- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Hoşgeldin canım.Katılım formum:)
Asyaca
Derya
31
Evliyim
Tokat
167
84
63
Cok yemek ve spor yapmamak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım.Katılım formum:)
Asyaca
Derya
31
Evliyim
Tokat
167
84
63
Cok yemek ve spor yapmamak..
kimseciklerr yokk![]()
Merhaba canim yegenin daha iyiymis cok sukur.Günaydın özgem ♥
Selamlar kizlar uyandik oglusumla, kahvaltiyi hazirlayip geliyorum:)
Sizlerde aksam yemeginizi yeyin hemen gelin olur mu :)
asya nasilsin canim:)kimseciklerr yokk![]()
geldi hafta sonu sınavı var ders çalışıyor bende pc açtımYemegi yedik bisikletteyim. Dizi actim, yuklerken size bakayim dedim:) Eniste gelmedi mi sen ne yapiyorsun pc basinda?:)
Evet ebruş çok güldük bayıldı oğlum.aaa söylemedim demi annemler dün döndü canım.bebek yerleşiyor büyük ihtimalle kendini yorma 3 ay dinlenmedesin anlaştık mı doktor ne gündüBu da oglusuna olsun ablacim biraz gülersiniz :)))
![]()
Öyle adet sancisi gibi ara ara agriyor ablacim, yerlesiyordur insallah :)
Bu arada annenler nasil abla? Ne kadar kalacaklarmis sende?
Geçmiş olsun canım grip salgın dikkat edin ateş yoktur inşallahSağol mavişim. Anneannen nasıl kuzum?
Dün işlerim vardı kuzum. Oglani hasta ettim valla. Vicdan azabı çekiyorum.
Özgem canım ben de özledim valla kuzum. Oğlan grip oldu burnu akıyor hapşırİK falan inş. Atlatır bir an evvel.
Sağol esram. Nasil gidiyor rakibem?
Amin kuzum amin.
Guzel incelmissin canım. Zaten inceymissin o da ayrı bi konu:) yeğenin nasıl?
Gunaydin cane mın. Nasılsın ceviz aldın mi?
Çok sevindim canım ikinci yeğenin geliyo ne güzel 2 güzel haber almışsın.regli de olursun inşallah biran önceKızlar sabah sporumuda yaptım mutlu şekilde geldim yanınıza anneannem eve çıktı dün çok şükür daha iyi cuma günü kayseriye gideceklermiş inşallah iyi sonuçlar alırlar gelirler:) benim adetten ses soluk yok kaç gündür gögüs bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyorbu arada kızlar galiba ablam yine hamile
test yaptı 2 çizgi çıkmış öğleden sonrada doktora gidecek
bende ya yarın ya cumartesi özel hastanede bi doktor var ona gideceğim tekrardan
![]()
Sen hangi şehir desin saadet eczaneden aldım ben yan etkisi de yok aile hekimimiz yazdı başka bir eczaneye sor istersenHayır abla maalesef
Yarına ne dersin?Yok gülüm demet abla ilesenle misafirin gidince yarışalım
Altı üstü 8km yürüyüp, pilates yapmışssın. Niye surunuyorsun Elifim![]()
cok sukur nasilsin canim?Afiyet olsun canim:) Ohh internet de hallolmus, gozumuz aydin![]()
pek iyi değilim ama şükür diyeyim canım zor bir gündüasya nasilsin canim:)
Tabii canım altı üstü ben bunları hergün yapıyorum zaten :)Altı üstü 8km yürüyüp, pilates yapmışssın. Niye surunuyorsun Elifim![]()
Hayirdir canim??pek iyi değilim ama şükür diyeyim canım zor bir gündü
Nasilsin Elifim gitti mi misafirler??Tabii canım altı üstü ben bunları hergün yapıyorum zaten :)
geldi hafta sonu sınavı var ders çalışıyor bende pc açtımbizde dee yemek faslı bitti bulaşık bitti çay koydum
sabah kalktığımdan beri üzerimde bir sıkıntı halsizlik vardı canım hiççbişey yapmak istemedi ne bileyim sıkıldım öyle herşeydenHayirdir canim??
Bana slogan bile yazmış asıl beni tutuyoHayir bi kere herkesi destekliyor gorunup beni tutuyo o
cok sukur nasilsin canim?
cumaya bombosum piskiletimi surecegim cuma gunu:)
persembe kahvaltiya misafirler geliyor pers dolu, yarin da hazirlik yaparim pers icin ama cuma nirinirinirinirim:)
oglusa yedirdin mi et annesi:)
canim oyle icin bunaldiginda cik bir disari hava al.sabah kalktığımdan beri üzerimde bir sıkıntı halsizlik vardı canım hiççbişey yapmak istemedi ne bileyim sıkıldım öyle herşeyden
film saati değil daha hep haber haberlerede bakınca insanın canı sıkılıyor hayırlı haberA dogru acikogretim var yine. Benim esim de evde olmayacak yine o zaman. Ac guzel bir film seyret:)
Tabii canım altı üstü ben bunları hergün yapıyorum zaten :)