- 28 Temmuz 2015
- 6.526
- 25.007
- 498
insallah canim, ilac gibi geldi gercekten:)
sagol kuzum, sizede:)
o kadar iyi anliyorum ki seni, cocuk hareketli ve huysuz olunca anne harap oluyor.
enerjisi, gucu kalmiyor..
sende birisine ya da okula birakabilsen rahatlarsin Sibelim..
harikasin canim:)
canimmm :)
cok iyi geldi be Busem ne buyuk rahatlikmis:)
Hay Allah biraz daha sabret canim benim, hasta daha tam toparlanmadi ki, iyilessin kendi isini gorur.
Uzme sen kendini..
hedefe ulasinca yersin canim:)
canim bu video ve squat egzersizi birebir olur sana:)
canim bak burada detayli gosteriyor squat haeketini.
yada sirtini duvara yaslayip da yapabilirsin, egzersizi dogru yapana kadar.
squad ust bacak, kalca ve basanler icin oldukca etkili, karin kaslarini calistirmaz guzelim.
sagol kuzum, sukur oglan cok keyifliydi dondugumuzde:)
evet canim evden uzaklasmaya cesaret edemedik en yakindaki Turk restaurantina gittik ne olur ne olmaz diye, cok kotu oldu![]()
Ohh iyi bari canım :)) neyse ayda yılda olur arada öyle kaçamaklar sıkma canını

Ayy canım 2 doktora gittim 2. Doktor gayet iyi bi doktor bakalım ne olacak korktum şimdiYaaa kotu ya insanin psikolojiside degisio hormondan, insallah kis mis yoktur , sbepsiz adet aksamaz, benm brkarken bi problm yoktu ewlendkten sonra 3 ayda bi belki adet oluodum , 1 sene bole gecti doktora gittim anlamadi yok bisey dedi adet sokturucu verdi, sonra artik agri falan olmaya basladi iyi bi doktor buldum bi bak ti dedi kisin 5 cm olmus hemen ameliyat , megersem diger doktor kisim vatken benm kisimi daha cok buyutmus , doktor onemli , ya bole gidicen ewlenmeyi beklicn mecbur , cunku alttan daha net gozukuor tatlim malsef bazilari usttn gormuyor , ama iyi kaliteli isini iyi yapan bi doktor usttnde gorur olan seyi

Canım krep yapsana daha güzel oluyor:) tavaya biraz zeytinyağ dök yulaf kepeği yumurta tuz süt:)Canm salata sebze cok su tutuo vucutta 1 gun yiyosam bi gun ymicem napim aynen tavuk balik kofteden gidicem mecbur ama zeytinyagli yapicam , en kotu dukan ekmeginden gidicem ,gecen tam bugday ekmegi yaptim bi tariften iiiyyyy sirf maya koktu ya