Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin canım aramıza:)

Hem gayet kolay şekilde gider kilonda canım:KK66:Evet canım yaz ki hemende başlamış ol:KK66: tabiki senin menüne göre arkadaşlarımız yorum yapar:KK66:
Teşekkür edermm cok iyi mitivasyon oldu buraya üye olup yazmak:) psikolojim gitmisti

kızlar menümü verip geçmişi okuyayım
sabah
1 haşlama yum
1 kk peynir
6 y zeytin
1 domates
yeşilçay

ara
sade türk kahvesi 2 kare bitter

öğle
brokoli salatası
yarım avuç büyüklüğünde haşlanmış tavuk

ara
bitkiçayı
1 havuç

akşam
karnabahar yoğrtladım üzerine pulbiber döktüm

su 2 lt
spor 45 dk egzersiiz

Tabiki tatlım :KK66: mesela 4-5kaşık yoğurt, 2-3adet ceviz, 7tane badem, 2salatalık yiyebilirsincanım:KK66: hepsini bir değil ayrı ayrı canım:KK66:

Benim dediklerimi yapın yaaa diyorum mistik diyorum tarçınlı kahve:KK70:
Çok teşekkür ederim canım :) Peki meyve yiyeceğimiz zaman hepsinden birer tane yiyebilir miyiz:)Akşam meyve yersek sorun olmaz dimi.

hosgeldin canim aramiza:)
Ben Ozge, 27 yasinadiyim, evliyim, 1 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim:)
hosgeldin canim aramiza:)
Ben Ozge, 27 yasinadiyim, evliyim, 1 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim:)
Tesekkkur ederim hosbuldum. Ben 26 yaşındayım bi kizim var. Işletme mezunuyum ama ev hanımı olmayı tercih ettim. Sizin kaç kg fazlanizvard. Doğumdan mi

Tebrikler asya cok sevindim gidiyor kizim iste yavas mavas yaptigin sporlarin mukafatini alacaksin :))) fighting En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
ayyy evetttt öyle mutlu oldum ki anlatamam alışverişe gittik bugün avm ye irademle savaştım eşimde çocuk gibi ne çikolata koydu ne kek ne pasta aldı da aldı ama zor tuttum kendimi dedim 6 yı gördüm ya boğazımı kessen de yemem eşim böyle kaldı:KK57:kalsın:KK48:ilk hedefe 4,5 kg kaldı :KK9:

ozledim mavisim ya :)
kahvalti ettim hic birseyim kalmadi..
Adetim yeni bitti yoksa suphe edecektim :)
Bende özledim kız seni sibeli :)) gonca ablada yok zati ayy keşke olsaydı şüphee:p
Teşekkür wderim. Bugün biraz fazla kaçtı. Tatlıya engel olamadım. Yediklerim
sabah
1 pogaca
1 haşlanmış yumurta beyazini kizim yedi Gerisi bana
2 zeytin
2dilim kaşar
Yarim su bardağı portakal suyu

ara ogün de. Iki dilim kek:KK43:

öğlen iki dilim Kek bir dilim pirasali börek

Akşam 3 adet pirasa dolması
1 bardak ayran
2 lt ye yakin su içtim. Birazdan egzersiz yapacagm
Oyhh kuzum sabah poğaca kek börek hiç olmamış ama ilk günün yarın daha güzel ve daha sağlıklı şeyler bekliyorum :KK39:

Tesekkkur ederim hosbuldum. Ben 26 yaşındayım bi kizim var. Işletme mezunuyum ama ev hanımı olmayı tercih ettim. Sizin kaç kg fazlanizvard. Doğumdan mi
Bende evdeyim ise donemedim oglumdan sonra.
Ama agustosta baslayacagim ise insallah:)
Ben 62 kilo ile basladim hedefim 55di.
Cuma 55.8dim bu hafta mezun olmakti hedefim, bakalim:)
Ben emzirmeyi birakinca aldim 7 kiloyu.
Ama burada takimla, arkadaslarla birbirimize destek olarak gitti kilolar.
Sende hizla verirsin canim:)

Öncelikle başarılar... Menunuz guzel, fakat biraz karbonhidrat ağırlıklı olmus.3 kestane 1 dilim ekmeğe eşdeğer diye biliyorum. Sabah 2 dilim ekmekten sonra biskuvi, arkasinda pirinc veya bulgurlu olan sarma dolayisiylada kilo vermenizi durdurabilir..
Tamam teşekkür ederim :) Sağolun bilgilendirdiğiniz için.

Bende özledim kız seni sibeli :)) gonca ablada yok zati ayy keşke olsaydı şüphee:p

Oyhh kuzum sabah poğaca kek börek hiç olmamış ama ilk günün yarın daha güzel ve daha sağlıklı şeyler bekliyorum :KK39:
Valla bende yazınca daha iyi farkettim. Bugün basladik inşallah bundan sonra full dijkat

Menüm

Öğlen
Peynir, domates, çay

Akşam
1 kase çorba (spaghettili)

Yemekten sonra 1 küçük kase patlamış mısır (yağsız, tuzsuz)

1 lt su
2.5 bardak maydonoz suyu
5-6 fincan çay, limon

Midem rahatsızdı bugün, öğlen yemek istemedim o yüzden kahvaltı gibi geçiştirdim, hiç yememekten iyidir dedim..
Dün de spor yapmadım, yaparım dedim ama halim yoktu.. Midem yüzünden rahatsızım biraz, fazla birşey yapmasam da hiç değilse squatımı yaparım..
Canım yaa yanıyor mu miden bulanıyor mu
Teşekkür edermm cok iyi mitivasyon oldu buraya üye olup yazmak:) psikolojim gitmisti
Canım her an kontroldeyiz burada motivasyon da son gaz oluyor;)
Çok teşekkür ederim canım :) Peki meyve yiyeceğimiz zaman hepsinden birer tane yiyebilir miyiz:)Akşam meyve yersek sorun olmaz dimi.
Canım genelde meyveleri akşam yemeğinden daha önceki ara öğünlerde tercih et bence ;) 1 porsiyon yemelisin ;)
ayyy evetttt öyle mutlu oldum ki anlatamam alışverişe gittik bugün avm ye irademle savaştım eşimde çocuk gibi ne çikolata koydu ne kek ne pasta aldı da aldı ama zor tuttum kendimi dedim 6 yı gördüm ya boğazımı kessen de yemem eşim böyle kaldı:KK57:kalsın:KK48:ilk hedefe 4,5 kg kaldı :KK9:
Süperdin gülümm yaaa:))

Valla bende yazınca daha iyi farkettim. Bugün basladik inşallah bundan sonra full dijkat
diyet yaparken doğru bildiğimiz bir sürü yanlış yapıyoruz daha doğrusu yapıyormuşuz ben buraya katılınca öğrendim:KK66:merak etme çok güzel kilo verirsin yeter ki azmi bırakma

Canım yaa yanıyor mu miden bulanıyor mu

Canım her an kontroldeyiz burada motivasyon da son gaz oluyor:KK66:

Canım genelde meyveleri akşam yemeğinden daha önceki ara öğünlerde tercih et bence :KK66: 1 porsiyon yemelisin :KK66:

Süperdin gülümm yaaa:))
:KK71::KK5:

Kızlar birkaç gün önce bi olay oldu onu anlatacam size etüt merkezine bi veli geldi çocuğuna özel mat. Ve fen dersi aldıracakmış çocugu özel bi okula gidiyormuş bizim müdür bunu duyunca o özel okula gidiyorsa versin para deyip 5kuruş inmedi ücretten ve adam babamın arkadaşı çıktı yani ben çok küçükken görmüştüm ders ücreti için saati 70 tl alacaklarmış bana bunun yarısını vereceklermiş bende tanıdık diye babama dedim babamda kızım yazık adama bi memur zaten adam sen evlerine git senin aldıgın miktarda versin dedi bende tamm dedim babam adamı aradı adamda seni arayacaktım abi sen önce davrandı demiş. Sizce yaptıgım ne kadar doğru

Kiiiz hani buseydi senin kizinin adi alminaymis yaaaa:)) yaaaa seher almina ve armin koymayi cok istemistim ben armin erkek ismi dediler. Yaaaa orhan Gencebay in sarkisi vardı ondan cok istemistim. Asiri asiri aşırı severim orhan babayi. Kurabiyelerin de mukemmel gorunuyor tadini bilm3m ama goruntu 10 numara:)))
Canim iki isimli almina yi babası buse yi ben koydum:))
teşekkür ederim. Tam cevap yazmayı bilemiyorum.burası icin üye oldun. YeniYim
cok degil mi 12 kg . Bana gore cok. Ilk kes bu kiloyu gördüm.süt olsun diye veremedim.
Bugün yediklerini yazacak miyim birde hala süt veriyorum. Tok tutucu ara ogun tavsiyesi alabilir miyim.
Birde bugün yediklerini de yazacak miyim
Canim bende nisanda doğum yaptım dogumdan sonra Istahim cok açıldı 70 kiloyu gördüm buraya başladığımda 68 kiloydum fazla kasma dan dikkat ederek 8 kilo verdim.halada emziriyorum. canim öncelikle tavsiyem bir anda yiyeceklerini bıçak gibi kesme.mesela kendimden örnek vereyim diyete başlamadan önce 2500 2250 kalori alıyordum günlük. bunu 1800 e indirdim epeyce kilo verdim 1 ay sonra 1600 e indirdim sonra 1500 şu anda 1400 1500 civarında besleniyorum
bazen sutun azaldığı zamanlar olduğu oluyor hemen bir sonraki öğünde dengele.

Canlar nasilsiniz?
Dun hic ugrayamadim, sabahta bir mide bulantisiyla uyandim ki sormayin..
Dolaba zor kosup oglanin cubuk krakerlerinden yedim.
Simdi iyiyim cok sukur, hayatim boyunca hic mide bulantisi sikayetim olmamisti cok kotuymus gercekten:KK43:
Dun arkadaslara davetliydik, bahcede mangal yaktilar, orada usuttum galiba, biraz serindi.
Neyse ozledim hepinizi ne var ne yok:)
geçmiş olsun canim

Selamlar canlı ben geldim. Özledim hepinizi. Herkesler iyidir inşallah.
@D3S1R3 ablam nasıl geçiyor çalışmaların?
@haeshin canım evde durumlar nasıl? Malum tatil sana:KK66:)
Mavibocuk Mavibocuk geldi mi adetin mavişim?
Yawrukush Yawrukush özgem nasılsın? Annen de geliyor ohhh ne güzel. ..
@E-brulim cane mın bugündü değil mi kontrolün nasıl geçti?
@seyhan77 ablam nasılsın?
M M_atruska kuzum sen nasılsın? En son izne ayrılmak istiyordun burda mısın yoksa gittin mi?
Diğer kızlar da iyidir inşallah.
Buralardayım kuzum sadece izindeyim sen nasılsın

Back
X