• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben hemen başlayayım sporuma hadi bakim off bu hafta sadece bu jillianı yaptım yaa fazla yapamadım tartılmadım da ne durumdaym acaba
ben sabah tartıldım ama sabitim henüz. aslında jiliden dolayı kas artışı olunca kiloya artı olarak yansımasından da korkuyorum.

Canım okudum da çok fena oldum yaaAllah şifa versin arkadaşını yalnız bırakma ama sende çok etkilenme çocuklarının zamanından kısmamaya gayret et en kısa zamanda Tokata gelir sağlıklarına hem fiziksel, hem de pskolojik olarak kavuşurlar inşallah

Eki Görüntüle 1829581

Derya süpersin canım tebrik ederim

Hedef kilon kaçtı canım

valla canım bazen banada oluyor maalesef ya hergün dinamik olmuyor insan nasılsın şimdi

Olabilir canım hadi bakalım görücez[/QUOTE]
Amin canımm

Canlarım bu hafta derece alalım artık lütfen.
gogo2405 gogo2405 goncama da geçici görevinde gurur yaşatmış olalım. Bu hafta akşam yemeği saatlerini biraz öne çekmeye çalışalım Geç yiyen arksadaşlara söylüyorum. Yeşil çaylarımız aksamasın egzersizlerimiz düzenli olsun. Yaz geldi artık nasıl incecik tiril tiril giyincezz haydi toparlanıp 4. takımın başarısını gösterelim, hem Yawrukush Yawrukush kaptanımıza da gözünün arkada kalmaması gerektiğini gösterelim

Kaptanım çok çok can ciğer arkadaşım, çok zor günler geçiriyor psikolojisi harap durum da, akşama kadar sürekli onunla konuşmak durumunda kalıyorum. Bir çok işim kalıyor çocukların vaktinden bile çalmak zorunda kalıyorum. Kendisi eşi ve çocukları Diyarbakır Hani ilçesi saldırısında çok yaralandılar. Evleri bombalandı, eşi asker. Kendisinin kafası boynu çok çok ciddi yara almış durumda şarapnel parçaları mahfetmiş kızı, 157 dikiş var vücudunda, eşini Ankara ya götürdüler eşinin 2 kolu 2 bacağı ince kemikleri hep kırık vücudu şarapnel parçalarıyla delik deşik yeni çıktı hastaneden eşinin yanına yeni döndü. büyük kızı 6 yaşın da başına şarapnel parçası üzerine evin duvarı çöktü ameliyat oldu. Anlatmak istemedim aslında kimsenin keyfi kaçmasın diye ama son günler de hiç gelemez oldum, beden sağlığı iyileştikce ruh sağlığı daha çok etkilenir oldu akşama kadar beni arıyor konuşuyoruz. Son doğu görevleriydi 2 ayları kalmıştı, Tokat ı yazmışlardı tek terchle, şimdi yaralandıkları için muhtemelen buraya kesin gelecekler. Benim psikolojim de çok sağlam değil etkileniyorum ama onun yanın da benim hiç birşeyim yok tabi. Takıma az gelmem bu aralar bu yüzden.
canım çok çok üzüldüm inşallah bundan sonra öyle güzel şeyler olurki hayatlarında bu yaşadıklarını silebilirler hafızalarında:KK51:

e tabi hayatım, enerjiye cevirecek birşey olmadığı için direk depo yağlarından kullanıyor.

hımm bende her zaman tok karna yapmaya gayret ediyorum mesela yemekten saat sonra gibi evru şallı sıkı bir kahvaltı yaparak sporunuzu yapın diyordu..

ben sabah tartıldım ama sabitim henüz. aslında jiliden dolayı kas artışı olunca kiloya artı olarak yansımasından da korkuyorum.

ayy ben tartılmadım eğer yarın sabah wc olursa bende bir tartılayım bakayım....

Ayyy çok yoruldum kızlarrr ayaklarıma karasular indi:uykucu: bugünkü sınavım çok iyidi yarın 2 sınavım var:halay:sizler nasılsınız şekerlerr:spor:

çok sevindim canım tebrikler... umarım yarında istediğin gibi geçer sınavların Allah zihin açıklığı versin. amin

hımm bende her zaman tok karna yapmaya gayret ediyorum mesela yemekten saat sonra gibi evru şallı sıkı bir kahvaltı yaparak sporunuzu yapın diyordu..

ayy ben tartılmadım eğer yarın sabah wc olursa bende bir tartılayım bakayım....

çok sevindim canım tebrikler... umarım yarında istediğin gibi geçer sınavların Allah zihin açıklığı versin. amin
Sağol canımmm aminnn:))

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm ...
Kansızlıktan herhalde bugün sahada dizlerim titredi ayakta duramadım resmen 1 tane kıymalı börek yedim. sabahtan beri aldığım tek karbonhidrat 1 dilim ekmekdi ondan sekerim dustu. Akşama doğru kıymalı dan attım ağzıma bir tane :KK43:
Dahlia_ Dahlia_ 53 dk yürüyüş 5539 adım, aslında daha fazla yürüdüm ama algılamamis sanki o_O
Screenshot_2016-05-10-20-21-52.webp
Screenshot_2016-05-10-20-22-40.webp

Screenshot_2016-05-10-20-27-53.webp

Son düzenleme:
Bu AradA Öğlen ki pilav 2 kasik sadece , öğle yemeği mecbur yemekhanede ne yemek varsa , ki ben porsiyon ları küçültüp bol salata alıyorum yanına :işsiz:
Görevli bana pilav koyuyor az olsun diyorum azaltıyor daha da az diyorum azaltıyor bir iki kasik kalsın diyorum küçük tabağa koyup veriyor ahahahah :KK70:

özgecim hayırlı yolculuklarrr keyifli zaman geçirmeler tatlım

sık sık gel özletme kendini :KK200: :KK68:

jullıan zaten karın/göbek bölgesine iyi geliyor tatlım

sguat sonucumuymus bu ?

hoşgeldin tatlımmm

bende zeynep. İstek ve istikrarınla hedefine ulaşacaksın insallahh

şimdi nasılsın tatlım ?

@Harpy tebrikler tatlımmmm :sampiyon:

O Ollalla tebrikler canımm

kız özlemişim bu cezalarını

kaptanlığın tekrar hayırlı olsun canım :KK9:

deryacım ne denir bilemedim Allahım bir an önce kendi yaşamlarını dönmelerine yardımcı olsun insallahhh

tatlım jullıan tamam yazmıssın ama fatimeyide etiketleki aksam gözden kaçmasın

kolay gelsin canımm
sag ol canim )))

Back
X