Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır normal yeşil biber annemle kurutmuştuk yazin:)bunun gibiHazir aldigimiz dolmalik biberler mi canim?
verecemde koprkuyorum valla
tamam yaziyorum hemen canim
yarmayi hasla onu hasladigin suya haslanmis nohutuda koy. yogurdu bi kapta güzelce cirp icine biraz soguk su koy ve yarim limonun suyunu da sIKTIKtan sonra tekrar cirp. nohutla yarmanin icine dök ve kaynayana kadar karistir. bi tavada tereyaginiin icine biraz kirmizi biber koyup yak ve corbanin icne dök. kaynadikca kivam alcaktir .tuzunu tencerenin altini kapattiktan sonra at ki yogurt kesilmesin canim.bu eksili bi corba oluyor ama nefis oluyor. afiyet olsun![]()
Yok hayır normal yeşil biber annemle kurutmuştuk yazin:)bunun gibi
Eki Görüntüle 1750566
Sicak su torbasina dikkat et gozumsun. Cok kaza duydum/okudum. Cok gecmis olsun. Hamdolsun iyiyim, yatmaya hazirlaniyordum:)
Menüm
Öğlen
1 kase makarna çorbası
Ara
1 fincan çay, 1 bisküvi
1 limon
Akşam
3 parça tavuk
su 800 ml
Spor
Leslie 1 mile
100 squat
500 ip atlama
anamm bundan bende kuruttum yogurtla süpoer olurYok hayır normal yeşil biber annemle kurutmuştuk yazin:)bunun gibi
Eki Görüntüle 1750566
tamam canim yarin yazacam insallahCok canim cekti gece gece. Cuma tartidan sonra yapip icecegim. Sagolasin kuzum:) Hic korkma ver olculeri. Bir ay sonra ne kadar inceldigine bakariz:)
oo süper olurBunu kavurup sevdanin yogurtlu corbasinin uzerine doksek![]()
anamm bundan bende kuruttum yogurtla süpoer olur
tamam canim yarin yazacam insallahbenimde cok canim cekti bende yapacam bundan hafta sonuna ne zamandir yapmadim bizim köyde eksili ayran corbasi denir buna
oo süper olur![]()
Şükür düzenimiz yerinde:) Sizler nasılsınız :))Ay inşallah atanır:) Dayımın kızıyla aynı evde kalıyoruz :) O da yüksek lisans yapıyo...
iyi geceler sanada Allah rahatlik versinGece gece iyi istahlandik
Ben uyuyayim canlar. Iyi geceler, Allah rahatlik versin![]()
Yogundun bugun guzellik gorusemedik:) Genelde 2 ogun yiyorsun canim. Hep mi boyleydi? Aksam tavugunun yanina salata ve ayran da eklesen cok guzel olurdu:)
Nohutlu yarmali yemegin tarifini alabilir miyim canim?:)
Ben Ankaraliyim, kayinvalidem güzel yaptığı icin o yapip gonderiyor bize keşkek dedgimiz yemeği. Tarifi internetten aldim, biz cemen koydurmuyoruz bu arada...Nohutlu yarmali yemegin tarifini alabilir miyim canim?:)
Cok memmun oldum. Ay ne kadar güzel kilo vermissiniz. Darisi banaTaNismadik galiba canim seyhan ben 38 yasindayim 5 ekimde takima girmistim 77 kiloyla simdi 67 kiloyum cok sükür
Hayirlisi olsun canim etmeyin acele tabi ya en güzeli gelir bulur sizi vakti gelinceCanimm her zaman bekleriz biz,hem suan Hustin biletleri asiri uygun fiyatli..
Niye hayal olsun, insanoglu kus misali, geleceksiniz hepiniz beni gormeye:)
Ev isinde son durumumuz soyle mart 1de suan oturdugumuz evin kontrati bitiyor.
Esimin yeni isyeri buraya oldukca uzak 1 saat suruyor en az.
Oyuzden mart1de esimin is yerine yakin yerde kiralik bir eve cikacagiz.
Buarada ev bakmaya devam ediyoruz, satin almak istedigimiz semtten ne zmaan begendigimz bir ev cikarsada alacagiz insallah.
Yani acele etmiyoruz artik:)
Bence de ya söylenti isteInanmam, vizesiz almaz onlar:)
Hocam sen yaparsin ben de sana takilirim:)) amerikada sen gezdir beni nasil olsa bildigin yer :))) ozgeye caya gidelim:)))Buse bunları beraber yapalimmi
Iyi geceleeer :))Herkese iyi akşamlar :)
Merhaba ben buse aydindayim 34 yasindayimHosbuldumm... Tesekkur ederim.
Eyvah bende gobek yok ki ne kadar konussam acabaaaaa :)))))Siz ne yaptiniz ya göbeğim dillere dusmus:))
yapmayın kızlar daha doğum yapalı 1 yıl olmadı toplayacak o kendini aaaa
yazın ölçüleri herkes göbeği kadar konusacak bundan sonra:)))