Sağol canım.Üşütmüş ozaman Kıyamam acil şifalar canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım.Üşütmüş ozaman Kıyamam acil şifalar canım
MENUM
SABAH
Teryaginda 2 yumurta
Lor peyniri
1 dilim tbe salamli tost
1 salatalik, kereviz, havuc
ARA
Filtre kahve (2 kupa)
4 ceviz
OGLEN
Kofte
Salata
ARA
Yesil cay
1 hurma, 1 gun kurusu
AKSAM
Balik
Salata
1.5 lt su
1 saat bisiklet, yeni egzersizler (bugun hazirlayacagim)
agzinin tadini biliyor esek sononu firinda zeytinyagli yapiyorum tek kisilik on numara oluyor gercekten ama herkes sevmez yani
cok gecmis olsun canim. bizim aile apartmaninda ayni durum gecerli babamdan amcama herkesin bi hastaligi var hic yoksa pskolilojik hastaligi olan bilr var ama neseniz daim olsun Allah saglik sihhat versin
hosgeldin ablacim
saat 5 ten bu yana ayni psikojideyim malesef hic keyfim yokk
sanirim bizde annemle böyleyiz zaten kimse annr kiz olduğumuza inanmiyorda
hosgeldin tatlimm
yesinlerrr yürecigine saglik canim
suan kitap serisini okuyorum 2. ciraktayim.
iyi seyirlerr
sevindim o halde canim sevkimi kirmisti çünkü
keyifsizligimin üzerine nasil sinirlendim anlatamam.
yahu sa na ne seni ne ilgilendirir
insanlarin yasami hakkinda bu kadar özel bi duruma bu sekilde yorum yapmak yenge olsanda sana nasil bu hakki veriyor.
asyamm bu tarz seylere kulak tikayamazsin ama susarak susturamazsin.tavrini koy lutfen ve seni uzmelerini izin verme suan istemiyoruz de mesela ne bilim daha doyamadik birbirimize de kendini suclu hissetme o psikolojiye sokma Allahim suan nasip etmediyse vardir bi bildigi. kendini bilmeyen cahil insanlarin laflariyla sakin kendini gelecekteki bebegini üzme olur mu ??
eşim benim çocukluk aşkım,ilk aşkımdı ve son oldu....11 senedir benim hayatımda ve onu çokkk iyi tanıyorum gülümm ailesine karşı çok istikrarsızdır ailesi bu durumu öğrendiğinde dik durup çatır çatır konuşacak birisi değil karışmayın der ama onu söylerken ezilip büzülerek söyler...ailesinden biri bişey dediğinde ters bir yorum yaptığında sesi içine kaça kaça cvp verir atıyorum eltim veya abisi veya babası..işte bu durumlar beni kahreder
tedavi surecinde olmus olman cok daha fazla etkiliyor eminimm ancak senin morale pozitif dusunmeye ihtiyacin var lütfen bunu baskasinin ve kendinin kendine yapmasina izin verme.
eşinden peki neden korkuyorsun ?? sana bisiler mi hissettiriyor yoksa sen kendi kendine mi kuruntu yapiyorsun
öyle canım, şişkinlik oluyor
kuzular iyiler , senin paşan nasıl
iyice konuşuyordur artık
bizim ufaklık kitabı alıyor eline okuyor gibi anlatıyor anlatıyor, yarısı anlaşılmıyor ama :)
Biz de firinda yaptiriyoruz. Izgaranin tadi bir baska tabi:) Ben de bayilirim somona. Olsa da yesek, cok canim cekti:)
eşim benim çocukluk aşkım,ilk aşkımdı ve son oldu....11 senedir benim hayatımda ve onu çokkk iyi tanıyorum gülümm ailesine karşı çok istikrarsızdır ailesi bu durumu öğrendiğinde dik durup çatır çatır konuşacak birisi değil karışmayın der ama onu söylerken ezilip büzülerek söyler...ailesinden biri bişey dediğinde ters bir yorum yaptığında sesi içine kaça kaça cvp verir atıyorum eltim veya abisi veya babası..işte bu durumlar beni kahreder![]()
şimdilik söylemiyoruz gülüm ama her an öğrenebilirler sonuçta etrafta bir çok kişi biliyor açıkçası duyup duymamalarını önemsemiyorum çünkü elbet öğrenicekler ve ben yaptıklarıylla yüzleşmek zorunda kalıcam zaten...senin neyin vardı peki
off ne iyi olurduuu
bizim pazar çarşamba gunleri ve malesef baliga yetisemiyoruz kalmıyor
malesef yakinlardada balikci yok
anladim canim ama suan kimseye bisey soylemk zorunda degilsiniz Allahim insallah gönlünüze gore verirde aranizda farkli sorunlar yasanmaz balim
off ne iyi olurduuu
bizim pazar çarşamba gunleri ve malesef baliga yetisemiyoruz kalmıyor
malesef yakinlardada balikci yok
anladim canim ama suan kimseye bisey soylemk zorunda degilsiniz Allahim insallah gönlünüze gore verirde aranizda farkli sorunlar yasanmaz balim
şimdilik söylemiyoruz gülüm ama her an öğrenebilirler sonuçta etrafta bir çok kişi biliyor açıkçası duyup duymamalarını önemsemiyorum çünkü elbet öğrenicekler ve ben yaptıklarıylla yüzleşmek zorunda kalıcam zaten...senin neyin vardı peki
H astane koselerinde basladin bu yarisa,
A rtik cumaya kadar disci korkunu unut da,
E srada bak -400 deymis,
S aadetimde Ebruyla ittifak olmus,
H ayir amazonum hayir, kacamak yapmak yokmus,
I lk harflere bak sen guzelim
N eredeymis benim birincimmmmmm
haeshin
![]()
Metrodan aliyoruz biz. Firinda yaptirdigimiz icin sadece haftasonlari yiyebiliyoruz. Gel cmrt gel:)
Sizinkisi bir aşk hikayesine döndü :))Ögretirsin bize workoutlarin en guzelini
Zorlanirsak yaparken squati mekiği
Gülümsersin hep ay gibi
Evime giremez sutlac kazandibi :)))
Akrostis yaptim :)))
bu tedavi konusunda nasıl şakaya vurabilirim ki ablaAsya insanlarin sana yuklendikleri konularda sen kendinle dalga gecmeyi ve espri yapmayi ogrenirsen kirilma/gucenme olmaz gulum. Cok ekstrem bir yontem olabilir senin icin ama ise yarar.
Allahim sabrini versin gülüm dualarim seninle
benim isten kaynakli cok stresli geciyor ozellikle ay sonuna dogru ...
birde regl olcam bi anda bi keyifsizlik coktu ki anlatamm Allah hayir etsinnn kuzum
ohh ne ii olurdu vallahi balimm mmmh
aslinda bizim burdada metro var gerci ticari calisiyor ama bakmk lazimm
Cansın senAmin gülüm tabi inşallah o zamana kadar fit olurum ben ama yinede seni desteklemeye gelirim kuzum ♥