- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Tamam gülüm fırsat buldukça girerim zatenOlur gülüm 6 kasimda listeye giris yapmissin 2 ayin dolmus.
Tebrikler mavisim ♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam gülüm fırsat buldukça girerim zatenOlur gülüm 6 kasimda listeye giris yapmissin 2 ayin dolmus.
Tebrikler mavisim ♥
Oh iyi bari canım yaaSiir varsa bende alirimm
Bu arada sonunda oldum yani gecikti epey ama ilk defa oldu diye mutlu oldum.
Siir icin sairimiz haeshin ablaya basvuracaksin :)))) bir akrostis yaziyor, agzin acik kalir :)))Siir varsa bende alirimm
O zaman duysun sesimi :) Bende yazarim ona eger gelirse elimden :) Cok sagolun cidden insan korkuyor bir hastalik mi var diye.Şükür rahatladim.Siir icin sairimiz haeshin ablaya basvuracaksin :)))) bir akrostis yaziyor, agzin acik kalir :)))
Hele sükür gözün aydin canim :)
ben bu şekilde 1 kilo verdiysem kesinlikle tarçınlı süte devam ederim :)Canim beyin detoksunu biliyormusun?
Bir seyi hayatindan 21 gün boyunca cikarmayi basarirsan bir daha canin onu cekmiyormus kolay kolay.
#direnpakizee :))) tatlilari görmezden gelmeye calis, tatli krizlerini de caylarina tarcin ekleyerek yenebilirsin yahut tarcinli süt ile :)
Insallah gülüm cok isterim seni ve o yakisikli oglunu görmeyi
Olsun kiz yesin varsin, sayesinde eksiliyor bir seyler
200 grama sen kilo mu diyorsun![]()
Eger öyle marifetlerin varsa bende isterim :)O zaman duysun sesimi :) Bende yazarim ona eger gelirse elimden :) Cok sagolun cidden insan korkuyor bir hastalik mi var diye.Şükür rahatladim.
Hem tarcinli süt cok güzel oluyor, pirincsiz sütlac gibi :)ben bu şekilde 1 kilo verdiysem kesinlikle tarçınlı süte devam ederim :)
Tebrikler ablacim :)Merhaba kızlar
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72.00
Fark 500
Yüzde 0.68
anladım gülüm bir an önce atlatırsnız inşallah, yinede bizleri ihmal etme canımBazı ailevi problemler var bu hem kilo vermemi etkiliyor hem sık girmeye fırsat bulamıyorum
Gözünaydın canım:)Siir varsa bende alirimm
Merhaba kızlar
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72.00
Fark 500
Yüzde 0.68
Tebrikler bayanlarEki Görüntüle 1751725
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.4
Fark 0.3
Yüzde 0.45
Hedef veremem annem var kilo almam inşallah![]()
Tebrik ederim ablacimEki Görüntüle 1751725
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.4
Fark 0.3
Yüzde 0.45
Eger öyle marifetlerin varsa bende isterim :)
Kötü seyler getirme aklina canim, regl bu bazen kafasi karisabiliyor. Geldi insallah bundan sonra aksaklikta yasamazsin.
Insallah diger belleyenlerinde bekleyisi sona erer.Edebiyat okuyorum, siir de yaziyorum da henuz pek iddiam yok![]()
Amin canim Rabbim hepimizin hakkinda hayirli olanini versin ♥Insallah diger belleyenlerinde bekleyisi sona erer.Edebiyat okuyorum, siir de yaziyorum da henuz pek iddiam yok![]()
tebrikler canimMerhaba kızlar
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72.00
Fark 500
Yüzde 0.68
ablacim tam aklımdan geçtin desem:)Eki Görüntüle 1751725
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.4
Fark 0.3
Yüzde 0.45
Tebrikler ablacım:)Merhaba kızlar
Geçen hafta 72.5
Bu hafta 72.00
Fark 500
Yüzde 0.68
Tebrikler ablacım aman dikkat et alma haa sonra zor gidiyor bakEki Görüntüle 1751725
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.4
Fark 0.3
Yüzde 0.45
Bayildim yaYseeminn haeshin ablamin muhtesem siiri
ENGINAR GOZLUM
Neden yapraklarin böyle titriyor
Neden pirasalar bugun boyle hoyrat
Esrik yalnizligimda turp otu cigliklari
Ispanak hassasliginda ucucu mutluluklarim
Bir lahana yapraginda düşünmek seni
Kerevizlerin saplari alayla gulerken yalnizligima
Enginar gozlum
Soyle soyle bana dokul kelimelerini
Söyle,
Esra kac kilometre cevirmistir bisikletini
Senin eserlerini okumayi cok isterizBayildim yaCok tatli olmus, tebrik ediyorum buradan kendisini.Zamanla bende paylasirim belki bir seyler.