- 12 Mayıs 2012
- 5.352
- 24.984
- 348
- 43
Bu seneden sonra 4 yil var ama zaten seneye avrupa vize almicakmis ya. Dort gözle bekliyoruz:)))3. dereceye inince veriyorlarmis herkese yesil pasaport. Uzak mi sana?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu seneden sonra 4 yil var ama zaten seneye avrupa vize almicakmis ya. Dort gözle bekliyoruz:)))3. dereceye inince veriyorlarmis herkese yesil pasaport. Uzak mi sana?
YENI EGZERSIZLERIMIZ
1)Ilk egzersizimiz ust bacaklar icin canlar duvara dik, vucut posturunu bozmadan yaslaniyoruz,bacaklar omuz genisliginde acik.Dayanabildiginiz kadar harekete devam ediyorsunuz.
2)Bu egzersizimizde ic bacaklar ve kalcayi calistiriyor.Her iki bacagimizida 20 kez tekrarliyoruz.
3)Karin kaslarimiz icin bir egzersiz, bacaklari ne kadar asagi indirirseniz, hareket o kadar zorlasir ve daha etkili hale gelir.Her iki bacagimizi da 20 kez tekrarliyoruz.
4)Yine bir karin egzersizi iki yonede 15er kez tekrarliyoruz.
5)Gogus kaslari icin 30 tekrar yapiyoruz.
6)Son egzersizimizde kol ve sirt kaslarimiz icin her iki kolumuzuda 20 kez tekrarliyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=nehAvSrfUOg
DIPNOT: Agirlik olan egzersizleri agirlikla, su siseleriyle ya da hic bir agirlik kullanmadan yapabilirsiniz, kolay gelsin![]()
S shrrr yandın kuzum, dilimizden kurtuluşun yok :))Aaaa seher o otururken onunden firlayan sey gobek miydiii kiiz ben de can simidi neden takiyo ki diyoduuuuuum :))))
Ablam buyur gel başımın üstünde yerin var :)Ozgecim sen neler yapiyorsun ev isini askiya mi aldiniz hic bahsetmiyorsun.
Abd ye gelesimiz de var hayaller kuruyoruz esimle habire green karta basvuruyoruz. Bizde öyle seminer umudu falan yok. Kolne gitcem seyhan ablaya fransa da sibele ebrusa hangi sehirdeyse bebek görmeye sana gelcem Houston a. Bakuye gitcem akovsere adini unuttumutandim. Hayaller bedava :)) sonra sibelimle kafa kafaya verip Stockholm e gidebilirim :)) ama en ulasilmasi zor hayalim kore
![]()
YENI EGZERSIZLERIMIZ
1)Ilk egzersizimiz ust bacaklar icin canlar duvara dik, vucut posturunu bozmadan yaslaniyoruz,bacaklar omuz genisliginde acik.Dayanabildiginiz kadar harekete devam ediyorsunuz.
2)Bu egzersizimizde ic bacaklar ve kalcayi calistiriyor.Her iki bacagimizida 20 kez tekrarliyoruz.
3)Karin kaslarimiz icin bir egzersiz, bacaklari ne kadar asagi indirirseniz, hareket o kadar zorlasir ve daha etkili hale gelir.Her iki bacagimizi da 20 kez tekrarliyoruz.
6)Son egzersizimizde kol ve sirt kaslarimiz icin her iki kolumuzuda 20 kez tekrarliyoruz.
DIPNOT: Agirlik olan egzersizleri agirlikla, su siseleriyle ya da hic bir agirlik kullanmadan yapabilirsiniz, kolay gelsin![]()
Emegine saglik ozgecim
Rica ederim canlar :)Ellerine sağlık Özgem
Ablacim tekrar basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin..
Annenizin gelmeside ne guzel olmus..
oooo ablacim ne guzel incelmissin:)
kolay gelsin..
nasilsin cicegim, nasil gidiyor yaris? :)
ilham gelmedi mi Ebrus :)
Merhaba ablacim nasilsin?
gecmis olsun canim, agri icin agri kesici alsaydin..
menu guzel kuzum, sabahlarida havuc, salata,ceviz, badem yesen super olur:)
madm yumurta falan zor..
ohh yandan yandan, gozumuzaydin mavisim :)
amaninnnn ne guzrl incelmissin canim, gogus ve basen incecik olmus..
Oglus daha iyi mi?
ahh ya esim doktora ve postdoc yaparken ne guzeldi surekli, konferanslar,semineler, gezip duruyorduk:)
sende yakinda baslarsin canim:)
canim tum gunku menunu, suyunu ve sporunu birarada yazarsan cok guzel olur, bugun tabl;oya ekleyecegim senide guzelim:)
basarili olursun tabiki.
yarin diyetisyene git ne bir sekilde diyetin olusur kafanda.
sporuda duzenli hale getirirsen gitsin kilolar:)
hadi gozunuz aydin Busem evinizde rahat edersiniz.
Saclarinda super olmus,.
Yorgunluk falan yildiramaz benim amazonumu:)
8 kilo nasil degistirmis Seherim olculeri, masallah:)
Uykusunu teke dusurmek istiyor kaptanim..
bizimki 1 yasinda teke dusurmustu uykusunu.
simdide 45-50 dk uyuyor gunde.
seni cok iyi anliyorum...
egzersizle birlikte zayilayinca oldugu kilodan da zayif gorunuyor insan.
aynen devam canim :)
canim egzersizde nasil bir sorun yasiyorsun ben yardimci olmaya calisayim sana guzel bir egzersiz secelim beraber:)
supersin asyam:)
ahh ahh Seherim sende mi cocugu uyumayan annelerdensin, hosgeldin canim :)
yildizli pekiyi :)
canimi cektirdiniz hepinizzzz![]()
Canimm her zaman bekleriz biz,hem suan Hustin biletleri asiri uygun fiyatli..Ozgecim sen neler yapiyorsun ev isini askiya mi aldiniz hic bahsetmiyorsun.
Abd ye gelesimiz de var hayaller kuruyoruz esimle habire green karta basvuruyoruz. Bizde öyle seminer umudu falan yok. Kolne gitcem seyhan ablaya fransa da sibele ebrusa hangi sehirdeyse bebek görmeye sana gelcem Houston a. Bakuye gitcem akovsere adini unuttumutandim. Hayaller bedava :)) sonra sibelimle kafa kafaya verip Stockholm e gidebilirim :)) ama en ulasilmasi zor hayalim kore
![]()
Bende merak ettim yazmamis bugun hic...@Hayaller35 sen neredesin bugun guzellik?:)
Ah kuzum bu saate kadar çalıştırıyorlar mı
ictim özgecim ama yarim saate kadar etkisiji göstermişti yine basladi dahada icmicem mesaideyim 10 dk sonra cikip evde yaticam sicak seyler sararim belime falan
Hakkınızda hayırlısı olsun Özgem inşallah gönlünüze göre bulursunuz.Canimm her zaman bekleriz biz,hem suan Hustin biletleri asiri uygun fiyatli..
Niye hayal olsun, insanoglu kus misali, geleceksiniz hepiniz beni gormeye:)
Ev isinde son durumumuz soyle mart 1de suan oturdugumuz evin kontrati bitiyor.
Esimin yeni isyeri buraya oldukca uzak 1 saat suruyor en az.
Oyuzden mart1de esimin is yerine yakin yerde kiralik bir eve cikacagiz.
Buarada ev bakmaya devam ediyoruz, satin almak istedigimiz semtten ne zmaan begendigimz bir ev cikarsada alacagiz insallah.
Yani acele etmiyoruz artik:)
BEnde merak ettim elif nerelerdesinBende merak ettim yazmamis bugun hic...
Bu seneden sonra 4 yil var ama zaten seneye avrupa vize almicakmis ya. Dort gözle bekliyoruz:)))
Rica ederim canlar :)
Buse bunları beraber yapalimmiOzgecim sen neler yapiyorsun ev isini askiya mi aldiniz hic bahsetmiyorsun.
![]()
O kadar ter atmaya değdi özgem :)Ablacim tekrar basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin..
Annenizin gelmeside ne guzel olmus..
oooo ablacim ne guzel incelmissin:)
kolay gelsin..
nasilsin cicegim, nasil gidiyor yaris? :)
ilham gelmedi mi Ebrus :)
Merhaba ablacim nasilsin?
gecmis olsun canim, agri icin agri kesici alsaydin..
menu guzel kuzum, sabahlarida havuc, salata,ceviz, badem yesen super olur:)
madm yumurta falan zor..
ohh yandan yandan, gozumuzaydin mavisim :)
amaninnnn ne guzrl incelmissin canim, gogus ve basen incecik olmus..
Oglus daha iyi mi?
ahh ya esim doktora ve postdoc yaparken ne guzeldi surekli, konferanslar,semineler, gezip duruyorduk:)
sende yakinda baslarsin canim:)
canim tum gunku menunu, suyunu ve sporunu birarada yazarsan cok guzel olur, bugun tabl;oya ekleyecegim senide guzelim:)
basarili olursun tabiki.
yarin diyetisyene git ne bir sekilde diyetin olusur kafanda.
sporuda duzenli hale getirirsen gitsin kilolar:)
hadi gozunuz aydin Busem evinizde rahat edersiniz.
Saclarinda super olmus,.
Yorgunluk falan yildiramaz benim amazonumu:)
8 kilo nasil degistirmis Seherim olculeri, masallah:)
Uykusunu teke dusurmek istiyor kaptanim..
bizimki 1 yasinda teke dusurmustu uykusunu.
simdide 45-50 dk uyuyor gunde.
seni cok iyi anliyorum...
egzersizle birlikte zayilayinca oldugu kilodan da zayif gorunuyor insan.
aynen devam canim :)
canim egzersizde nasil bir sorun yasiyorsun ben yardimci olmaya calisayim sana guzel bir egzersiz secelim beraber:)
supersin asyam:)
ahh ahh Seherim sende mi cocugu uyumayan annelerdensin, hosgeldin canim :)
yildizli pekiyi :)
canimi cektirdiniz hepinizzzz![]()
Gel bacım beklerim her zamn. Bunlar imkansız değil . Sen devlet memurusun. Yarın öbür gün yeşil pasaportun çıkar. Uygun bilet bulursun hop burdasin.Ozgecim sen neler yapiyorsun ev isini askiya mi aldiniz hic bahsetmiyorsun.
![]()
YENI EGZERSIZLERIMIZ
Gule sen hangi şehirde oturuyorsun?
Allah gönlünüzce bir ev nasip etsin özgem.Canimm her zaman bekleriz biz,hem suan Hustin biletleri asiri uygun fiyatli..
Niye hayal olsun, insanoglu kus misali, geleceksiniz hepiniz beni gormeye:)
Ev isinde son durumumuz soyle mart 1de suan oturdugumuz evin kontrati bitiyor.
Esimin yeni isyeri buraya oldukca uzak 1 saat suruyor en az.
Oyuzden mart1de esimin is yerine yakin yerde kiralik bir eve cikacagiz.
Buarada ev bakmaya devam ediyoruz, satin almak istedigimiz semtten ne zmaan begendigimz bir ev cikarsada alacagiz insallah.
Yani acele etmiyoruz artik:)
Bencede millete bi gazı verdiler ama hiç sanmam.Inanmam, vizesiz almaz onlar:)
Yerim onu afacan; ) yarın uykusuzlugunun acısını çıkartır annesi.Tum gun uyumadi, 20 de uyudu sipa. Aksam yemeginde de zeytin zeytin diye tutturdu. Et, sogan ve zeytin de ona![]()
Galiba abliş