ohhh afiyet sifa olsun menu guzel vallahi yarasin
aaa ne guzel sistem eminim disarda yediklermzden cok daha lezzetli oluyordur bu sekilde
zeynepela menun cok guzel ama ben su yesilcayi hic sevmiorm be seviosan gunde 3 bardaktan fazla icme ama yinede
menuyu bugun telafi edersn arada kacio malesef engel olunamio
ay hb tesekkur ederm.... lahmacunu yien kaptanmi bide cok yesil cay icme die akil veriorm atcak beni gruptan
ay z.yagli candir kiz vallahi geceli gunduzlu yerim baska bsy aramam ama arada et lazm tabi
bende yesem zayflayamam ama iste herkesn bunyesi bir dil kus kadr besleniyorm yinede zor veriorm
hayrli yolculuklar sag salim gtmssndr insallah kg fa iyimis ben o gunleri gorebkcekmym
saricicek menu guzel valla mantarli yumurta hic yemedm gercide
Ooohh balik salata sahane afyt olsn... memleketn neredeuzakmi yolun
limin cayini nerden buldn migrosta falanmi var nasl tadi limon aromasni cok severm
ajvar sos bayilrim bizim Boşnaklar nefis yapar hele babanecgm ne guzrl yapardi ajvar Boşnakca adi
ne is yapiosn acaba ... spora duzenli gdiosn sanrm 4 gun gttgne gore masallah tebrk ederm
tamam dikkate aliyorjm ve uygulamaya geciyorim
iyiki dogmussn nice saglikli yaslara kucuck pasta yenir sanki ya kaptanlar ne der bilemem

kac yasina griosn
iyi gezmelerr
Isteesasen karda araba kullanmiorzda dun yagmaz die ciktim lastk vs fasa fiso bnce karda kesnlikle toplu tasima kullanilmali ama yinede lastk almak sart tabi mazeret sunmayim
bnde tig gbi olcam hijhh

allah zihin aciligi versn sinavi olanlara
ayy suoersn vallahi helal sana