Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eti ailece cok tuketiyoruz zaten ama sebze de yesin istiyorum. Begenip denemiyor bile. Tarhana koydum onune bugun "essi essi" dedi kaldirdi yere doktu:KK70:
Boşver et yesin sebzeyi buyuyunce yer ya. Bizi de etke beslemisler hep. Simdi sebze de yiyoruz secmiyoruz kardesimle.

Bütün kuralları okudum ve kabul ediyorum.
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :tiffany20
İsim (İsteğe Bağlı ):melis
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:Isparta
Boyunuz :1.63
Kilonuz:60
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :üniversite sınavlarına hazırlanırken 63 kg kadar çıktım.4 ayda 3 kilo vererek 60 a düştüm.Ama bu aralar veremiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlığım için vermek istiyorum
Hosgeldin melis

gülüm çöp atmaya çıktım ayaküstü gördüm millet her türlü konuşur hem vicdanlarıda sızlamaz ama insan boynu bükük buruk kalıyor gülüm yaa
Tatlim bana oyle geliyor ki sen bu densiz insanlardan uzaklasirsan butun stresin bitecek ve amacina daha kolay ulasacaksin. Keske oyle bir imkaniniz olsa esinle basbasa uzuuun bi tatile cikabilseniz

H astane koselerinde basladin bu yarisa yarisa,
A rtik cumaya kadar disci korkunu unut da,
E srada bak -400 deymis,
S aadetimde Ebruyla ittifak olmus,
H ayir amazonum hayir, kacamak yapmak yokmus,
I lk harflere bak sen guzelim
N eredeymis benim birincimmmmmm :KK200:

haeshin haeshin :KK68:
Yaaaa ozge ciddi anlamda bana siir yazan ilk kisisin cok duygulandim hep ben yazardim bana hic yazilmamistiiii :( cok tesekkur ederim. Sizinle disci korkusu falan kalmaz bana:) yaaaaa cok sevindimmmm:))) kiz esrayi saadeti elifi seyhan sultani unuttugum var mi bilmiyorum heeepsini yencem senin icin :KK200::KK200::KK200:

Oh be artık benide tutan biri var artık Sağol özgecim bu arada sloganı çok beğendim adımını atarım güm güm güm 1. Benim bu hafta görün diyorum :)
harikasin canim :)

Jilliandan önce
Göğüs 90
Göbiş 95
Basen 98
Jilliandan sonra
Göğüs 88
Göbiş 91
Basen 96
ne guzel incelmis saadetim,tebrikler..

Yeğenim iyi gülüm teşekkürler.özge vazelin kullan demiş baya kişi de badem yağı demiş.badem yağı bulamazsam vazelin alırım gülüm.
cok sukur daha iyi olur insallah afacan:)

Kızlar kaçtım bugün misafirim gelecek akşama görüşürüz
kolay gelsiinn:)

Sağol mavişim. Anneannen nasıl kuzum?

Dün işlerim vardı kuzum. Oglani hasta ettim valla. Vicdan azabı çekiyorum.

Özgem canım ben de özledim valla kuzum. Oğlan grip oldu burnu akıyor hapşırİK falan inş. Atlatır bir an evvel.

Sağol esram. Nasil gidiyor rakibem?

Amin kuzum amin.

Guzel incelmissin canım. Zaten inceymissin o da ayrı bi konu:) yeğenin nasıl?

Gunaydin cane mın. Nasılsın ceviz aldın mi?
kuzum et suyuna corba yap pasama iyilesir biran evvel insallah..

Kızlar sabah sporumuda yaptım mutlu şekilde geldim yanınıza anneannem eve çıktı dün çok şükür daha iyi cuma günü kayseriye gideceklermiş inşallah iyi sonuçlar alırlar gelirler:) benim adetten ses soluk yok kaç gündür gögüs bel ağrısı çekiyorum ama gelmiyor :KK43: bu arada kızlar galiba ablam yine hamile :KK73::KK73::KK73: test yaptı 2 çizgi çıkmış öğleden sonrada doktora gidecek :KK73: bende ya yarın ya cumartesi özel hastanede bi doktor var ona gideceğim tekrardan:KK39:
amaninnnnn 2. kez teyze mi oluyorsun mavisim, ananenede cook sevindim:)

Ah ozgem sunca kisi arasinda bir tek sen bana guvendin destekledin guvenini bosa cikarmayacagim
Sairligimi de birinci olduktan sonra beni desteklemeyen sevgili arkadaslarim uzerinde deneyecegim hehehehe
bende isterim siir amazonum:)

Geç kalmış bir günaydın da bendennn:KK24:

Evet canım sağolsun kızlar yardımcı oldular :)
Aynen canımmm, keyfim öyle bir yerine geldi kii sözle tarifi yokk:KK48:
Blinçik resmini ekledim canım :) Krepin içi dolu hali yanii :))

Canım yaa :KK48:

Daha fazla bekliyordum ama bu da gayet iyi :KK66:
Zaten ölçülerin de öyle abartılacak kadar çok değilmiş maşaAllah :KK66:

Yok öyle yenilgiyi kabullenmekk :KK67:

Adet dışında haberlerin güzel çok şükür:KK48:
hayiiiiin blincik:)

Hayir bi kere herkesi destekliyor gorunup beni tutuyo o
ssssshh caktirma kuzum:)

Enisteni hastaneye terk ettim normal yasamima dondum :))) iyidir heralde aramadim bugun birazdan aricam :)))
ohhhh en guzeli, dogal yasamina terk etmek:)

Biz ogle yemegine gecelim. Sipa eline tahta yemek kasigini almis et et diye buzdolabina vuruyor. Bilmeyen biri olsa bu cocuge hic et vermiyorlar diyecek:p
oyy yesinler o etobur pasayi:)

Bak yaa, yap gel diyorsunn sankii :KK70:
fena mi kiz Ebruyla takilirsiniz bikac gun:)

cokk sagol özgemm döndü kocitommm

aslinda sabah yapmayi daha cok severim ac karnina ama bi spor hocasi ac karnina kas kaybi yasarsin demisti kafam karismisti ondan emin olamadim kuzum
yok canim kas kaybi falan olmaz, kim demis onu ya, birde spor hocasi miymis:(

Normalmis ablacim, adet sancisi gibi... Olabiliyormus bazilarinda.
Belki de üsütüyorum cünkü ayaklarim hep buz gibi.
bende de cok oluyordu agri Ebrusum normaldir canim:)

Kizlar bu mistik cayin parfumu var midir ya cok guzel kokuyor
offf ya bakmadik yer kalmadi Hustinda ama bulamadim su hayiiiiin cayi:(

Olabilir cok fazla sıkıntı var suan basimda.Okul isi yurt isi hastane isi...
canim stres yapma ondan gecikmistir, gelir hemen insallah.

merhaba arkadaşlar
umarım herkesler iyidir
ben hala geçen cuma ile aynıyım, regl oldum sanırım ondan yoksa
yemek düzenim aynı
bende regli oldum davul gibi sisim abla:)

Evdeki herkes hasta neredeyse.Grip gibi basit seyler de degil.Bende yardimci olmak icin onlarla gidiyorum hastaneye.
Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum canim..

Mideyle ilgili siskinlik sıkıntısı var,kabizliklari var ve bir turlu gecmyor cok rahatsizlar.Bende onlarla hastaneye gidip geliyorum.Bugun yeme duzenim bozuktu.
Kahvalti edemedim.
Ogle
Simit
Meyve suyu
Ara
2 adet biskuvi
Aksam
5 adet Sarma
Yogurt
canim ictigin su miktarini birde egzersiz yapip yapmadigini da yazarsan gunluk tablomuza eklerim guzelim:)

Menüm

Kahvaltı : 1 adet çeri domates 1 adet haşlanmış yumurta 10 adet yeşil zeytin 1 bardak az şekerli çay

Öğlen : 50 gram kadar tavuk döner yarım dilim çavdar ekmeği 1 bardak ayran

Ara : Bir fincan kahve , form bisküvi 30 gram

Akşam : 5-6 yemek kaşıığı taze fasulye yarım dilim ekmek 1 bardak ayran

2 litre su
spor : bugün 11000 adım attım leslie ile birlikte tabi yani 5000 adım dışarda tempolu yürüyüş yaptım 6000 adım da leslie ile 45 dakika videosu ile yürüdüm evde . ardından 10 dakika hıt kardiyo yaptım ve 10 dakikada egzersiz ( squat , yan hareketi bölgesel hareketler vs . )
super gidiyorsun masallah canim:)

Katılım formum:)
Asyaca
Derya
31
Evliyim
Tokat
167
84
63
Cok yemek ve spor yapmamak..
hosgeldin canim :)

Haklisin canim yaptigi sey hic hos degil, hic dusunmemis karsimdaki kisiyi boyle konusarak uzer miyim, kirar miyim diye.
Ama yapacak da birsey yok be guzelim insanlarin kisiligini degistiremiyorsun.
Madem boyle birisi, yolda, disarida vs gordugundede nasilsin iyi misin de gec, sohbeti uzatma hic...
ayda yılda bir gördüğüm biri ama işte insanlar söyliceğini her türlü söylüyor engel olamıyorsun ki..

Back
X