• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
1 yumurta
2 dlm tereyağlı ekmek
2 burgu peynir

Ara
1 avuç tarçınlı badem ceviz
4-5 tane cranberry

Öğlen
Izgara et
2 yk makarna
Avokadolu salata

Ara
Yoğurt yulaf tarçın

Akşam
Yeşil mercimek çorbası 1 tbk
Nohutlu bulgur köftecikleri 3 yk
2 yk karabuğday pilavı

2 yeşil
1 form
Spor ripped in 30
501 sumo squat :lülülü: Dahlia_ Dahlia_
spor harika 501 ))))

dp2eWwieOJK7FFQhtMLuKSExxxA2FtxhdoZT_VS89n4TD9ICo_WPrWoH6kbq_Kfq1c7RhrZFkVsAQ4c4dKg-cgieUm21Lf_U6DlbvO4vAWbZkFoLECziCiQFSSSk=w266-h308-nc

Olsun canımm 300 az değil hani :))
bana az geldi canim yaa en az 800 yapardim sen yarinin egzersizini simdiden paylas ben yarin bugunun yerinede yaparim sabah yataktan baslarim yapmaya ayakli olmasin ayaklarim dile gelecek sonunda ne diyecek bende bilmiyom :KK70::KK70::KK70:

bana az geldi canim yaa en az 800 yapardim sen yarinin egzersizini simdiden paylas ben yarin bugunun yerinede yaparim sabah yataktan baslarim yapmaya ayakli olmasin ayaklarim dile gelecek sonunda ne diyecek bende bilmiyom :KK70::KK70::KK70:

valla ben ayaktan sakatım, sakatım derken mecazi anlamda yani bacaklarım çok çabuk ağrıyor nedense, 800 yapsam 3 gün yürüyemem herhalde :KK70::KK70:
Yok zaten yarının egzersizi başka bir yer için olur, ne olur ben de ilmiyorum şu an :KK70::KK70::KK70:

Selam kızlarcım ben geldim nabersinizz?? :)

Hemen menümü yazayım
Sabah:
İki yumurta, domates, salatalık, zeytin, peynir, çay

Öğle:
1 büyük kase diyet gevrek

Ara:
Bir tabak erik

Akşam:
8 sarma :o :D, salata, yoğurt

ara:
yeşil çay, 1 hurma

1 saat fittness blendr workout, 1 lt su

Sarma sardım elcağızlarımlan ve dayanamadım tabi :D ama küçüklerdi çok zarar etmez bencee :p

Tşk ederim kaptanım takımımız sayesinde toparlanmaya başladım :) Yawrukush Yawrukush yemek aklıma gelse ya takıma yazcam utanırım diyorum kendi kendime ahahah :D

Back
X