajin![]()
Insallah hedefine ulasirsin kuzumİnşallah gülüm daha çok var zayıfım dememe.karın ağrın geçti mi
O biraz zor ama olsunbende ebruş partisi kurulursa onu tutarım
![]()