- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
canim bebek icin tedaviye baslamistim
anladim canim kbakma animsayamadim bi an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bebek icin tedaviye baslamistim
Canım bence salam tarzı şeyler tüketme bide menün az.yeterli kalori al ki vücut kıtlığa girmesin.yoksa kilo veremezsinSabah
1 Yumurta
1 dilim salam
2 dilim cavdarli ekmek
Ara
Elma
Aksam
Corba
Spor yapadim disaridan geldim buz tuttum.Yarin giremeyebilirim, haberiniz olsun.
off bu sayilar en zor verdigim sayilar saadetim insallah veririm
gecmis olsun canim, karnenizde hayirli olsun:)
sIkma canini regli gecsin gider birden:)
canim kuru meyve miktarini azalt.
kuru meyve agirliginca seker demektir.
mesela gunde 1 kuru kayisi, 1 kuru incir, 1 hurma ye yanina ceviz findik ekle.
50 gr kuru meyve 150 kalori civaridir.
1 salatalik 15 kalori.
50 gr kuru meyve ile 10 salatalik ayni kalori.
birde boyle bak olaya canim:)
tebrikler kizlar, ellerine saglik Ebrusum:)
canim hosgeldin aramiza, bol bol gider kilolar insallah:)
Ellerine saglik canim:)
olursun ablacim, sende bu azim varken:)
ohh misss:)
soganli, mantarli peynirli omlet (az tereyaginda sogan,mantar,peyniri sotele, yumurta ekle)
peynirli, pulbiberli omlet (az tereyagi ile peyniri erit, yumurta ekle, pulbiber serp.)
sucuklu omlet
biberli,peynirli omlet (tereyaginda biberleri sotele, peynir ve yumurtalari ekle)
biberli, mantarli, domatesli, kasarli omlet( tereyaginda biber, mantar, domatesi sotele, ayri bir tavada sade yumurtadan omlet yap.Omletin yarisina sebzeleri ekle, kasar serp, diger yarisini ustune kapat:)
Evet yaa Akin hasta olmaz insallah canim.
Sen bu 1.ligi hakettin canim:)
afiyet olsun canim:)
sagol canim benim:)
Rica ederim canım :)tamam gülüm bakarım çok sağol![]()
Allah iyilikler versin kuzum ne diyor takvimlerde:))Hamd olsun iyiyiz inşallah kuzum :) baktım ikisinede :)
yok canim estagfurullah
anladim canim kbakma animsayamadim bi an
Gülüm hem yoğun çalışıyorsun.hem adet zorladı bence verirsin bu hafta.hem acelemiz yok öyle ya da böyle gidecek o kilolar ♥[/QUOTE]3 gun kotu geciyor kuzum cok şükür iim
ne tedavisi tatlim kaçırdım sanirim ben
Hahahaaa arkadas seni tanimiyo belli ki :)))seyhan bu yarista seni destekliyorum nenaa seyhan abla seni yeneeeer :))))
Yok bulamadık En son Adana antep urfa yemek turizmi yapmaya karar verdik:)))Bulabildiniz mi?:)
Cuma günü tartı sonrası ödül ögünümüz var canım. Canının cektigi birseyi yiyebilirsin. Genel olarak diyorsan, hepimizin metabolizması aktiviteleri farklı. Birimizin kilo alacagı menu ile digeri kılo verebiliyor:)
Yeşil cay içiyorum ben sadece. Tok tutucu bir etkisi yok ama:)
Canım senin başlangıç kilon 60. 59.7 mi demek istedin?
Nasıl gecti, begendin mi bisikleti?:)
Afiyet olsun ablam, nice yaşlara saglık&sıhhatle inşallah:)
Geçmiş olsun bir tanem.
Ölçülü yersin sen, bilirim seni:) Slm ablaya da sahip çık![]()
bitanecik kaptanimiz kiyamaz Bize atamaz:)))) atsa beni atardi:))Yorumlarini esirgeme gulum sen. Hepimiz birbirimizden birseyler ogreniyoruz:) Atmak ne demekGiris var cikis zor takimdan
![]()
Canim birkaç gündür yoktum galiba geçmiş olsunHerkese Günaydın oğlum dünden beri hasta gece de uyumadım yeni kalktım bugün biraz daha iyi dün kü menüm
SaBAH yarım simit 2 dilim peynir domates 6 zeytin çay
Öğle çorba tonlu salata 1 dilim ekmek
Ara 1 portakal
Akşam 5 köfte 2 kaşık makarna salata ayran
Su 1.5
Spor yapamadım
Seyhan abla doğum günün kutlu olsun daha nice sağlıklı yıllara
Senin regli gelmedi mi güzelim dahaOhh mis gibi gel ablişimmm :)) bu arada adet gelsin dört gözle beklerim ben olsam :)))
Merhaba özgecim nasılsınspor yapmadigin icin o ceza ablacim, lahmacundan degil:))
Niye tedirginlik var canım rahat ol iyi düşün güzel haberleri al hemen bize anlatmaya gel anlaştık mı ebruşAblam heyecan mı bilmiyorum tam olarak, sanırım tedirginlik ağır basıyor. Bakalım hayırlısı neyse o olsun :)
Ay teşekkür ederim tatlımSen zaten güzelsin ablam :)
Evet canım bide alerjik astım var işte öyle hasta olduk sağolasınElif gecmis olsun soguk alginligi mi vardi yavrunun
Iyi olsunda canım .cumaya çok var telafi edersin.oğlanın hastalığı dışında bişey yokEvde esim artik yattigi yerden emirler yagdiriyor biz de artik hos tutup hizmet ediyoz boyuna :))))
Bu hafta iyi gitti bakalim haftaya nasil olacak iki gundur biraz bozdum aslinda ama toparlarim. Sen napiyosun gelmedin foruma sen de bir iki gun.
Yok canım alerjisi ni kontrol altında tuttukça hava verecek kadar kötü olmuyor ama yine de zor hastalıkAy ya kiyamam astim cok zor hava veriyosunuzdur de miantibiyotik falan alıyor mu
cok gecmis olsun
Sağol canımYok bulamadık En son Adana antep urfa yemek turizmi yapmaya karar verdik:)))
bitanecik kaptanimiz kiyamaz Bize atamaz:)))) atsa beni atardi:))
Canim birkaç gündür yoktum galiba geçmiş olsun
Yawrukush um karbonhidrat yemem gerçekten bazen gerekiyor süt üretimini etkiliyor çünkü bunu farkettim.
Süper olmus afiyet olsun canimSabah:1.5 dilim tam buğday ekmek
Sahanda yumurta
Zeytin
Peynir
Ceviz
Badem
Öğlen; 1 portakal
Aksam:Balık, salata
2,5 lt su
Spor: henuz yapmadım, yaparmiyim bilmiyorum.Aksama kadar temizlik yaptim sayilirmi:))
Yok bulamadık En son Adana antep urfa yemek turizmi yapmaya karar verdik:)))
bitanecik kaptanimiz kiyamaz Bize atamaz:)))) atsa beni atardi:))
Canim birkaç gündür yoktum galiba geçmiş olsun
Yawrukush um karbonhidrat yemem gerçekten bazen gerekiyor süt üretimini etkiliyor çünkü bunu farkettim.