Gülüm, nefes yoluna birsey kaçtıgını hissettigin an parmagını agzına sokup kustur. Cıkar o zaman. Sakın panik olma. Çok geçmiş olsun.
Var nasıl yok. Daha 300 gr eksideyim. Adet gece geldi şükür, ödem kısmen gitti. Yarına biraz daha gitse yine mezun olmak için 6000-700 vermem lazım. Sen de hedef küçülttün. Tam dişime göresin. Bisiklet yarışı ayarla hafta sonuna:)
Çok geçmiş olsun canım , Rabbim korusun gözetsin inşallah, nazar olmuştur dediğin gibi bol bol oku kuzuyu
Amannnn alah korusun allahim bize bagislasin evlatlaarimizi bisey yerken eger olaki ole bisi olursa parmak sokuorum kusturmaya calisiorum ama amac kusturmak degil böğürsün diye , benmde ilk kati gidalarda kaciyodu bogazina buyuk koparirdi sabirsizligindan, bogazina kacardikitlenirdi , gecmis olsun canm
Ayy kuzum geçmiş olsunRabbim korumuş
![]()
Canim unuttum soylemeyi bildigim seyi solemek boynumun borcu,,
Hayatinizda sadakayi hic eksik etmeyin bizi yasamimizda bizi koruyan sadakadir, sadce maddi dusunme temiz kiyafet erzak,
Sadaka en cokta inan ewlatlarimiza yariyor , ben cok yasadim ,
Oyuzdrn mutlaka sadaka ver canm
Durumun iyi degilse ewden ufak tefek seyler verebilitsin , paran varsa bildigin birine ihtiyaci olan allah dostu birine para verebilirsin
Canım biraz daha iyiler . Sen nasılsın esin daha iyidir inşallah?
Hayirlisiyla gülüm. Daha adet olmadin mi mavişim?
Bugün aradım kreşi doluyum dedi. Ben de bütün gün değil söyle 2 3 saat olsa günlük yeter dedim. .Pazartesi çağırdı kadın görüşucez bakalım. Eşim de onaylarsa fiyatlar da uygun gelirse vericem.
Özgem ne güzel sevmiş teyzesini işte paşa. Bi dahakine daha gönül rahatligiyla gidersiniz.
Ben de kendimde bi motivasyon eksikliği hissediyorum. Bi silkelensem iyi olacak.
Allah kabul etsin canim.
Sağol ablacim.
Seher çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Dua oku çocuğun üstüne bol bol.
shrrr çok geçmiş olsun tatlım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah![]()
Sağolun kizlarCok gecmis olsun seherim, Allah korumus. Aynisi benim kardesime de olmustu kücükken, bogazina seker takildi. Cocuk mosmor oldu hepimiz korktuk. Böyle durumlarda yapilacaak hareket su kuzum. Karina baski uygulayinca cocugun agzinda ki cikacak.
![]()
Geçen tv de çocuk doktoru anlatıyordu kusturmayin diye o aklımda kalmış ama parmak sokmak ise yaradı doğru yada yanlış bilmiyorum artık.