Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam ana fikir rahat olmak o zaman:) 5 profa anlatacagim canim. Ppt den gorsel sunum olacak. Salon karanlik olacak zaten. Cok hizli konusuyorum ben. Onu soyledigin iyi oldu. Yavas yavas anlatayim:)
Hizli anlatirsan hemen biter sakin sakin ornekleye ornekleye samimi bir sekilde anlat. Prof olsalar nolcak bisiycik olmaz yasin tutsa sen de olursun prof.

Yapmadigi kotuluk yok bu kimyasallarin canim. Ekonomik kolay tarim, fazla urun bol ve ucuz gida icin cok agir bedel oduyoruz...
Evet cok aci. Ama belgesellerde izliyoruz en gelismis ulkeler de olsa bu tavuk antibiyotikleri hormonlu gidalar had safhada kullaniliyor. Bu senin anlatacagin maddeler de oyleymis baksana. Abd deki tavuk sektorunu anlatan bir belgesel izlemistim ya anlatamam herkes izlemeli bilinclenmeli. Korkunc

teşekkür ederim. Tam cevap yazmayı bilemiyorum.burası icin üye oldun. YeniYim
cok degil mi 12 kg . Bana gore cok. Ilk kes bu kiloyu gördüm.süt olsun diye veremedim.
Bugün yediklerini yazacak miyim birde hala süt veriyorum. Tok tutucu ara ogun tavsiyesi alabilir miyim.
Birde bugün yediklerini de yazacak miyim

cok degil mi 12 kg . Bana gore cok. Ilk kes bu kiloyu gördüm.süt olsun diye veremedim.
Bugün yediklerini yazacak miyim birde hala süt veriyorum. Tok tutucu ara ogun tavsiyesi alabilir miyim.
Hic cok degil saglikli beslenir ve sporla desteklersen 3.5 ayda gider :)

Selamlar canlı ben geldim. Özledim hepinizi. Herkesler iyidir inşallah.
D3S1R3 D3S1R3 ablam nasıl geçiyor çalışmaların?
haeshin haeshin canım evde durumlar nasıl? Malum tatil sana;))
Mavibocuk Mavibocuk geldi mi adetin mavişim?
Yawrukush Yawrukush özgem nasılsın? Annen de geliyor ohhh ne güzel. ..
E-brulim E-brulim cane mın bugündü değil mi kontrolün nasıl geçti?
@seyhan77 ablam nasılsın?
@Saadetim33 kuzum sen nasılsın? En son izne ayrılmak istiyordun burda mısın yoksa gittin mi?
Diğer kızlar da iyidir inşallah.

Menüm
Sabah 1 dlm tbe üstüne yumurta sarısı peynir ve azcık kaymak

Ogle tavuk salata ve 1 dlm tbe

Ara kahve
Ara Yeşilçay

Yarım lt soda ve 2 lt su . Yatmadan da bisiklet yapıcam yazarım canlarim. Bu arada bisikletimi 1 kere kullanabildim. Misafir gelince spor biraz askiya alındı ama kaldığım yerden dewam. Bu arada çok zayıfladın çöktün eridin sözleri gittikce artmaya başladı.

Hmm bn sinif adabi pek bilmem ki demet biraz rahat bi ogretmenim ben elestirilirim genelde:)) ama problem yasamadim hic. Zaten sen neredeyse yetiskin insanlara ders vereceksin cok zevkli olacak. Goz temasi kur hepsiyle ama. Sadece anlatim yapacaksan cok sıkıcı olacak. Ogrencilere mi yapacaksin sunumu hocalara mi ogrenciyse fikir al dusunduklerini sor kavrayip kavramadiklari ile ilgili donutler almaya calis. Rahat ol sen yaparsin zaten. Sakin ol. Hata yapmaktan korkma hizli anlatma elini kolunu koycak yeri sasirma bir kalem al eline olmadi. Rahat bir sekilde gizlerine bak dinleyicilerin. Genelde sunumlari mikrofonku isleri kinusmalati bana yikarlar okulda rahat oldugumdan hayir demem. Hata olursa hic uzulmem. Cuma gunu kaymakam geldi kisa bi toren sunumu gerekti son yarim saat olur dedim kisa bi metin yarattim kaymakamin gozlerine baka baka sundum :)))) hepsi insan. Cok iyi gececek emin ol.
Vay be ben bile rahatladım :)
Eki Görüntüle 1754316 Eki Görüntüle 1754317
Kızlar nasıl olmuş acemi isi biraaz ama çok zevkliymis:))

Çok makbule geçti kaptanim hemen yapıcam ama odadan çıkartmıyor kiz:)
Çok güzel olmuş ellerine sağlık

merhaba kızlar dün gece kızım gitti
sabah kahvaltıda bir küçük börek bol peynir zeytin domates iki fincan çay
öğlen tarçınlı süt içtim
akşamda birazdan çorba ile etli enginar yiyeceğim birazda yoğurt
su ikiyi geçti
bu gün bir leslie yapmayı düşünüyorum hatta hergün

Bu pestisit nedir diye baktim da enteresan bisey gördüm bircok gelismis ulkeden cok daha az kullaniliyormus bizim ulkemizde. Ama bircok temel tarim urununu bu gelismis ulkelerden aldigimiz dusunulurse durum vahim. Kanadadan mercimek aliyomusuz ya cok uzukdum duyunca ben derslerde bosuna mi anlatiyirum gaziantepte mercimek var diye:)) Mesela israilde hic kanser vakasi gorulmuyormuss bu da ilginc bi bilgi bugun biyerde okudum ama hibrit tohumlari disari.satiyolar aliyoruz kansere neden olabilecegi soyleniyor. En iyisi bi bahce alcan sogan ekcen murat kekilli gibi :)))
Ya evet ne yazık çocuklarımıza ben kıyafete kdar aldığım herşeyin etiketlerini okurum ve Türk malı olanları alırım ama tohumlarımızı bile değiştirdiler bahçe almakta çözüm değil artık

haeshin haeshin canım evde durumlar nasıl? Malum tatil sana:KK66:)
@Saadetim33 kuzum sen nasılsın? En son izne ayrılmak istiyordun burda mısın yoksa gittin mi?
Canem her şey yolunda çok şükür ❤️

Zeyneprk
yas:26
evliyim
10 aylık bir kizim var
ankara
boy:163
Kg :65.6
Hedef:53
Doğumda kilo aldım veremedim
Hoşgeldin canım
Cok zor biseyler yapmak istiyirsun guc bulamiyorsun deliriyor insan bir an once atlatirsin umarim
Aynen öyle sıtma tutuyor birde çocukta hasta birde klozet su akıttı evde işçiler var bitmiş gibiyim temizlik yapacak gücü bulamıyorum hiç

Az önce benden son haberleri verdim garip bi haftaya başladım.misafirleri gönderdin mi canım

Eki Görüntüle 1754316 Eki Görüntüle 1754317
Kızlar nasıl olmuş acemi isi biraaz ama çok zevkliymis:))

Çok makbule geçti kaptanim hemen yapıcam ama odadan çıkartmıyor kiz:)

Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş :KK68:

Zeyneprk
yas:26
evliyim
10 aylık bir kizim var
ankara
boy:163
Kg :65.6
Hedef:53
Doğumda kilo aldım veremedim

Aramıza hoşgeldin canım :KK24:

Hoşgeldin canım :KK25:

Menüm
Sabah 1 dlm tbe üstüne yumurta sarısı peynir ve azcık kaymak

Ogle tavuk salata ve 1 dlm tbe

Ara kahve
Ara Yeşilçay

Yarım lt soda ve 2 lt su . Yatmadan da bisiklet yapıcam yazarım canlarim. Bu arada bisikletimi 1 kere kullanabildim. Misafir gelince spor biraz askiya alındı ama kaldığım yerden dewam. Bu arada çok zayıfladın çöktün eridin sözleri gittikce artmaya başladı.
Ay ne güzel bende geçen annemler den farketmişsini duyabildim

Aksam o gun yedigini ictigini yaptigin egzersizi liste halinde yaz guzelim. Bizlerin menulerine de bak, yorum yap. Cuma sabahi da kahvaltidan once wc den sonra ciplak tartilip kilo bildirimi yapiyoruz.

Ara ogunlerde ceviz, findik ve badem gibi kuruyemis ve meyve yiyebilirsin canim. Birkac gun menunu gorelim, ona gore yorum/yonlendirme yapariz. Karar verip basladin ya, azmin daim olsun:)

Back
X