• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merak ettim sesein soluğun çıkmıyorduuu:p

Böyle düşünce çok geliyor tabi :) ama aslında hiçbirşey değil, çok çabuk geçer..

Bu kadın beni de pilatesten soğutuyor hep, kaç kere başlayayım dedim 1 gün 2 gün sonra pes, biraz da sıkıcıı :olamaz:

Jillianı ısınma niyetine yapmakkk :KK57: Sonrasını düşünemiyorum bile, benim için intihar etmek gibi birşey olur bu :KK70:
akşam dizim vardıda ona daldım :ıslık:

bu faydalı bilgi için teşekkürlerimi sunarım.

oo kuziş kınası ne güzellenceler sana bakalım...

saol canım yoruldum çok hala heryerim ağrıyor

Tatlım sordum anneme soğanı tereyağda yakıyormuş sonra salça sonra bulgur ekleyip suyunu döküyormuşsun kuzum :)

çok saol canm teşekkürler bulgur candır

Jillian ımı yaptım geldim bugün 6.gün .
bugün 6.günümüzdimi birlikte başlamıştık sanıırm cuma başlamamışmıydık ya

Canlarım, ballarım sizden bir ricam olacak...
Sabah babacığım ameliyata girecek eğer aklınıza gelirse Allah tan yardım etmesi için dua edecek olursanız çok sevinirim...
canım sonraki iletini okudum şimdi ertelenmiş ALLAH şifa versin inşallah güzel geçicek ameliyatı..

Günaydın kızlar nasılsınız?

tünaydın canım sağol ben yorgun sen nasılsın resmini gördüm evet mezun ol bence :)

yettimmm gayriiiiiiiiii:duduk:

günaydınnnnnnnnnn:KK36::KK68:

ağrılarımın az oldugu bir günden herkese sevgiler saygılar hörmetlerrrrr
bir dahaki programda görüşünedek esen kalın anajımmmm :rolleyes::rolleyes:
selam canım ağrıların ne durumda ?
günaydın millet En Büyük TÜRKİYE
selam Handancım nasılsın ?

heyoooo günaydn grubunuzun neşe kaynagı geldiii çekilinnnönümden yol acın banaaaaa hihohooyyyttttt:kahve: yeşilçayımı aldım ve iş başı yaptım sizide okuyayım ohh masallah 166 msj pek birikmemiş thankslerrrrimi sunarım:rolleyes:

gidimde wc de squat yapım bos duranı allah sevmez

ohh iyi yapmışsın canım bende şimdi maydanozumu içicem bakalımmm jill yapıcam daha

Hımm madem fotolar paylaşılıyor bu da benim en güncel halim dünki :halay::halay:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 38
saol canım yoruldum çok hala heryerim ağrıyor

çok saol canm teşekkürler bulgur candır

bugün 6.günümüzdimi birlikte başlamıştık sanıırm cuma başlamamışmıydık ya

canım sonraki iletini okudum şimdi ertelenmiş ALLAH şifa versin inşallah güzel geçicek ameliyatı..

tünaydın canım sağol ben yorgun sen nasılsın resmini gördüm evet mezun ol bence :)

selam canım ağrıların ne durumda ?

selam Handancım nasılsın ?

ohh iyi yapmışsın canım bende şimdi maydanozumu içicem bakalımmm jill yapıcam daha
Diz kapagımın üstünde agrılar :KK70::KK70:
yavaştan gidiyolar sanırım :süslü:

selam kızlar, bende ancak okudum o kadar çok birikmişki...maydanoz içicem şimdi sabah tartıldım maalesef +300 çıktım. umarım bugün ki hafif beslenmem ve içeceklerim ile yarınsabah artı çıkmam. jill yapıcam az sonra.... bugün bırakmak istemiyorum dün yapamadım.
durmak yok yola devammmmm:KK60:

resminde cok harika duruyosunnnnn:KK60:

selam kızlar, bende ancak okudum o kadar çok birikmişki...maydanoz içicem şimdi sabah tartıldım maalesef +300 çıktım. umarım bugün ki hafif beslenmem ve içeceklerim ile yarınsabah artı çıkmam. jill yapıcam az sonra.... bugün bırakmak istemiyorum dün yapamadım.
Maydanoz ben çok önce kullandım bir hata yaramadı ve deli gibi spor yaptığım halde 25 bin adım attığım yürüyüş lerde bile her bünye farklı herkeste ise yaramıyor.kimisi haftada 3 kg veriyor

Back
X