Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah
1 Yumurta
1 dilim salam
2 dilim cavdarli ekmek
Ara
Elma
Aksam
Corba
Spor yapadim disaridan geldim buz tuttum.Yarin giremeyebilirim, haberiniz olsun.
Canım bence salam tarzı şeyler tüketme bide menün az.yeterli kalori al ki vücut kıtlığa girmesin.yoksa kilo veremezsin

off bu sayilar en zor verdigim sayilar saadetim insallah veririm

gecmis olsun canim, karnenizde hayirli olsun:)

sIkma canini regli gecsin gider birden:)

canim kuru meyve miktarini azalt.
kuru meyve agirliginca seker demektir.
mesela gunde 1 kuru kayisi, 1 kuru incir, 1 hurma ye yanina ceviz findik ekle.
50 gr kuru meyve 150 kalori civaridir.
1 salatalik 15 kalori.
50 gr kuru meyve ile 10 salatalik ayni kalori.
birde boyle bak olaya canim:)

tebrikler kizlar, ellerine saglik Ebrusum:)

canim hosgeldin aramiza, bol bol gider kilolar insallah:)

Ellerine saglik canim:)

olursun ablacim, sende bu azim varken:)

ohh misss:)

soganli, mantarli peynirli omlet (az tereyaginda sogan,mantar,peyniri sotele, yumurta ekle)
peynirli, pulbiberli omlet (az tereyagi ile peyniri erit, yumurta ekle, pulbiber serp.)
sucuklu omlet
biberli,peynirli omlet (tereyaginda biberleri sotele, peynir ve yumurtalari ekle)
biberli, mantarli, domatesli, kasarli omlet( tereyaginda biber, mantar, domatesi sotele, ayri bir tavada sade yumurtadan omlet yap.Omletin yarisina sebzeleri ekle, kasar serp, diger yarisini ustune kapat:)

Evet yaa Akin hasta olmaz insallah canim.
Sen bu 1.ligi hakettin canim:)

afiyet olsun canim:)

sagol canim benim:)

3 gun kotu geciyor kuzum cok şükür iim

ne tedavisi tatlim kaçırdım sanirim ben
[/QUOTE]
Gülüm hem yoğun çalışıyorsun.hem adet zorladı bence verirsin bu hafta.hem acelemiz yok öyle ya da böyle gidecek o kilolar ♥

Kizlar doktor soyledi haftada 5 saatten fazla spor yapilmazmis isinmadan spor yapilmazmis kisiye gore namiz rakami varmis onun ustune cikildiginda bu hem kalp ritim boxukluguna kalp kırizine kadr gidiomus ,, en iyu spor yuryyusmus heleki kilo vermeye calisanlar yuruyus ypmalari lazimmis bi sporcu degilsniz eger diger kalp atisini tavan yaptiricak spor seklleri uygulanmamalidir dior canlar haber verim dedim siz . Haftanina 5gunu gunluk yarim saaat 40dk yuruyus bizim gibi kilosu olan sporcu olmayanlar icin

Menüm:)
Sabah
Brokoli
Yoğurt
Peynir
Domates
Salatalık
Yulaflı krep

Ara
Soda

Öğlen
Marul Salatası
Domates
Salatalık
Ayran

Ara
Türk Kahvesi

Akşam
Azcık Brokoli
Közlenmiş patlıcan
Haşlanmış tavuk
Yoğurt
Çok az salata

3 litre su
Mistik içerim daha:)
40 dk yürüyüş
Jillian level2 2. Gün :)

3 gun kotu geciyor kuzum cok şükür iim

ne tedavisi tatlim kaçırdım sanirim ben
Gülüm hem yoğun çalışıyorsun.hem adet zorladı bence verirsin bu hafta.hem acelemiz yok öyle ya da böyle gidecek o kilolar ♥[/QUOTE]

aynen kuzum acelemiz yok

Yemegimi yedim, bisikletteyim. Diziyi beklerken bir bakayim guzeller nasilmis dedim:) Keyifler yerinde, yeni rekabetler baslamis bile:KK71:

asya_01 asya_01 oncelikleri belirlemek ve gununy o sekilde organize etmek elinde canim. Bunu yapamiyorsan, sinav senin onceligin degil demektir bahar gozlum.

Yawrukush Yawrukush gunaydin gulum. Enistemiz iyilesti insallah:)

Bulabildiniz mi?:)

Cuma günü tartı sonrası ödül ögünümüz var canım. Canının cektigi birseyi yiyebilirsin. Genel olarak diyorsan, hepimizin metabolizması aktiviteleri farklı. Birimizin kilo alacagı menu ile digeri kılo verebiliyor:)

Yeşil cay içiyorum ben sadece. Tok tutucu bir etkisi yok ama:)

Canım senin başlangıç kilon 60. 59.7 mi demek istedin?

Nasıl gecti, begendin mi bisikleti?:)

Afiyet olsun ablam, nice yaşlara saglık&sıhhatle inşallah:)

Geçmiş olsun bir tanem.

Ölçülü yersin sen, bilirim seni:) Slm ablaya da sahip çık:p
Yok bulamadık En son Adana antep urfa yemek turizmi yapmaya karar verdik:)))

Yorumlarini esirgeme gulum sen. Hepimiz birbirimizden birseyler ogreniyoruz:) Atmak ne demek:p Giris var cikis zor takimdan:KK68:
bitanecik kaptanimiz kiyamaz Bize atamaz:)))) atsa beni atardi:))

Herkese Günaydın oğlum dünden beri hasta gece de uyumadım yeni kalktım bugün biraz daha iyi dün kü menüm
SaBAH yarım simit 2 dilim peynir domates 6 zeytin çay
Öğle çorba tonlu salata 1 dilim ekmek
Ara 1 portakal
Akşam 5 köfte 2 kaşık makarna salata ayran
Su 1.5
Spor yapamadım

Seyhan abla doğum günün kutlu olsun daha nice sağlıklı yıllara
Canim birkaç gündür yoktum galiba geçmiş olsun

Yawrukush Yawrukush um karbonhidrat yemem gerçekten bazen gerekiyor süt üretimini etkiliyor çünkü bunu farkettim.

Ohh mis gibi gel ablişimmm :)) bu arada adet gelsin dört gözle beklerim ben olsam :)))
Senin regli gelmedi mi güzelim daha
spor yapmadigin icin o ceza ablacim, lahmacundan degil:))
Merhaba özgecim nasılsın
Ablam heyecan mı bilmiyorum tam olarak, sanırım tedirginlik ağır basıyor. Bakalım hayırlısı neyse o olsun :)
Niye tedirginlik var canım rahat ol iyi düşün güzel haberleri al hemen bize anlatmaya gel anlaştık mı ebruş:KK66:
Sen zaten güzelsin ablam :)
Ay teşekkür ederim tatlım
Elif gecmis olsun soguk alginligi mi vardi yavrunun
Evet canım bide alerjik astım var işte öyle hasta olduk sağolasın
Evde esim artik yattigi yerden emirler yagdiriyor biz de artik hos tutup hizmet ediyoz boyuna :))))
Bu hafta iyi gitti bakalim haftaya nasil olacak iki gundur biraz bozdum aslinda ama toparlarim. Sen napiyosun gelmedin foruma sen de bir iki gun.
Iyi olsunda canım .cumaya çok var telafi edersin.oğlanın hastalığı dışında bişey yok
Ay ya kiyamam astim cok zor hava veriyosunuzdur de mi:KK43: antibiyotik falan alıyor mu :KK43: cok gecmis olsun
Yok canım alerjisi ni kontrol altında tuttukça hava verecek kadar kötü olmuyor ama yine de zor hastalık

Yawrukush Yawrukush um karbonhidrat yemem gerçekten bazen gerekiyor süt üretimini etkiliyor çünkü bunu farkettim.
Sağol canım

Menüm kizlar sahur:lavas ekmegi tereya ve peynirli bir mandalina yedilcay mistikcay
Ögle:lahana kapuska yemegi bir tabak yarim ispanakli börek
Aksam :iki tabak kapuska bir tulumba tatlisi:oops:iki fincan yesilcay yarim avuc kaju
Su :1,5 litre
Spor:leslie 3 mile ayrica 5000 adim haftalik hareketler duvara 30 saniye kadar dayanabildim kafam cok agriyo kizlar yatiyom ben iyi geceler hepinize:KK200::KK200:

Sabah:1.5 dilim tam buğday ekmek
Sahanda yumurta
Zeytin
Peynir
Ceviz
Badem

Öğlen; 1 portakal

Aksam:Balık, salata
2,5 lt su
Spor: henuz yapmadım, yaparmiyim bilmiyorum.Aksama kadar temizlik yaptim sayilirmi:))
Süper olmus afiyet olsun canim

Afiyet olsun:) Buralara yolunuz duserse beraber yeriz:)

Back
X