- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Hayırlı akşamlar canlar..
Ölüyorum yorgunluktan, tek bir hareket spor yapamadım henüz
Akşama kadar evde bahçede uğraştım, akşam kayınvalidemler geldi, haberim yok tabi gelmeden 1-2 saat önce haber verdiler, evi topla, kendime çeki düzen ver derken bittim valla
Oturmaktan da ayrıca yoruldum, oturunca çalıştığımdan daha çok yoruluyorum :)
Çok fena uykum da var dinlenmeden de uyuyamam
Günün tek iyi olayı aserin sesini duydum, malum telefon yok başkasının telefonundan beni aramıyor, akşam annesini arayınca konuştum.. ondan sonra da iyi miyim kötü müyüm onu da bilmiyorum
Gözün aydın canım :)
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, kafa çarpması hakkında pek iyi şeyler okumadım, doktor birşey yok dese de en ufak ağrıdan falan hemen hastaneye git ihmal etme..
Olsun sağlığından önemli değil canım hiçbirşey..
Ya sen dedinya Jillianın karın için 10 dakikalık videosu varmış bulamadım falan diyee

Ölüyorum yorgunluktan, tek bir hareket spor yapamadım henüz
Akşama kadar evde bahçede uğraştım, akşam kayınvalidemler geldi, haberim yok tabi gelmeden 1-2 saat önce haber verdiler, evi topla, kendime çeki düzen ver derken bittim valla
Oturmaktan da ayrıca yoruldum, oturunca çalıştığımdan daha çok yoruluyorum :)
Çok fena uykum da var dinlenmeden de uyuyamam
Günün tek iyi olayı aserin sesini duydum, malum telefon yok başkasının telefonundan beni aramıyor, akşam annesini arayınca konuştum.. ondan sonra da iyi miyim kötü müyüm onu da bilmiyorum
Ayyy çok yoruldum kızlarrr ayaklarıma karasular indibugünkü sınavım çok iyidi yarın 2 sınavım var
sizler nasılsınız şekerlerr
![]()
Gözün aydın canım :)
Iyi aksamlar...Sabah yegenim banyoya gitmiş iyice yerleri sabunlamis islatmis ortaligi iyice karistirmiş.Bende ardinca banyoyu toparlamaya gitmisdim nasil olduysa düşdüm.Kafami çarptim kaşımın yanı patladi açıldı her neyse kanı durmuyor zorla durdurduk tamam gecti dedik. Saat epey olmusdu sabah yürüyüşü yapmayayım kahvaltı gecikeçek dedim kahvalti yapayim yaptikdan 5 dakika sonra aff ederiniz kahvalti yok oldu. 1 0dakika sonra basim acaip aramaga basladi bir yerden sonra artik agridan duramaz oldum hastaneye gitdik muayene oldum doktor bi sey yok dedi eve yolladi simdi iyiyim
Menume gelince butun gun 3 kase yogurt 1 litre su ictim baska bir sey yok
Spora gelinceee butun gun 2.80 yatdim )))
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, kafa çarpması hakkında pek iyi şeyler okumadım, doktor birşey yok dese de en ufak ağrıdan falan hemen hastaneye git ihmal etme..
jillian kaldi spor yapamadim hic bir sey yapamadim aglamak istiyorum (((
Olsun sağlığından önemli değil canım hiçbirşey..
![]()
Ahayyyy bunlar pek bi güzelmiş.. Özellikle ilk resimdeki sağdaki.
Ben mi demişimNe Zaman demişim yaa vallahi hatırlayamadım...![]()
Ya sen dedinya Jillianın karın için 10 dakikalık videosu varmış bulamadım falan diyee
bugünkü sınavım çok iyidi yarın 2 sınavım var
sizler nasılsınız şekerlerr