Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

insallah canim, ilac gibi geldi gercekten:)

sagol kuzum, sizede:)

o kadar iyi anliyorum ki seni, cocuk hareketli ve huysuz olunca anne harap oluyor.
enerjisi, gucu kalmiyor..
sende birisine ya da okula birakabilsen rahatlarsin Sibelim..

harikasin canim:)

canimmm :)

cok iyi geldi be Busem ne buyuk rahatlikmis:)

Hay Allah biraz daha sabret canim benim, hasta daha tam toparlanmadi ki, iyilessin kendi isini gorur.
Uzme sen kendini..

hedefe ulasinca yersin canim:)

canim bu video ve squat egzersizi birebir olur sana:)

canim bak burada detayli gosteriyor squat haeketini.
yada sirtini duvara yaslayip da yapabilirsin, egzersizi dogru yapana kadar.
squad ust bacak, kalca ve basanler icin oldukca etkili, karin kaslarini calistirmaz guzelim.

sagol kuzum, sukur oglan cok keyifliydi dondugumuzde:)

evet canim evden uzaklasmaya cesaret edemedik en yakindaki Turk restaurantina gittik ne olur ne olmaz diye, cok kotu oldu:KK43:

Ohh iyi bari canım :)) neyse ayda yılda olur arada öyle kaçamaklar sıkma canını;)
Yaaa kotu ya insanin psikolojiside degisio hormondan, insallah kis mis yoktur , sbepsiz adet aksamaz, benm brkarken bi problm yoktu ewlendkten sonra 3 ayda bi belki adet oluodum , 1 sene bole gecti doktora gittim anlamadi yok bisey dedi adet sokturucu verdi, sonra artik agri falan olmaya basladi iyi bi doktor buldum bi bak ti dedi kisin 5 cm olmus hemen ameliyat , megersem diger doktor kisim vatken benm kisimi daha cok buyutmus , doktor onemli , ya bole gidicen ewlenmeyi beklicn mecbur , cunku alttan daha net gozukuor tatlim malsef bazilari usttn gormuyor , ama iyi kaliteli isini iyi yapan bi doktor usttnde gorur olan seyi
Ayy canım 2 doktora gittim 2. Doktor gayet iyi bi doktor bakalım ne olacak korktum şimdi:(
Canm salata sebze cok su tutuo vucutta 1 gun yiyosam bi gun ymicem napim aynen tavuk balik kofteden gidicem mecbur ama zeytinyagli yapicam , en kotu dukan ekmeginden gidicem , :KK66: gecen tam bugday ekmegi yaptim bi tariften iiiyyyy sirf maya koktu ya
Canım krep yapsana daha güzel oluyor:) tavaya biraz zeytinyağ dök yulaf kepeği yumurta tuz süt:)

günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah 1 yumurta 1.5 dilim ekmek 3-4 zeytin yarım dilim peynir
ara : 1 yeşil elma
öğle : 1 porsiyon z.yağlı barbunya 1/2 ekmek
ara : 2 kayısı kurusu 2 fındık 2 badem
akşam : 1 baget 3 kanat 1 patates
akşamdan sonra :( 3 tane cips ama canım çok çekti :D

dün yarım saat dans ettim egzersiz niyetine :)
birde bugün regl oldum sanırım bir hafta sonunda şişliklerim iner :D

Gunaydin kizlar bugun orucluyum allahin izniyle,
Menum daha belli degil aksam bildirim yapicam insallah
allah kabul etsin canım
Gunaydiiin kizlar tatlim haftaya izmirdeyim egzersiz ve diyet duzenim bizulacak buyuk ihtimalle hatta ordaki baskule guvenim hic yok napcaz bilmiyorum bu hafta degil diger hafta okullarin açıldığıhafta yarisalim ok
tamam tatlım sonraki haftayı beklerim ben :), düzenini yine dikkat edersin sen ufak tefek olsada çok kaçamak yapacağını düşünmüyorum

herkese gunaydınlarrrr birazdan dunki menum gelıyor:KK6:

Sağol canımm :)

Sağol canım, sevmesen bile ilaç gibi ye derim :)) genellikle kabızlık sorunu yaşayan biri olarak bana çok iyi geldi :))

Canım ben 1.55 boylarındayım, daha önce en fazla 51-52 kilolara kadar indim ama o halde bile göbek, basende fazlalıklar vardı, onlar da gitse 47-48 gibi olurdum, ben de onu istiyorum zaten :)))
Yaşım 20 kalmış listede 21 oldum oysaki :KK70:

hee sende bnm gibisin 52 kg ken bile 38 beden gyıodm hatta 47 kg ken bile 38 gyıodm hep balık etlydm smdı kg aldm daha beter oldm malesef ilk hedefm 60 sonra kısmetse 56-58 olmak ıstıorm dahada zayflmam

Buarada canlarim sizinle bu mutlu haberimi paylasmak istiyorum:KK68:
Oglum dogdugundan beri ilkkez guvenilir birisini bulduk ve bu aksam 5.30-9.30 arasi bizim evimize gelip teyze oglumla ilgilenecek.
Bizde esimle yemek yemege, oradan da sinemaya gidelim dedik:KK71:
Ayy acaba aksami gorebilecek miyim bilmiyorum:KK48:
Liseli genc kizlar gibi icim kipir kipir::KK75:
Bu arada oglumla ilgilenecek teyzede Turk, hemde yakin arkadasimin annesi.
Insallah kazasiz belasiz evimize doner, oglumuza kavusuruz.
Calisan anneler ne zormus, cocugunu birine emanet etmek, simdi sizleri anliyorum.
Rabbim korusun tum evlatlari..
Aksam bir cocuksuz anne siiri ya da yazisi yazar basinizi sisiririm artikin:KK48::KK70:

ay super canım ya vallahi çok sevindim şans senden yana desene

mavisimm hadi hayirlisi olsun kuzumm cok sevindim adina

tatlim hayirlisi olsun senin icin.
yemek konusuna gelince duzenli beslenip kilonu saglikli bir sekilde verdiginde inan almasi kolay olmuyor canim alsanda bir kac kilo oluyor onuda kendini tanidigindan dolayi kolay verebiliyor halde olacaksin

busecim cok gecmis olsun canim simdi nasil bebisler

canim oncelikle hosgeldin.
zamanla yeme duzenini ayarlayacagindan eminim yeterki iste ve azimli ol

ay yerimmm onu ben dott müs

saglikli ve hayirli gunler elifcim

sevsinlerrr onu uyusunda büyüsün nenniii :))

melindacim oncelikle hosgeldin canim.
gecmis olsun doktora falan gidebildinmi?
sirkeli su yada limonlu su diyorlar ancak ben sirkenin kokusuna bile gelemem o nedenle mide bulandirici olmasi bana cok normal geliyor ayrica limon suyu da metobozlizmayi canlandirma acisindan hem ii gemde sirkeli suya nazaran daha icilebilir hatta icilebilir bisey

yavru yagsiz nasil yapiyorsun pekii?

seyhan abla benim annemde 42 yaşında anam tutturuyor torun diye hic gezin tozun yokk aahah ananelik duygulari kabardi iyicee

demetcim cokkkkk sevindim cok tebrik ederim canimmm
afiyetler olsun ayrica

merhaba zeyzey hb çok teşekkür ederim valla sirke severim esasen ama salata da vs suyun içine çok hoş olmuyor lımonlu suyuda gun ıcınde ıcıyorum kısınsade su ıcmek keyfmıkacırıo zorlanıyorum o sebeple lımon dılımlerı atıyorum

En Büyük TÜRKİYE]TUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarimizi 3 gun ustuste yazmazsak 1 sari kart, 3 kez sari kart alirsak da 1 kirmizi kart alacagiz.Kirmizi kart aldigimizda eger yeni uyeysek listeye alinmama, listede bulunan uyeysek de listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim:KK200:

:KK49:Haftalik egzersizlerimiz 17655. sayfada, gogus ve evde yapabilecegimiz egzersizlerimiz de 17791. sayfadadir.:KK49:

:KK200::kk77:CARSAMBA GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
:KK12: bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
:mad: bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm:KK73: :KK73::KK200: :KK12::KK12: :KK12::KK76: :KK76::KK9: :KK9::KK68: :KK68:-
hawar:KK12: :KK12::KK12: :KK12::nazar: :nazar::KK12: :KK12::KK12: :KK9::KK68: :KK68:-
Yseeminn:KK73: :KK12::KK200: :KK12:--:KK12: :KK9::KK68: :KK68:-
melinda23--:nazar: :KK12::KK76: :KK12::KK9: :KK12:--
pakizee-:KK12: ??:nazar: ??-:KK9: :KK12:--
zeynepRK---:KK12: :KK76::KK9: :KK9::KK12: :KK68:-
edsofi:KK73: :KK12::KK200: :KK200:-:KK76: :KK76:---
Slm09:KK73: :KK73::KK12: :KK12:-:KK12: :KK76::KK9: :KK9::KK68: :KK68:-
AKovser:KK73: :KK73::KK12: :KK200::nazar: :KK12::KK76: :KK76::KK9: :KK9::KK68: :KK68:-
zey zey-:KK200: :KK12:-:KK12: :KK76::KK9: :KK12:--
Zeynepela07:KK73: :KK73::KK200: :KK200::nazar: :nazar:----
Hayaller35:KK12: :KK12::KK200: :KK12::nazar: :nazar::KK12: :KK12::KK9: :KK12::KK68: :KK12:-
Asyaca:KK73: :KK73::KK200: :KK200::nazar: :nazar::KK76: :KK12::KK12: :KK9::KK68: :KK68:-
tiffany20:KK12: :KK12::KK200: :KK200::KK12: :nazar::KK12: :KK76::KK12: :KK9::KK12: :KK68:-
saricicek123:KK73: :KK73:-:mad: :KK12::KK76: :KK12::KK12: :KK9:--
gogo2405:KK73: :KK12:MUAFMUAFMUAFMUAFMUAF-
Mavibocuk:KK73: :KK73::KK200: :KK200::nazar: :nazar::KK76: :KK76::KK9: :KK9::KK68: :KK68:-
D3S1R3:KK73: :KK73::KK200: :KK200::nazar: :nazar::KK76: :KK76::KK9: :KK9::KK68: :KK68:-
seyhan77:KK73: :KK12::KK12: :KK200::KK12: :nazar::KK12: :KK76::KK12: :KK9::KK12: :KK68:-
haeshin:KK12: :KK12::KK12: :KK200::nazar: :nazar::KK76: :KK12::KK9: :KK9::KK68: :KK68:-
yawrukush:KK73: :KK73::KK200: :KK200::KK12: :nazar::KK76: :KK76::KK12: :KK9::KK12: :KK68:-
shrr:KK12: :KK73::KK12: :KK200::nazar: :KK12::KK76: :KK12::KK12: :KK12::KK12: :KK12:-
asya_01:KK73: :KK12::KK200: :KK200::nazar: :KK12::KK76: :KK76::KK9: :KK9::KK12: :KK12:-

[/td][/td][/td][/td]

aaaa bana nie 3 gün üst üst bu hareket yapılmış:KK12::KK12:aglarım amaaaa:KK61::KK61: spor yapmadm dıe mı hastayım ki amaaaaaa:KK61::KK61: tamam bugun kendı kendıme cezaveriom yapıcam:63::63::KK42:

günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah 1 yumurta 1.5 dilim ekmek 3-4 zeytin yarım dilim peynir
ara : 1 yeşil elma
öğle : 1 porsiyon z.yağlı barbunya 1/2 ekmek
ara : 2 kayısı kurusu 2 fındık 2 badem
akşam : 1 baget 3 kanat 1 patates
akşamdan sonra :KK43: 3 tane cips ama canım çok çekti :KK70:

dün yarım saat dans ettim egzersiz niyetine :)
birde bugün regl oldum sanırım bir hafta sonunda şişliklerim iner :KK70:
dans etmeyi bende çok seviyorum kulaklığı takıp son ses müzik süper oluyor :) müzik canlandırıyor beni :)

sabah
1 haş yum
biraz peynir
1 dilim kepek ekmegi
1 domates cherry
1 salatalık
3 zeytn

ara
tek şekerli turk kahvesi
2 bardak ıhlamur

öglen
tavuk haşlama
salata
ayran

ara
1 elma
2 grissini

aksam
brokoli-havuc haslama yagsz salata olarak tukettm bol limonlu
ve kucuk bir parca hindi

1,5lt su
15-20 dkka kadar cocugum kucagmda hoplamalı dans bnm kız dans etmeı cok sevıo bayabaya zıpladık birde karın egzersısı yaptım 10-15 dkka arası

sonra 2 ajda bardak çay içtim

kızlarr günaydınn herkese şimdi napıcam biliyormusunuzz eşimden izni kopardım:KK71:yanıma yiğenimi alıp eve en az 1 buçuk saat uzaklıkta bir park var oraya yürüyerek gidip gelicem ve parkta aletlerde var onlarıda kullanıcam baya uzak ama olsun o tatlıyı eritmek lazımm:KK9:yengemlede görüşeyimde tek izin vermedi yiğenim içinde izin alayım gelince inş grşrz kızlarr:rolleyes:

Sağol saadetimmm inşallah :))darısı tüm isteyenlere ve sana kuzummm:)

yengemde hemen gelmiş bende gelmeyecek diye korktum bi an tatlım ya:KK43:
Amin gülüm. Herkesin hormonu farklı sonuçta.o ilacı çok kullandığım için biliyorum 3 ile 7 gün arasında olduğunu

turkkahvesi1.webp

Afiyet olsun:) Keyifler nasıl?:)

Ohh iyi bari canım :)) neyse ayda yılda olur arada öyle kaçamaklar sıkma canını:KK66:

Ayy canım 2 doktora gittim 2. Doktor gayet iyi bi doktor bakalım ne olacak korktum şimdi:KK43:

Canım krep yapsana daha güzel oluyor:) tavaya biraz zeytinyağ dök yulaf kepeği yumurta tuz süt:)
Aaynen cnm oda olur

Günaydın geçmişe cok bakamadım özge gozun aydin buse gecmis olsun demet istedigin gibi olmuştur sunumun inşallah ben iyiyim spor kısmı hariç yeme içme kısmı gayet iyi benim yasim size göre bayağı büyük yani kilolarimi sizin kadar kolay veremeyebililrim ama size şunu söylemek istiyorum sizinle beraber olalı Sağol busecigim karnim tok boğazıma kadar nefes alamıyordum rahatladım hic aç mı kalırım sıkıntım yok su içiyorum kayısı yiyorum acikinca tek sıkıntı sporu düzene oturtamadim sizlerin yaşındayken anında verirdim kilolarimi ancak şimdide koruyorum kilomu zamanla vereceğim e inanıyorum
Kendinize iyi bakin:KK200:

Kızlar ben geldim yorgunluk had safhada ama mutluluk daha fazla:)) çok güzeldi kızlar :)
Menümu yaziyorum:)
dis bugdayi menusu:))
anladınız siz feda olsun kizima :)

geçmiş çok birikmiş ama kaptanimin sunumu iyi gecmis kaptanim formaliteydi zaten galiba e hayırlı olsun diyelim ozaman:))
mavişim kadrolar aciklanmis hayirli olsun bende konyaya beklerim 3 saat size zaten:))
haeshin haeshin canım İkizlere geçmiş olsun y yedirme kiz cocuklara:) et yesinler:)))

Hayırlı olsun, kuzun ogretmen oluyormus:) Formalite degildi kuzum, 2 tane daha aday var. Dosya inceleme aşamasına gectik şimdi:)

Ben hicc olmuyom fatime degisik bir cinsim sanirsam

Cuma kilo bildirimi yaptıgında ben senin yerine sac bas yolup pişman olacagım ablam:)

Menüm

Sabah dereotlu peynirli omlet domates ve yarm dlm tbe
Ara kahve
Ogle 1 tabak bezelye kırmızı lahana salatası ve yoğurt 1 dlm tbe
Ara limonlu elmalı cay
Aksam 1 kase bezelye yemeği ve 1 dlm tbe 1 dlm peynir.

3.5 lt su bisiklet yapıcam birazdan. Yarın oruçlu olucam kızlar o yüzden akSam yemeğini yedim.

Allah kabul etsin güzelim:)

Kizlarar smdi bisey birsey sorucam herkesin bi vicut ywpisi farkli herkes farkli menulerle kilo verio ama ben az yemekle kilo veremiorum , benm vucut sade protein yiyerek kilo verebiliorum bolda su , ama wcye cikamiorum cnku yulaftan tiskiniyorum , yiyemiorum ,, haftanin 2 vea 3 gunu sbze yemeliyim , ne yapmaliyim wc sorrunuma , normal yemek yiyerek kilo veremiorum az da yesem , ne yapmaliyim ???

Dukan geçmişin oldugunu biliyorum gülüm. Daha hızlı kilo verdirdiginin de farkındayım. Ancak yeniden yapmanı önermem. Lütfen saglıklı beslen, düzenli egzersiz yap. Yavaş yavaş gitsin. Onemli olan kalıcı kilo vermen. Dukan bitip normal düzenine döndügünde fazlasıyla geri alma potansiyelin var. Daha dun bir kızla tanıştım. 17 kg vermiş, 25 kg geri almış. Lütfen.

Ben kalıcı sandım.olsun gülüm dediğin gibi taşınmaya kadar iyi gelir.o arada bol bol enişteyle çıkın başbaşa tadını çıkarın :KK66:

Nasılsın bir tanem?

ay sinirr oluyom abla yaa tartışmamak için yiyorum varmı böyle bişey yaa midem bulanıyor çok kötü

Olur mu bahar gözlüm. Öncelikle diyabet sorunun var. Zaten tatlı yememelisin. Sonrasında da aylardır büyük efor harcıyorsun daha saglıklı olmak için. Eşine bunları tatlı dille anlat. Senin saglıgına önem veriyorsa abur cubur almasın eve.

Yoldaslarimm:-)
Araniz da koşu bandı kullanan var mi ?

Ben ve asya kullanıyoruz canım.

bana yarışlar iyi geliyormuş, sıfır kaçamakla atlatıyordum haftayı bu hafta kiloda veremedim:KK43: Kendime rakip arıyorum haftaya, hedefe az kala bırakmakta istemiyorum, haeshin haeshin gözüme seni kestirdim canım yarışalım mı:))

Ben yarışırım seninle:)

Yaaa kotu ya insanin psikolojiside degisio hormondan, insallah kis mis yoktur , sbepsiz adet aksamaz, benm brkarken bi problm yoktu ewlendkten sonra 3 ayda bi belki adet oluodum , 1 sene bole gecti doktora gittim anlamadi yok bisey dedi adet sokturucu verdi, sonra artik agri falan olmaya basladi iyi bi doktor buldum bi bak ti dedi kisin 5 cm olmus hemen ameliyat , megersem diger doktor kisim vatken benm kisimi daha cok buyutmus , doktor onemli , ya bole gidicen ewlenmeyi beklicn mecbur , cunku alttan daha net gozukuor tatlim malsef bazilari usttn gormuyor , ama iyi kaliteli isini iyi yapan bi doktor usttnde gorur olan seyi

Ultrasonla görünür eger kist varsa canım. Ben evlendikten sonar da ultrasonla muayene oldum hep, vajinal muayene yaptırmadım.

Teşekkür ederim

Nasılsın ablam:) Çok sevindim düzeninin oturmasına ve bize katıldıgın için memnun olmana. Yavaş ta olsa gidecek fazlalıklar, yeter ki azimli ol:)

kızlarr günaydınn herkese şimdi napıcam biliyormusunuzz eşimden izni kopardım:KK71:yanıma yiğenimi alıp eve en az 1 buçuk saat uzaklıkta bir park var oraya yürüyerek gidip gelicem ve parkta aletlerde var onlarıda kullanıcam baya uzak ama olsun o tatlıyı eritmek lazımm:KK9:yengemlede görüşeyimde tek izin vermedi yiğenim içinde izin alayım gelince inş grşrz kızlarr:rolleyes:
iyi eğlenceler fıstık.)

Tünaydin kizlar :)

bana yarışlar iyi geliyormuş, sıfır kaçamakla atlatıyordum haftayı bu hafta kiloda veremedim:KK43: Kendime rakip arıyorum haftaya, hedefe az kala bırakmakta istemiyorum, haeshin haeshin gözüme seni kestirdim canım yarışalım mı:))
Bence seyhan ablaya karsi yaris cicegim, kesin kazanirsin :)))
Gunaydin kizlar bugun orucluyum allahin izniyle,
Menum daha belli degil aksam bildirim yapicam insallah
Allah kabul etsin canim

Hayırlı olsun, kuzun ogretmen oluyormus:) Formalite degildi kuzum, 2 tane daha aday var. Dosya inceleme aşamasına gectik şimdi:)

Cuma kilo bildirimi yaptıgında ben senin yerine sac bas yolup pişman olacagım ablam:)

Allah kabul etsin güzelim:)

Dukan geçmişin oldugunu biliyorum gülüm. Daha hızlı kilo verdirdiginin de farkındayım. Ancak yeniden yapmanı önermem. Lütfen saglıklı beslen, düzenli egzersiz yap. Yavaş yavaş gitsin. Onemli olan kalıcı kilo vermen. Dukan bitip normal düzenine döndügünde fazlasıyla geri alma potansiyelin var. Daha dun bir kızla tanıştım. 17 kg vermiş, 25 kg geri almış. Lütfen.

Nasılsın bir tanem?

Olur mu bahar gözlüm. Öncelikle diyabet sorunun var. Zaten tatlı yememelisin. Sonrasında da aylardır büyük efor harcıyorsun daha saglıklı olmak için. Eşine bunları tatlı dille anlat. Senin saglıgına önem veriyorsa abur cubur almasın eve.

Ben ve asya kullanıyoruz canım.

Ben yarışırım seninle:)

Ultrasonla görünür eger kist varsa canım. Ben evlendikten sonar da ultrasonla muayene oldum hep, vajinal muayene yaptırmadım.

Nasılsın ablam:) Çok sevindim düzeninin oturmasına ve bize katıldıgın için memnun olmana. Yavaş ta olsa gidecek fazlalıklar, yeter ki azimli ol:)
Senle yarışmayı isterim canımda senin verecek kilon kalmadıki :)))

Kızlar Günaydın
dün akşam çök kötü bir olay yaşadık kizim yerde oynarken oksurmeye başladı tükürük kaçtı sandim baktım olmuyor iyice kotulesti bogulacak gibi babası aldi o vuruyor sırtına falan çocuk tıkandı 10 sn nefes alamadı gıdıyor dedim sonra ağzına baktım eşim parmağını soktu agzinda almak için o anda ne varsa iteledimi ne rahatladı normale döndü sonra hemen hastaneye muayene röntgen falan cigerlwrinde ve soluk borusunda bişey çıkmadı doktor muhtemelen yutmus dedi gozlemleyin dedi.cok sukur sıkıntısı yok Kızlar atlattik elimizde gidiyordu küçük kizim sabaha kadar uyumadım hep o an aklıma geliyor.
dun çok mutluydu nazar oldu kizima:(

Back
X