- 28 Temmuz 2015
- 6.526
- 25.007
- 498
Çok hoş canım:)InsaAllah nisanligim bu nasil sizce???![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hoş canım:)InsaAllah nisanligim bu nasil sizce???![]()
Benimoooo![]()
saka yaptim canim :)Kimsenin malında gözüm yok
Ben de 1 tane elbise almayı düşünüyorum temmuz ayı gibi, yani olsaydı bundan alırdımm :)
olur canim koy:)
saka yaptim canim :)
2tane olsaydi adres verirdim sende gider oburunu alirdin 1 tane getirmis
180 tl mifiyat bizim parayla 180 pahalimi sence ?
canin sag olsun :))
hayir bizim parayla sizin parayla ne kadar bilmiyorum180 tl mi
canin sag olsun :))
He:) birden 180 tl sandım hemen al diycektm :) canım şal mı düşünüyorsun eşarp mı:)hayir bizim parayla sizin parayla ne kadar bilmiyorum
sal canimHe:) birden 180 tl sandım hemen al diycektm :) canım şal mı düşünüyorsun eşarp mı:)
internetden cevirdim sizin parayla 354 tl diyor :))He:) birden 180 tl sandım hemen al diycektm :) canım şal mı düşünüyorsun eşarp mı:)
dogrumu bilmem artikinternetden cevirdim sizin parayla 354 tl diyor :))
fiyat bizim parayla 180 pahalimi sence ?
Hımm :) bana şal hiç yakışmadıgı halde bende şal takmıştım ama bidaha tövbee:))sal canim
İyimiş vallaha canımm tabi doğru çevirdiyse :)internetden cevirdim sizin parayla 354 tl diyor :))
Vallaha herşeyi aldırırken bende utandım ama millette diyor aldır sonra pişman olmaYani nişan için verilir ama sıradan günlerde giyilecek elbiseye ben vermem şahsen..
En son 100-e aldım, gerçi elbise, kumaş falan süperdi değdi yani parasına, ama kayinvalidemler aldığı için utandım biraz fazla mı oldu diyehele tesettür elbise değildi..
Ayy süper kız ne güzel gitmiş santimler :)
Ayy çok yoruluyorum Can'ım yaa kızım da tüketti beni bugün.. Her gün erken yatayım diyorum hep 12 yi geçiyor
Ayy Can'ım be kadar sevindim anlatamam :) gözünüz aydın ..
Sesli güldüm şu yazdığınanapim Türkçeleri var da ben mi yazmadım eğer merak ettiysen sana da yollayayım yabancı kalma :)
1 defa nisanlaniyoruz dimi?? birdefaligina olur benimkinide kayinvalidem odeyecek bana hava hossYani nişan için verilir ama sıradan günlerde giyilecek elbiseye ben vermem şahsen..
En son 100-e aldım, gerçi elbise, kumaş falan süperdi değdi yani parasına, ama kayinvalidemler aldığı için utandım biraz fazla mı oldu diyehele tesettür elbise değildi..