• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

modanisa-Tesett%C3%BCr-abiye-elbise.jpg
InsaAllah nisanligim bu nasil sizce???
Çok hoş canım:)

fiyat bizim parayla 180 pahalimi sence ?

Yani nişan için verilir ama sıradan günlerde giyilecek elbiseye ben vermem şahsen..
En son 100-e aldım, gerçi elbise, kumaş falan süperdi değdi yani parasına, ama kayinvalidemler aldığı için utandım biraz fazla mı oldu diye:KK70:hele tesettür elbise değildi..

Hımm :) bana şal hiç yakışmadıgı halde bende şal takmıştım ama bidaha tövbee:))
internetden cevirdim sizin parayla 354 tl diyor :))
İyimiş vallaha canımm tabi doğru çevirdiyse :)
Yani nişan için verilir ama sıradan günlerde giyilecek elbiseye ben vermem şahsen..
En son 100-e aldım, gerçi elbise, kumaş falan süperdi değdi yani parasına, ama kayinvalidemler aldığı için utandım biraz fazla mı oldu diye:KK70:hele tesettür elbise değildi..
Vallaha herşeyi aldırırken bende utandım ama millette diyor aldır sonra pişman olma :D ama benim düşüncemse ben sevdiğim adamla mutlu olduktan sonra iki çabut parçasına o kadara gerek yok :)

Ayy süper kız ne güzel gitmiş santimler :)

Ayy çok yoruluyorum Can'ım yaa kızım da tüketti beni bugün.. Her gün erken yatayım diyorum hep 12 yi geçiyor :KK43:

Ayy Can'ım be kadar sevindim anlatamam :) gözünüz aydın ..

Sesli güldüm şu yazdığına :KK70: napim Türkçeleri var da ben mi yazmadım eğer merak ettiysen sana da yollayayım yabancı kalma :)

yokkk kuzum gülelim diye yazdımda cidden ne yapıyorsunnnn merak ettimmm

1 defa nisanlaniyoruz dimi?? birdefaligina olur benimkinide kayinvalidem odeyecek bana hava hoss :KK70::KK70::KK70:

Back
X