Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gülüm, nefes yoluna birsey kaçtıgını hissettigin an parmagını agzına sokup kustur. Cıkar o zaman. Sakın panik olma. Çok geçmiş olsun.

Var nasıl yok. Daha 300 gr eksideyim. Adet gece geldi şükür, ödem kısmen gitti. Yarına biraz daha gitse yine mezun olmak için 6000-700 vermem lazım. Sen de hedef küçülttün. Tam dişime göresin. Bisiklet yarışı ayarla hafta sonuna:)

Çok geçmiş olsun canım , Rabbim korusun gözetsin inşallah, nazar olmuştur dediğin gibi bol bol oku kuzuyu

Amannnn alah korusun allahim bize bagislasin evlatlaarimizi bisey yerken eger olaki ole bisi olursa parmak sokuorum kusturmaya calisiorum ama amac kusturmak degil böğürsün diye , benmde ilk kati gidalarda kaciyodu bogazina buyuk koparirdi sabirsizligindan, bogazina kacardikitlenirdi , gecmis olsun canm

Ayy kuzum geçmiş olsun :KK43: Rabbim korumuş:KK43:

Canim unuttum soylemeyi bildigim seyi solemek boynumun borcu,,
Hayatinizda sadakayi hic eksik etmeyin bizi yasamimizda bizi koruyan sadakadir, sadce maddi dusunme temiz kiyafet erzak,
Sadaka en cokta inan ewlatlarimiza yariyor , ben cok yasadim ,
Oyuzdrn mutlaka sadaka ver canm
Durumun iyi degilse ewden ufak tefek seyler verebilitsin , paran varsa bildigin birine ihtiyaci olan allah dostu birine para verebilirsin

Canım biraz daha iyiler . Sen nasılsın esin daha iyidir inşallah?

Hayirlisiyla gülüm. Daha adet olmadin mi mavişim?

Bugün aradım kreşi doluyum dedi. Ben de bütün gün değil söyle 2 3 saat olsa günlük yeter dedim. .Pazartesi çağırdı kadın görüşucez bakalım. Eşim de onaylarsa fiyatlar da uygun gelirse vericem.

Özgem ne güzel sevmiş teyzesini işte paşa. Bi dahakine daha gönül rahatligiyla gidersiniz.

Ben de kendimde bi motivasyon eksikliği hissediyorum. Bi silkelensem iyi olacak.

Allah kabul etsin canim.

Sağol ablacim.

Seher çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Dua oku çocuğun üstüne bol bol.

shrrr çok geçmiş olsun tatlım rabbim bir daha yaşatmasın inşallah :KK43:

Cok gecmis olsun seherim, Allah korumus. Aynisi benim kardesime de olmustu kücükken, bogazina seker takildi. Cocuk mosmor oldu hepimiz korktuk. Böyle durumlarda yapilacaak hareket su kuzum. Karina baski uygulayinca cocugun agzinda ki cikacak.

%C3%87ocu%C4%9Funuzun-Bo%C4%9Faz%C4%B1na-Bir-%C5%9Eey-Ka%C3%A7arsa.jpg
Sağolun kizlar
Geçen tv de çocuk doktoru anlatıyordu kusturmayin diye o aklımda kalmış ama parmak sokmak ise yaradı doğru yada yanlış bilmiyorum artık.

Benim yegen yarin sabah dunyaya merhaba diyecek kismetse. Karnimda kelebekler ucusuyor:)
Gözünüz aydin ablacim insallah sag salim alir annesi kucagina :) ismi ne olacakti melegin?

Ikinci listemiz icin isim onerileri alalim hadi. Hangisi daha cok begenilirse, yarin onu kullanmaya baslariz:)
Panter olsun :KK73: panter lamiyalar :KK48:

Cok gecmis olsun seherim, Allah korumus. Aynisi benim kardesime de olmustu kücükken, bogazina seker takildi. Cocuk mosmor oldu hepimiz korktuk. Böyle durumlarda yapilacaak hareket su kuzum. Karina baski uygulayinca cocugun agzinda ki cikacak.

%C3%87ocu%C4%9Funuzun-Bo%C4%9Faz%C4%B1na-Bir-%C5%9Eey-Ka%C3%A7arsa.jpg
ebrusum bu hareket 1 yaş ustundekilere 0-1 yaş a farklı.

Benim yegen yarin sabah dunyaya merhaba diyecek kismetse. Karnimda kelebekler ucusuyor:)
kaptanim hadi sağ salim ins .kış çocuğu olacak:)))

Sağolun kizlar
Geçen tv de çocuk doktoru anlatıyordu kusturmayin diye o aklımda kalmış ama parmak sokmak ise yaradı doğru yada yanlış bilmiyorum artık.

Ben blw uyguladim gulum. Cok geldi basima. Normalde cocuk kendi kusar ve cikartir. Ama olmuyorsa mudahale gerekiyor. Yine de ara danis cocuk doktoruna. Onerilerini bize de yaz.

mutlaka denicem canim banada patlamax gibi geliyor ama denenmis neticede :KK66:

yemeyince kilo veremiyorum dedigin icin ara ogun ekle dedim kuzum benmi yanlis anladim acaba?

oy kiyamam sana yaa kacacak yer aramissin ellerine saglik canim

seninde özgemm

kabuk tarcinda koyabilirsin tatlim hatta elma aklinda bulunsun
Aynen canısı yaa çok kötü idi dün gecede uyumamış yaramaz bıdık

Canım biraz daha iyiler . Sen nasılsın esin daha iyidir inşallah?

Hayirlisiyla gülüm. Daha adet olmadin mi mavişim?

Bugün aradım kreşi doluyum dedi. Ben de bütün gün değil söyle 2 3 saat olsa günlük yeter dedim. .Pazartesi çağırdı kadın görüşucez bakalım. Eşim de onaylarsa fiyatlar da uygun gelirse vericem.

Özgem ne güzel sevmiş teyzesini işte paşa. Bi dahakine daha gönül rahatligiyla gidersiniz.

Ben de kendimde bi motivasyon eksikliği hissediyorum. Bi silkelensem iyi olacak.

Allah kabul etsin canim.

Sağol ablacim.

Seher çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Dua oku çocuğun üstüne bol bol.
Aynen kuzum hayırlısı ile:) yok sibelimm yaaa:(

Hayırlı olsun, kuzun ogretmen oluyormus:) Formalite degildi kuzum, 2 tane daha aday var. Dosya inceleme aşamasına gectik şimdi:)

Cuma kilo bildirimi yaptıgında ben senin yerine sac bas yolup pişman olacagım ablam:)

Allah kabul etsin güzelim:)

Dukan geçmişin oldugunu biliyorum gülüm. Daha hızlı kilo verdirdiginin de farkındayım. Ancak yeniden yapmanı önermem. Lütfen saglıklı beslen, düzenli egzersiz yap. Yavaş yavaş gitsin. Onemli olan kalıcı kilo vermen. Dukan bitip normal düzenine döndügünde fazlasıyla geri alma potansiyelin var. Daha dun bir kızla tanıştım. 17 kg vermiş, 25 kg geri almış. Lütfen.

Nasılsın bir tanem?

Olur mu bahar gözlüm. Öncelikle diyabet sorunun var. Zaten tatlı yememelisin. Sonrasında da aylardır büyük efor harcıyorsun daha saglıklı olmak için. Eşine bunları tatlı dille anlat. Senin saglıgına önem veriyorsa abur cubur almasın eve.

Ben ve asya kullanıyoruz canım.

Ben yarışırım seninle:)

Ultrasonla görünür eger kist varsa canım. Ben evlendikten sonar da ultrasonla muayene oldum hep, vajinal muayene yaptırmadım.

Nasılsın ablam:) Çok sevindim düzeninin oturmasına ve bize katıldıgın için memnun olmana. Yavaş ta olsa gidecek fazlalıklar, yeter ki azimli ol:)
İyiyim gülüm sen nasılsın. Sunum heyecanlı mıydı

Kızlar Günaydın
dün akşam çök kötü bir olay yaşadık kizim yerde oynarken oksurmeye başladı tükürük kaçtı sandim baktım olmuyor iyice kotulesti bogulacak gibi babası aldi o vuruyor sırtına falan çocuk tıkandı 10 sn nefes alamadı gıdıyor dedim sonra ağzına baktım eşim parmağını soktu agzinda almak için o anda ne varsa iteledimi ne rahatladı normale döndü sonra hemen hastaneye muayene röntgen falan cigerlwrinde ve soluk borusunda bişey çıkmadı doktor muhtemelen yutmus dedi gozlemleyin dedi.cok sukur sıkıntısı yok Kızlar atlattik elimizde gidiyordu küçük kizim sabaha kadar uyumadım hep o an aklıma geliyor.
dun çok mutluydu nazar oldu kizima:KK43:
Ay kıyamam prensese. Nazar duası oku bol bol gülüm

Ben cok memnunum. Evde egzersiz yapmanin rahatligi hicbir seyde yok. Kilomu da yuruyerek verdim zaten. Kosu bandi ile ilgili iki sorun var. ilki yer kaplamasi ikincisi ses. Sesi azaltici malzemeler var altina koyabilirsin. Bende bisiklet te var. Ondan da bir o kadar memnunum. Onun avantaji da daha az yer kaplamasi, elektrige ihtiyac olmamasi (elektrik kesilince yari yolda kalmiyorsun) ve ses yapmamasi.
Ses olayini ve yer olayini görüşmüş eşim, "yeni urunler eskisi gibi degil ses yapmiyor" demisler uer olayi da katlanabiliyormus esimin baktığı model. Spor salonuna yazildim bu hafta başlayacaktim, cocuklar hasta oldu cocuklar toparlandi simdi havalar cok soğuk eve de arac mesafesin de yazildigim salon. Fmf(akdeniz ateşi) hastasiyim usumeye hic gelemiyorum hemen atak geçiriyor vücudum.
ay ne güzelll ama bnde herkesten duydum hıc kullanılmadgnı çöpe giden paralar dio millet ama su seyden alablrsn ben sipraiş verdm dün gelir bi kac gune funny jumps aldım zıplama ayakkabısı cok keyflı geldı bana havalar ısınnca sahılde yapıcam ama smdılık evde ıs yaparken yemek yaparken sureklı bı kac saat ayagmda tutmaı planlıorm bıde tabıkı onunla spor yapıcam sadece ev ısı yaparken deılburda verılern sporlarıda yapmaya basladm bıde havuza yazıldm ama daha gdemedm hastalgm gecsn haftada mın 2 max 3 spora gdıcem yaza kadr bi şekle girmem lazm haziranda tatile gideceğim amma da yazdm he esasen sunu demek istedm alabilrsn ama kullanmayan cok var belkı baska alternatfler bulup en azndan seveblcgn bsye para versen de olablr
Ya bu konu yıllardır muamma zaten ben de alayimmi almayimmi, ben o bahsettigin ayakkabiyi bulundugum il dolayisiyla ev disinda baska yer de spor icin kullanamam:) gordum cok eğlenceli gerçekten
Çamaşır askılığı olarak kullanılıyormuş :) Ben sadece D3S1R3 D3S1R3 yi gördüm düzenli kullanan
Ay evet çamaşır askisi diyor herkes :)) evden cikmayi hic sevmiyorum, cocuklarla bir kac kez denedim yuruyus ayni tempoyu yakalamak mumkun değil. Hergun birilerine birakmam da soz konusu degil. Okula gidiyorlar aslinda ogleden sonra ama o zaman da ya hava soguk oluyor ya onlar gidince ev isim oluyor.

Ben blw uyguladim gulum. Cok geldi basima. Normalde cocuk kendi kusar ve cikartir. Ama olmuyorsa mudahale gerekiyor. Yine de ara danis cocuk doktoruna. Onerilerini bize de yaz.
sorucam canım çok korktum şimdi. en ufak öksürse içim tuhaf oluyor atamadim korkuyu.
Dizine yatiriyorsun galiba... Gelmis gecmis olsun kuzum, Allah bir daha yasatmasin.
kolunun üstüne canim
Ay kıyamam prensese. Nazar duası oku bol bol gülüm
Sağol saadetim okuyoruz dünden beri .

merhaba arkadaşlar
bu gün tadilat var evde
mutfak çekmecelerim takılıyor marangoz gelip bakacak
soba dolmuş temizliyeceğiz eşimle
iş çok yani

D3S1R3 D3S1R3 canım ne güzel yegen geliyor, sağlıkla gelir inşallah
inan insan kendi çocuğu gibi seviyor

S shrrr canım geçmiş olsun, sanırım en önemlisi soğuk kanlı olabilmek

Ses olayini ve yer olayini görüşmüş eşim, "yeni urunler eskisi gibi degil ses yapmiyor" demisler uer olayi da katlanabiliyormus esimin baktığı model. Spor salonuna yazildim bu hafta başlayacaktim, cocuklar hasta oldu cocuklar toparlandi simdi havalar cok soğuk eve de arac mesafesin de yazildigim salon. Fmf(akdeniz ateşi) hastasiyim usumeye hic gelemiyorum hemen atak geçiriyor vücudum.

Ya bu konu yıllardır muamma zaten ben de alayimmi almayimmi, ben o bahsettigin ayakkabiyi bulundugum il dolayisiyla ev disinda baska yer de spor icin kullanamam:) gordum cok eğlenceli gerçekten

Ay evet çamaşır askisi diyor herkes :)) evden cikmayi hic sevmiyorum, cocuklarla bir kac kez denedim yuruyus ayni tempoyu yakalamak mumkun değil. Hergun birilerine birakmam da soz konusu degil. Okula gidiyorlar aslinda ogleden sonra ama o zaman da ya hava soguk oluyor ya onlar gidince ev isim oluyor.
canım spor salonuna yazıldıysan iyileşince davam edersin paranda cebinde kalmış olur,yürüyüş bantıda bence kişiyle alakalı kendine proğram uygulayıp düzenli yaparım dersen al bence, benim bisiklet 2 sene bekledi bu sene şükür takımım sayesinde işe yaradı.istikrar ve istek şart. Kafanda ölç tart işte karar senin.

Back
X