Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu da oglusuna olsun ablacim biraz gülersiniz :)))
giphy.gif

Öyle adet sancisi gibi ara ara agriyor ablacim, yerlesiyordur insallah :)
Bu arada annenler nasil abla? Ne kadar kalacaklarmis sende?
Evet ebruş çok güldük bayıldı oğlum.aaa söylemedim demi annemler dün döndü canım.bebek yerleşiyor büyük ihtimalle kendini yorma 3 ay dinlenmedesin anlaştık mı doktor ne gündü
Sağol mavişim. Anneannen nasıl kuzum?

Dün işlerim vardı kuzum. Oglani hasta ettim valla. Vicdan azabı çekiyorum.

Özgem canım ben de özledim valla kuzum. Oğlan grip oldu burnu akıyor hapşırİK falan inş. Atlatır bir an evvel.

Sağol esram. Nasil gidiyor rakibem?

Amin kuzum amin.

Guzel incelmissin canım. Zaten inceymissin o da ayrı bi konu:) yeğenin nasıl?

Gunaydin cane mın. Nasılsın ceviz aldın mi?
Geçmiş olsun canım grip salgın dikkat edin ateş yoktur inşallah
Kızlar sabah sporumuda yaptım mutlu şekilde geldim yanınıza anneannem eve çıktı dün çok şükür daha iyi cuma günü kayseriye gideceklermiş inşallah iyi sonuçlar alırlar gelirler:) benim adetten ses soluk yok kaç gündür gögüs bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyor :KK43: bu arada kızlar galiba ablam yine hamile :KK73::KK73::KK73: test yaptı 2 çizgi çıkmış öğleden sonrada doktora gidecek :KK73: bende ya yarın ya cumartesi özel hastanede bi doktor var ona gideceğim tekrardan:KK39:
Çok sevindim canım ikinci yeğenin geliyo ne güzel 2 güzel haber almışsın.regli de olursun inşallah biran önce
Hayır abla maalesef
Sen hangi şehir desin saadet eczaneden aldım ben yan etkisi de yok aile hekimimiz yazdı başka bir eczaneye sor istersen
Yok gülüm demet abla ile :KK66: senle misafirin gidince yarışalım
Yarına ne dersin?
Altı üstü 8km yürüyüp, pilates yapmışssın. Niye surunuyorsun Elifim:p

Afiyet olsun canim:) Ohh internet de hallolmus, gozumuz aydin:KK71:
cok sukur nasilsin canim?
cumaya bombosum piskiletimi surecegim cuma gunu:)
persembe kahvaltiya misafirler geliyor pers dolu, yarin da hazirlik yaparim pers icin ama cuma nirinirinirinirim:)
oglusa yedirdin mi et annesi:)

cok sukur nasilsin canim?
cumaya bombosum piskiletimi surecegim cuma gunu:)
persembe kahvaltiya misafirler geliyor pers dolu, yarin da hazirlik yaparim pers icin ama cuma nirinirinirinirim:)
oglusa yedirdin mi et annesi:)

Dort gozle bekliyorum canim:)

Yemez mi. Et olmazsa masaya oturmaz, babasi kilikli:p

sabah kalktığımdan beri üzerimde bir sıkıntı halsizlik vardı canım hiççbişey yapmak istemedi ne bileyim sıkıldım öyle herşeyden
canim oyle icin bunaldiginda cik bir disari hava al.
annenleri, arkadaslarini gormeye git.
hemen gecistir o sIkIntILI havayi:)
simdi daha iyi misin?

Back
X