• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar guzeller nasilsiniz?
Biz yeni uyandik, kahvalti hazirlayip gecmisi okuyacagim:)
5 cayi afiyet olsun...
download (4).webp

4. takimin citir mi citir, tatli mi tatli, marifetli mi marifetli, azimli mi azimli hatunlari gununuz aydin, Mirac kandilimiz mubarek, dualariniz da kabul olsun insallah:dua:
Cumaya son 3, eksilerin eli kulagindadir:halay:
Mis gibi sicacik cay afiyet olsun:KK50:
Eki Görüntüle 1825260
Miraç kandilin mübarek olsun kuzum:) Dualarımız kabul olur inşallah:)

Acaip başağrısı çekiyorum refik gelir gibi oldu fena halsizim ama yinede çıkışta yürümeyi düşünüyorum. Yağmura yakalanmazsam tabi dün fena yakalandım.

canım geçmiş olsunn simdi nasılsın ?
buaralar hava fena kasvetli ondanda olabilir

canım 1 kilo pilav üstü döner istiyo var mı ısmarlayacak olan:oha:

pilavsız afiyetler olsun sekerim

kızlar bakın burda 59 kiloydum : ((((((((((

tatlım geçmişe baktımda sürekli foto koyup kaldırıyorsun ya ben bir konuda uyarmak isterim.
Daha önce bende böyle birsey yaptığımda kazen nasıl oldu bilmiyorum ama farketmiş ve beni uyardı
bu sekilde foto yükleyip kaldırmanın uygun olmadığını belirtmişti. Şimdi geçmişe bakıp bulabilirsem burda tekrardan paylaşırım bilgin olsun

Başaricam insallahh

hoşgeldin tatlımmm

heyyyy dikkat dikkattt bana acil engel olun yoksa aksam fenaları oynıcammmm

gozumun onunden gecen tatlı var hayalı tatlı ole bsy yemedm daha once bölee borcama dokulmusss beyaz tavuk gogsu gbı dusunun uzerıne 1 parmak kalınlgnda dokulen karamel allahımmmm napcam ben suan aacap bır bas agrısıyla onu yeme ıstegm var cılgınlar gibi

canimmm bir iki kaşıkla kendine hakim olabileceksen yede sankim olamayacak gibisin koyunları sayalımmm 1,2,3

Merhabalar guzeller nasilsiniz?
Biz yeni uyandik, kahvalti hazirlayip gecmisi okuyacagim:)
5 cayi afiyet olsun...
Eki Görüntüle 1825630

afiyet olsun özgecim bende bir yeşilçay yapayım

Selam canlarım ben geldim:)

hoşgeldinnnnnn :)

Acaip başağrısı çekiyorum refik gelir gibi oldu fena halsizim ama yinede çıkışta yürümeyi düşünüyorum. Yağmura yakalanmazsam tabi dün fena yakalandım.
Yağmur
Napaysiniz sekerler ben lesiemi yapip gelioorruuummmm :)
Napayım canım aldım yeşil çayımı hem sizle muhabbet ediyorum hem de dersimi çalışıyorum:)

canım geçmiş olsunn simdi nasılsın ?
buaralar hava fena kasvetli ondanda olabilir

pilavsız afiyetler olsun sekerim

tatlım geçmişe baktımda sürekli foto koyup kaldırıyorsun ya ben bir konuda uyarmak isterim.
Daha önce bende böyle birsey yaptığımda kazen nasıl oldu bilmiyorum ama farketmiş ve beni uyardı
bu sekilde foto yükleyip kaldırmanın uygun olmadığını belirtmişti. Şimdi geçmişe bakıp bulabilirsem burda tekrardan paylaşırım bilgin olsun

hoşgeldin tatlımmm

canimmm bir iki kaşıkla kendine hakim olabileceksen yede sankim olamayacak gibisin koyunları sayalımmm 1,2,3

afiyet olsun özgecim bende bir yeşilçay yapayım

hoşgeldinnnnnn :)
Hoşbuldum kuzum:)

heyyyy dikkat dikkattt bana acil engel olun yoksa aksam fenaları oynıcammmm

gozumun onunden gecen tatlı var hayalı tatlı ole bsy yemedm daha once bölee borcama dokulmusss beyaz tavuk gogsu gbı dusunun uzerıne 1 parmak kalınlgnda dokulen karamel allahımmmm napcam ben suan aacap bır bas agrısıyla onu yeme ıstegm var cılgınlar gibi
Inan ayni durumdayimmm
Yerimden kalkamiyorum
Spor ev isi ders hicbirsey yapamadimmmm
Onume tatlilari koyup uzanip saatlerce yiyip yatabilirimmmmm
Krizlerdeyim sisim mutsuzummmm
Bana da el atinnnnn

Back
X