Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım bugün keyfi .biraz daha yerinde şükür. Senin prenses nasıl?Canim geçmiş olsun oglusa bugün daha iyidir ins
Hoşgeldin canim
Ablacim basın sagolsun
abla süper olmuş
geçmiş olsun canım benim
kahvaltı ve bir öğün etin eksik ebrum:)
yok kaptanim soyunsam iyi olacak aslında:))
Süper özellikle basen ler harika gitmiş
kızlar dün menu vermeyi unutmuşum ben
sabah
1 haşlanmış yumurta 1 tbe 10 zeytin peynir şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
yeşil mercimek yoğurt turp
Ara
Tarcinli sut
Aksam
5 kofte 1 servis kaşığı kadar mercimekli bulgur pilavi yogurtlu karnibahar
ara
yarım elma 1 portakal
şu 3.5
Spor yok
Sorma valla benim miladimBende canım diğer doktor içimirahatlatmadı ama bu doktor iyi bir doktor ondan rahatladım şükür :)
Inşallah canım :)
Süper kız maşallah milat ki ne milat:)
O ne kız ben bugun oğlan uyurken leslie 3 mil yaptım.Evet ya masallah güzel gitmis gercekten :)
Bence simdi callanetics de sira, jilliani bitirenler ona gecis yapsin :)
Ispanagi özellikle kiymali yaptim gülüm, etin yerini az da olsa tutsun diye :)
Hahah beni de bitiriyor :)))Basenle göğüs beni bitirdii
Tebrikler canım, gayet güzellll![]()
Sağol canım .Ölçüler harika gülüm maşallah çok incelmiş![]()
Evet ya kışı çok severim ama oğlum dogdugundan beri gıcık oldum.Gecmis olsun sibel kis ne zor mevsim
Küçüldüm cicegim.İyiyim kaptanım şükür, sabitledi körolasıca o canımı sıkıyor,direniyorum bakalım ne olacak :)
baya baya küçülmüşsün maşallah![]()
Yapsam yapsam level 1 ini yaparım en çok onu sevmiştim :)Allah kavustursun bak saadetle biz nisan gibi bi daha jiliana baslayalim diyoruz sen de soyle bi ozle :) olculeri aldin mi
Hahahaha yesin yesin az daha yiyeydi iyiydi. Hayatım boyunca bu basenlerim sorunum oldu:)Sibelin basenlerini jillian yemis![]()
Eklicem kuzum yarın fırsat olursa bi foto atayım.
Tam armudum :))Bele basene bak masallah![]()
Burdan daha uzak yakın olsa da çok ilgimi çekmiyor. Ben daha çok İskandinav ülkelerine gitmek istiyorum. Hele İsveç ahhhTurkiyeden cin 12 kore 13 saat :)))
Waoovvv sibel incecik belin varmis masallah
Özellikle basen çalıştıran bi work out jillian.kızların ölçülere hayran kaldim:) gaza geldim ölçüp bakmam lazım ben ne durumdayim:)
O ne kız ben bugun oğlan uyurken leslie 3 mil yaptım.
Eskidendi o gülüm, basenler gidiyor :)Hahahaha yesin yesin az daha yiyeydi iyiydi. Hayatım boyunca bu basenlerim sorunum oldu:)
Slm kızlar nasılsınız
@seyhan77 abliş tek kelimeyle mükemmel olmuş ölçülerin
B belindamm gülüm gözün aydın jillian bitmiş merakla ölçülerini bekliyorum
Kuzuna da çok geçmiş olsun
@Mavibocuk gülüm inş ablan sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebişini.
Şükür senin de bişi yokmus stres bitince regl gelir
@gogo2405 abliş başın sağolsun.rabbim geride kalanlara sabır versin.
zey zey kuzum geçmiş olsun adetten mi mide bulantın yoksa yediğin bişi mi dokundu
asya_01 kuzum bence artık insanları takmayı bırak en yakının olsa dahi.bu şekilde olan milyonlarca insan var şükür ki umudumuz var.elbet olur bebişin hayırlısıyla.eşinle geçirdiğin zamanın tadını çıkar
kızların dediği gibi şakaya al geç
![]()
Canim geçmiş olsun oglusa bugün daha iyidir ins
Hoşgeldin canim
Ablacim basın sagolsun
abla süper olmuş
geçmiş olsun canım benim
kahvaltı ve bir öğün etin eksik ebrum:)
yok kaptanim soyunsam iyi olacak aslında:))
Süper özellikle basen ler harika gitmiş
kızlar dün menu vermeyi unutmuşum ben
sabah
1 haşlanmış yumurta 1 tbe 10 zeytin peynir şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Öğle
yeşil mercimek yoğurt turp
Ara
Tarcinli sut
Aksam
5 kofte 1 servis kaşığı kadar mercimekli bulgur pilavi yogurtlu karnibahar
ara
yarım elma 1 portakal
şu 3.5
Spor yok
GEcmis olsun zeynep
Bu tarz bir sey... 1 saat sürüyor yanlisim yoksa. Sıkılastiriyor o da.
Leslie cok sıkıcı :)
Eskidendi o gülüm, basenler gidiyor :)
Al gülüm favorilerine ekle...1 saat de çokmus ebrum . Bakarım akşama . Bisiklet gelince o daha iyi olacak benim için.
Pardon, o halde akşama hepsini paylaşırım.Hepsini tek bir listede yaziyoruz guzelim. Birarada degerlendirmesi daha kolay oluyor. Nasilsin, ilk gunun nasil geciyor?:)
kızların ölçülere hayran kaldim:) gaza geldim ölçüp bakmam lazım ben ne durumdayim:)
Pardon, o halde akşama hepsini paylaşırım.
Aslin da başlayalı 20 gün oldu. Haftada 3 gun leslie yapiyorum, pilates malzemelerimi tamamladim pilatese başlıycam. Yarin diyetisyene de gidicem, spor salonuna da pazartesi başlıyorum. Bakalim başarı olurum insallah..
Olc hadi:)
Pardon, o halde akşama hepsini paylaşırım.
Aslin da başlayalı 20 gün oldu. Haftada 3 gun leslie yapiyorum, pilates malzemelerimi tamamladim pilatese başlıycam. Yarin diyetisyene de gidicem, spor salonuna da pazartesi başlıyorum. Bakalim başarı olurum insallah..
Asil jiliandan sonra oturuyo beden sanki incelme durmuyoAy insallah canim karnim az daha gitse süper olur
Gözünüz aydin ablacim, evde sen ona iyi bakarsin :) güzel güzel siirler yazarsin :)Enisteyi cikardilar bugun aslinda erken gibi geldi bize biraz cunku dr cuma gibi konusmustu en erken. Bişeyler taktikar dizine.yolladilar eve. Isimize.de geldi aslinda. Agrisi var yine biraz. Eve yerlestirdim yatırdim uyuttum. Cocuklari da annemle uyuttuk. Kuafore kactim. Sacim boyalı bekliyorum yikanmasini :)) duyan kinicak adam evde ameliyatli yatiyo hanim boyada kasta biyikta diye :))) ziyarete de gelen olur aslinda evi bi elden gecirmem gerekiyodu ama osman oldum kuafor de mecburiydi :))
:)))) allahım ne guldum ya sarıtarak okudum mesaji:)Enisteyi cikardilar bugun aslinda erken gibi geldi bize biraz cunku dr cuma gibi konusmustu en erken. Bişeyler taktikar dizine.yolladilar eve. Isimize.de geldi aslinda. Agrisi var yine biraz. Eve yerlestirdim yatırdim uyuttum. Cocuklari da annemle uyuttuk. Kuafore kactim. Sacim boyalı bekliyorum yikanmasini :)) duyan kinicak adam evde ameliyatli yatiyo hanim boyada kasta biyikta diye :))) ziyarete de gelen olur aslinda evi bi elden gecirmem gerekiyodu ama osman oldum kuafor de mecburiydi :))
Yok projeler ab ulusal ajans projeleri. Artik ortak adi erasmus+ ogrenci degisimi gibi ayni.program. bizimkinde ogrenme hareketliligi deniyor. Bi de ayni programin stratejik ortaklıklar hareketliligi var bu sene ona ugrasiyoruz. Ama cok zor demet tr den olmuyor bu isler. Ne yazikki ulkemizde her yerde tanidik torpil soruluyorSizin sistemi bilmiyorum hic. Proje verdim diyordun. Uzak dogu icin yok mu oyle uygulamalar?
Hahahaa aplam atarim foto :))) eniste siirden anlamaz :))))Gözünüz aydin ablacim, evde sen ona iyi bakarsin :) güzel güzel siirler yazarsin :)
Sacini da görmek isteriz sonra, sihhatler olsun osman abla :)
kızı emziriyorum kaptanim uyusun olcecegim birde Sütlü kahve yapıcam yoruldum ya:)