Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür edermm cok iyi mitivasyon oldu buraya üye olup yazmak:) psikolojim gitmistiHoşgeldin canım aramıza:)
Hem gayet kolay şekilde gider kilonda canımEvet canım yaz ki hemende başlamış ol
tabiki senin menüne göre arkadaşlarımız yorum yapar
![]()
hosgeldin canim aramiza:)Teşekkür edermm cok iyi mitivasyon oldu buraya üye olup yazmak:) psikolojim gitmisti
iyiyim gülüm çok şükür sen nasılsınIyiyiz asyacim sen nasilsin :)
Çok teşekkür ederim canım :) Peki meyve yiyeceğimiz zaman hepsinden birer tane yiyebilir miyiz:)Akşam meyve yersek sorun olmaz dimi.Tabiki tatlımmesela 4-5kaşık yoğurt, 2-3adet ceviz, 7tane badem, 2salatalık yiyebilirsincanım
hepsini bir değil ayrı ayrı canım
Benim dediklerimi yapın yaaa diyorum mistik diyorum tarçınlı kahve![]()
hosgeldin canim aramiza:)
Ben Ozge, 27 yasinadiyim, evliyim, 1 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim:)
Tesekkkur ederim hosbuldum. Ben 26 yaşındayım bi kizim var. Işletme mezunuyum ama ev hanımı olmayı tercih ettim. Sizin kaç kg fazlanizvard. Doğumdan mihosgeldin canim aramiza:)
Ben Ozge, 27 yasinadiyim, evliyim, 1 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim:)
ayyy evetttt öyle mutlu oldum ki anlatamam alışverişe gittik bugün avm ye irademle savaştım eşimde çocuk gibi ne çikolata koydu ne kek ne pasta aldı da aldı ama zor tuttum kendimi dedim 6 yı gördüm ya boğazımı kessen de yemem eşim böyle kaldıTebrikler asya cok sevindim gidiyor kizim iste yavas mavas yaptigin sporlarin mukafatini alacaksin :))) fighting![]()
Bende özledim kız seni sibeli :)) gonca ablada yok zati ayy keşke olsaydı şüpheeozledim mavisim ya :)
kahvalti ettim hic birseyim kalmadi..
Adetim yeni bitti yoksa suphe edecektim :)
Oyhh kuzum sabah poğaca kek börek hiç olmamış ama ilk günün yarın daha güzel ve daha sağlıklı şeyler bekliyorumTeşekkür wderim. Bugün biraz fazla kaçtı. Tatlıya engel olamadım. Yediklerim
sabah
1 pogaca
1 haşlanmış yumurta beyazini kizim yedi Gerisi bana
2 zeytin
2dilim kaşar
Yarim su bardağı portakal suyu
ara ogün de. Iki dilim kek
öğlen iki dilim Kek bir dilim pirasali börek
Akşam 3 adet pirasa dolması
1 bardak ayran
2 lt ye yakin su içtim. Birazdan egzersiz yapacagm
Bende evdeyim ise donemedim oglumdan sonra.Tesekkkur ederim hosbuldum. Ben 26 yaşındayım bi kizim var. Işletme mezunuyum ama ev hanımı olmayı tercih ettim. Sizin kaç kg fazlanizvard. Doğumdan mi
Tamam teşekkür ederim :) Sağolun bilgilendirdiğiniz için.Öncelikle başarılar... Menunuz guzel, fakat biraz karbonhidrat ağırlıklı olmus.3 kestane 1 dilim ekmeğe eşdeğer diye biliyorum. Sabah 2 dilim ekmekten sonra biskuvi, arkasinda pirinc veya bulgurlu olan sarma dolayisiylada kilo vermenizi durdurabilir..
Hayirlisi olsun mavisim:)Bende özledim kız seni sibeli :)) gonca ablada yok zati ayy keşke olsaydı şüphee
Oyhh kuzum sabah poğaca kek börek hiç olmamış ama ilk günün yarın daha güzel ve daha sağlıklı şeyler bekliyorum![]()
Valla bende yazınca daha iyi farkettim. Bugün basladik inşallah bundan sonra full dijkatBende özledim kız seni sibeli :)) gonca ablada yok zati ayy keşke olsaydı şüphee
Oyhh kuzum sabah poğaca kek börek hiç olmamış ama ilk günün yarın daha güzel ve daha sağlıklı şeyler bekliyorum![]()
Canım yaa yanıyor mu miden bulanıyor muMenüm
Öğlen
Peynir, domates, çay
Akşam
1 kase çorba (spaghettili)
Yemekten sonra 1 küçük kase patlamış mısır (yağsız, tuzsuz)
1 lt su
2.5 bardak maydonoz suyu
5-6 fincan çay, limon
Midem rahatsızdı bugün, öğlen yemek istemedim o yüzden kahvaltı gibi geçiştirdim, hiç yememekten iyidir dedim..
Dün de spor yapmadım, yaparım dedim ama halim yoktu.. Midem yüzünden rahatsızım biraz, fazla birşey yapmasam da hiç değilse squatımı yaparım..
Canım her an kontroldeyiz burada motivasyon da son gaz oluyorTeşekkür edermm cok iyi mitivasyon oldu buraya üye olup yazmak:) psikolojim gitmisti
Canım genelde meyveleri akşam yemeğinden daha önceki ara öğünlerde tercih et benceÇok teşekkür ederim canım :) Peki meyve yiyeceğimiz zaman hepsinden birer tane yiyebilir miyiz:)Akşam meyve yersek sorun olmaz dimi.
Süperdin gülümm yaaa:))ayyy evetttt öyle mutlu oldum ki anlatamam alışverişe gittik bugün avm ye irademle savaştım eşimde çocuk gibi ne çikolata koydu ne kek ne pasta aldı da aldı ama zor tuttum kendimi dedim 6 yı gördüm ya boğazımı kessen de yemem eşim böyle kaldıkalsın
ilk hedefe 4,5 kg kaldı
![]()
diyet yaparken doğru bildiğimiz bir sürü yanlış yapıyoruz daha doğrusu yapıyormuşuz ben buraya katılınca öğrendimValla bende yazınca daha iyi farkettim. Bugün basladik inşallah bundan sonra full dijkat
Canım yaa yanıyor mu miden bulanıyor mu
Canım her an kontroldeyiz burada motivasyon da son gaz oluyor
Canım genelde meyveleri akşam yemeğinden daha önceki ara öğünlerde tercih et bence1 porsiyon yemelisin
Süperdin gülümm yaaa:))
Aynen özgemm ama akın paşada tek büyümesinHayirlisi olsun mavisim:)
Inşallah kuzumValla bende yazınca daha iyi farkettim. Bugün basladik inşallah bundan sonra full dijkat
Canim iki isimli almina yi babası buse yi ben koydum:))Kiiiz hani buseydi senin kizinin adi alminaymis yaaaa:)) yaaaa seher almina ve armin koymayi cok istemistim ben armin erkek ismi dediler. Yaaaa orhan Gencebay in sarkisi vardı ondan cok istemistim. Asiri asiri aşırı severim orhan babayi. Kurabiyelerin de mukemmel gorunuyor tadini bilm3m ama goruntu 10 numara:)))
Canim bende nisanda doğum yaptım dogumdan sonra Istahim cok açıldı 70 kiloyu gördüm buraya başladığımda 68 kiloydum fazla kasma dan dikkat ederek 8 kilo verdim.halada emziriyorum. canim öncelikle tavsiyem bir anda yiyeceklerini bıçak gibi kesme.mesela kendimden örnek vereyim diyete başlamadan önce 2500 2250 kalori alıyordum günlük. bunu 1800 e indirdim epeyce kilo verdim 1 ay sonra 1600 e indirdim sonra 1500 şu anda 1400 1500 civarında besleniyorumteşekkür ederim. Tam cevap yazmayı bilemiyorum.burası icin üye oldun. YeniYim
cok degil mi 12 kg . Bana gore cok. Ilk kes bu kiloyu gördüm.süt olsun diye veremedim.
Bugün yediklerini yazacak miyim birde hala süt veriyorum. Tok tutucu ara ogun tavsiyesi alabilir miyim.
Birde bugün yediklerini de yazacak miyim
geçmiş olsun canimCanlar nasilsiniz?
Dun hic ugrayamadim, sabahta bir mide bulantisiyla uyandim ki sormayin..
Dolaba zor kosup oglanin cubuk krakerlerinden yedim.
Simdi iyiyim cok sukur, hayatim boyunca hic mide bulantisi sikayetim olmamisti cok kotuymus gercekten
Dun arkadaslara davetliydik, bahcede mangal yaktilar, orada usuttum galiba, biraz serindi.
Neyse ozledim hepinizi ne var ne yok:)
Buralardayım kuzum sadece izindeyim sen nasılsınSelamlar canlı ben geldim. Özledim hepinizi. Herkesler iyidir inşallah.
@D3S1R3 ablam nasıl geçiyor çalışmaların?
@haeshin canım evde durumlar nasıl? Malum tatil sana)
Mavibocuk geldi mi adetin mavişim?
Yawrukush özgem nasılsın? Annen de geliyor ohhh ne güzel. ..
@E-brulim cane mın bugündü değil mi kontrolün nasıl geçti?
@seyhan77 ablam nasılsın?
M M_atruska kuzum sen nasılsın? En son izne ayrılmak istiyordun burda mısın yoksa gittin mi?
Diğer kızlar da iyidir inşallah.