• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ağustosun 22sinde canım yok daha karar veremedim pazartesi batmanda olacağız oradan bakacam eğer beğenebilirsem oradan alacam yok beğenemezsem nevşehire bakcam oda olmadı kayseriye gidecem ay çok zor vallah bazen ağlama krizleri tutuyor
Kuzum bu panikler herkesin yasadigi seyler. Hayatinda daha buyuk dert olmasin insallah:) ama gerçekten stresli ve sevimsiz bir donem ben kendi dugun oncesi telasimi hic iyi hatirlamam mesela hala aklima geldikce gerilirim

Ne güzel ne güzel benim annem akrep. Hayatımda tanıdığım en negatif insan. Genel olarak depresyona eğilimli oluyorlar. Onları oturmuş kara kara düşünürken bulmak çok normaldir. Ve genelde biz onları neşelendirmek suretiyle yüzeye çıkarmaya çalışırken bir bakmışsın onlar bizi dibe cekmiş onlarla birlikte oturmuş düşünür buluruz kendinizi :) çok gizemlidirler görünenin altında çok derin insanlardır. Çok çekicidirler. Bir de AGANİGİİİİİİ NAGANİGİİİİİİİ :KK70:
Anladınız siz onu :)

Yorumun yukarda cınım :)

Geçmiş olsun Can'ım. Diş olmasın?

Başak'ları imle sölim; çok eleştirel ve titizdirler, ben herhangi bir Başak'la iş hayatımda kurduğum 2. Cümle hep tartışmaya dönerdi. Kendi açımdan değerlendirirsek çok zor insanlardır çok zor Mutlu olurlar.

Ohoy ohoy ohoy azmin daim olsun cınım.

O teraziden o :)

Ben de adım sayımı arttırmak için arada yerimde koşuyorum inşallah bu akşam 10000 hedefliyorum.

Başak batar cınım sorun ssende değil. :) Akrep de Başak da çok baskın karakterler. Ondan çakışıyorsunuzdur.

:KK70: napim yuriciğim öyle didi. Gidip hamburger yime didi. Ben onun yalancısıyım:p

Ay ben de yaa pöfff her gün aynı saatte 15 dk wc de vakit geçirmek en kesin çözüm deneyin benim vaktim olmuyor malesef

Olabilir canım attığım 2. Video da kilo bermenin durması halinde metabolizmayı Nasıl yeniden başlatabileceğini anlatıyor..

Ayy ne güzel :) ee halılar nolcek :)

Halilar posetli kuzummmm delmezlerseee yeniden yikamayaaaa
Yuri kim kiz ozelimizi kime anlatiyorsun:oha::rapci:

Bu arada bende akrebimm
Annemde akrep
Annem dedigin gibi surekli sikayet off pufff memnuniyetsizzzz
Biktim diyorummm sikayetlerinden surekli negatifffff
Inan dun yoktu huzur buldum
Surekli mizirdayan biri evdeee

Ben oyle oldugumu dusunmuyorum ama
Gizli guclerim oldugu dogrudur:KK76:

Allah güldürsün seni canım yaa nasıl güldüm :KK70::KK70::KK70:
Ama yazdıkların bire-bir doğru benim için
Beni en çok neşelendirmeye çalışan nişanlım olurdu, bir süre sonra benden beter duruma gelirdi :KK70::KK70:

Ben çok az insanla normal konuşa biliyorum, genelde herkes batıyor sanırım bana :KK70: en çok da başak, hep sorun bende diyorum:KK70:

Her gün 15 dakika hem de aynı saatte miii :KK57: Günüm wc düşünmekle geçer artık:KK70:
Insanlar senin kadar detaylara takilmadigi icin sana batiyor canimmm
Akrep cok detaycidirrrr

Ben herkesle anlasirim
Asiri guler yuzluyummm
Gereksiz asiriiii engel olamiyorum
Ona ragmen cekinir insanlar benden
Cok ilginctir bu da

Başak'ları imle sölim; çok eleştirel ve titizdirler, ben herhangi bir Başak'la iş hayatımda kurduğum 2. Cümle hep tartışmaya dönerdi. Kendi açımdan değerlendirirsek çok zor insanlardır çok zor Mutlu olurlar.

aksine hiç öyle değilimdir bende.
cabuk mutlu olurum. iş hayatında bi çok insan pazartesi sendromunu yaşar. bende cok şükür olmaz :skandal:

Halilar posetli kuzummmm delmezlerseee yeniden yikamayaaaa
Yuri kim kiz ozelimizi kime anlatiyorsun:oha::rapci:

Bu arada bende akrebimm
Annemde akrep
Annem dedigin gibi surekli sikayet off pufff memnuniyetsizzzz
Biktim diyorummm sikayetlerinden surekli negatifffff
Inan dun yoktu huzur buldum
Surekli mizirdayan biri evdeee

Ben oyle oldugumu dusunmuyorum ama
Gizli guclerim oldugu dogrudur:KK76:

2 akrep aynı evde zor olur :)
anne baba farketmez, benim de babam akrep :)

Akrep cok detaycidirrrr

Ben herkesle anlasirim
Asiri guler yuzluyummm
Cok ilginctir bu da

Aynen canım, detaya takılmadıkları için bazen düşüncesizlik yaptıklarını bile düşünüyorum..

Ben de tam aksine :)) Hiç güleryüzlü değilim..
Ben sert göründüğüm için insanlar çekiniyor sanırdım ama sen güldüğün halde çekiniyorlar :))

Aynen canım, detaya takılmadıkları için bazen düşüncesizlik yaptıklarını bile düşünüyorum..

Ben de tam aksine :)) Hiç güleryüzlü değilim..
Ben sert göründüğüm için insanlar çekiniyor sanırdım ama sen güldüğün halde çekiniyorlar :))
Bakislardan o ben cözdüm
Kizim bile bazen diyor ki niye bana oyle bakiyorsun anne
Halbuki sevgimden bakiyorum

Selam kızlar nabersiniz?
Ya bu kahvaltıda ne yıyecem dıye dusunen tek ben mıyım, yumurta yemekten gına geldı yakında gıdaklamaya başlıycam ahahah :KK70:

ay bu sıralar bende öyle tatlım
baktım olmuyor tek sekerli kahve içiyorum birsey yemiyorum

kalan alıntılarmı yemekten sonra yapiciiim

benden bir tane daha işten fırsat buldukca geçmişi okumaya alıntı yapmaya calısıyorum :p

Biz kizimla bebek arabasina atlayip yuruyuse cikiyoruzzzz
Ablamizi alip donerizzzzz
Bol hareket bol spor
Veeeee ben hala artiyim:bicak:

off bende artıyım yaa

Kim artıdaydı bende hala artıdayım neden bilmem bugün pek yememeye çalıştım kalan günlerimi sebzeyle geçireyim diyorum yarında nasipse salona başlıycam inşallah daha da şişmem balona döndüm resmen.

off bende artıdayım gonca

Eki Görüntüle 1833557 Gecen aydan bu yana pilates te ki gelisimim. Orada tok karnina ve kiyafetlerle filan tartildigim icin fazla cikiyor bu arada.
@gogo2405 canim olculer

maşallah ne güzel incelmişsin canım

modanisa-Tesett%C3%BCr-abiye-elbise.jpg
InsaAllah nisanligim bu nasil sizce???

ben çok beğendim yalnız

PAZARTESİ ADIM YARIŞMASI SONUCUEn Büyük TÜRKİYE

1. 20000 adım ile O Ollalla :sampiyon:

2. 18000 adım ile @Mavibocuk :rapci:

3.12000 adım ile tiffany20 tiffany20 :KK73:

Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını dileriz :KK55::halay::halay:

O Ollalla tebrikler sekerim

PAZARTESİ GÜNÜN EGZERSİZİ YARIŞMASI SONUCU:KK36:
1. 1020 adet ile Dahlia_ Dahlia_ :sampiyon:

2. 770 adet ile O Ollalla :rapci:

3. 350 adet ile KarKralicesi KarKralicesi :spor:

Arkadaşlarımızı tebrik ederiz başarılarının devamını dileriz:KK55::halay::halay:

Dahlia_ Dahlia_ tebrikler canımm

Bugün sabah 9 dan bu saate kadar oturmadım hep bir koşturma..:oha: kvalidem bende... :hamarat: sabah kahvaltıya misafirimiz geldi gitti gelinlik yaptım :KK53: sonrasında kayınvalidem ile beraber temizlik yaptım:lülülü: e devamlı bebişime de bakıyorum :anne: ..yemek yaptım + sonrasında bebişimi yıka et :KK46:derken eşim geldi dışarıda işlerimiz vardı çıktık hallettik... :KK55: geldim yine bir koşulturma yemek hazırla falan. :ukala: Allah tan bu süreçte bebeği tutan biri var. :rapci: az önce kayınvalidemin saçlarını da boyadım :KK68: kuruladım taradım ohh hatun 10 yaş gençleşti:KK31: zatem tipik beyaz mavi göz zayıf uzun boy taş Boşnak hatun kendileri:cool:... şimdide Allah ın izni ile uyuyup daha yoğun bir yarına uyanacağım inşallah... :KK34:gün içerisinde inanın girmeye hiç vaktım yok...:KK42: şuanda bile göz kapaklarımı zor açık tutuyorum. hepinizi seviyorum.. ne olursa olsa uğrayacağım ama. görüşmek üzere Allah rahatlık versin hepinize :deli:

off baya yorucu geçmiş benimde pazarım öyleydi.

Yaaaa goncam o jiliandan allah razi olsun. Bir hafta boyunca taban teptik bir yuruduk ki anlatamam. Ekipteki herkes kirildi dokuldu. Gece evlere girdigimizde yigildilar. Peki ben nasildim. Jilicigim sayesinde muthis kasli bacaklarim ve kocaman ekstra rahat fitnes ayakkabilarimla herkesi uyutup tatil koyu icinde gece yuruyusu yapabilecek kadar dinctim. Gercek anlamda sadece donus yolculugum asiri yorucuydu. Kas iyiymis bunu anladim.

Evet yaa en güzeli o biliyor Musun diyete başlamadan önce çok çabuk yoruluyordum şimdi tüm gün koşturuyorum akşam daha enerjim oluyor harika bir duygu.

Allah güldürsün seni canım yaa nasıl güldüm :KK70::KK70::KK70:
Ama yazdıkların bire-bir doğru benim için
Beni en çok neşelendirmeye çalışan nişanlım olurdu, bir süre sonra benden beter duruma gelirdi :KK70::KK70:

Ben çok az insanla normal konuşa biliyorum, genelde herkes batıyor sanırım bana :KK70: en çok da başak, hep sorun bende diyorum:KK70:

Her gün 15 dakika hem de aynı saatte miii :KK57: Günüm wc düşünmekle geçer artık:KK70:

Sabah kalkar kalkmaz ilk iş git 15 otur kendini zorla demiyorum ve düşünmek de iyi oluyor mesela cuma yaylan kalkmadan geliyor Aklıma düşün düşün getiriyorum sonunda :D

Akrep cok detaycidirrrr

Ben herkesle anlasirim
Asiri guler yuzluyummm
Cok ilginctir bu da

Gizemden o gizemden :)

aksine hiç öyle değilimdir bende.
cabuk mutlu olurum. iş hayatında bi çok insan pazartesi sendromunu yaşar. bende cok şükür olmaz :skandal:

Çalışmayı severler genelde iş ve okul hayatında başarılıdırlar :) sen işini ya da çalışmayı sevdiğin için yaşamıyorsun bence.

Bu arada benim yükselenim de Başak :D

Mesela neler batıyor sana :dondurma:
bazı başakalr da iticilik olabiliyor :KK70:

İtici değil belki de benim tanıdıklarım sadece bana batıyor işte :)
Amcamın kızı var benden 1 yaş küçük, evlerimiz de yakın çocukluğumuz bir yerde geçti yani..
Bu kızın her yaptığı mı, her söylediği mi batar arkadaşş,, batıyordu işte :))
Hep sanki 30-40 yaşı varmış gibi konuşurdu, büyükler konuştuğu zaman araya girerdi, ona birşey söylendiği zaman çocuğa yakışmayacak şekilde büyük gibi cevap verirdi.. O öyle konuşunca ben şok olurdum tabi :))
Evlendi uzun zamandır görmedim ama eminimm hiç değişmemiştir :))
Boş yere bir havası vardı hep, yani sahip olduğu, hava atılacak birşey olsa tamam da hiçbirşey yoktu :)
Sanki bundan yeryüzünde yokmuş gibi davranmasıı deli ederdi beni :)
Yalnış anlaşılmasın asla ama asla kıskançlıktan değil, aksine onun kıskançlıklarından bana gına gelmiştii :))
Belki de sürekli peşimde olduğu için anlaşamıyorduk bilemiyorum artık :))

İtici değil belki de benim tanıdıklarım sadece bana batıyor işte :)
Amcamın kızı var benden 1 yaş küçük, evlerimiz de yakın çocukluğumuz bir yerde geçti yani..
Bu kızın her yaptığı mı, her söylediği mi batar arkadaşş,, batıyordu işte :))
Hep sanki 30-40 yaşı varmış gibi konuşurdu, büyükler konuştuğu zaman araya girerdi, ona birşey söylendiği zaman çocuğa yakışmayacak şekilde büyük gibi cevap verirdi.. O öyle konuşunca ben şok olurdum tabi :))
Evlendi uzun zamandır görmedim ama eminimm hiç değişmemiştir :))
Boş yere bir havası vardı hep, yani sahip olduğu, hava atılacak birşey olsa tamam da hiçbirşey yoktu :)
Sanki bundan yeryüzünde yokmuş gibi davranmasıı deli ederdi beni :)
Yalnış anlaşılmasın asla ama asla kıskançlıktan değil, aksine onun kıskançlıklarından bana gına gelmiştii :))
Belki de sürekli peşimde olduğu için anlaşamıyorduk bilemiyorum artık :))
sinir olunası bi kişilik :KK70::KK70:
kıskanan kız arkadaştan uzak durmak en iyisidir :cool:

Bakislardan o ben cözdüm
Kizim bile bazen diyor ki niye bana oyle bakiyorsun anne
Halbuki sevgimden bakiyorum

Çok haklısınn
Sen şimdi kızım deyince hatırladım nişanlımda bazen bakmamdan rahatsız oluyor neden öyle bakıyorsun diyor :)
Ama halbuki dediğin gibi sadece sevgiden.

sinir olunası bi kişilik :KK70::KK70:
kıskanan kız arkadaştan uzak durmak en iyisidir :cool:

Ben okula başladım ilk gün gittim geldim, 2. gün bir baktım amcam elinden tutmuş okula getirmiş :))
Şansıma bütün sınıflar dolu olunca bizim sınıfa geldi :))
Eve gidince durumu öğrendim, bütün gün ağlamış Fatime gidiyor ben de gidicem diye :KK70:
Okul yaşı bile değildi, ben 6 yaşında gittim o benden 1 yaş da küçük, nasıl aldılar okula bilmiyorum valla :KK70:
Senelerimm geçti böyle :KK70:O nişanlandığı dönemlerde aileler küstü konuşmuyorlardı, yoksa ben senden önce nişanlandım diye de havası olurduu, Allah korudu :KK70:

Ben okula başladım ilk gün gittim geldim, 2. gün bir baktım amcam elinden tutmuş okula getirmiş :))
Şansıma bütün sınıflar dolu olunca bizim sınıfa geldi :))
Eve gidince durumu öğrendim, bütün gün ağlamış Fatime gidiyor ben de gidicem diye :KK70:
Okul yaşı bile değildi, ben 6 yaşında gittim o benden 1 yaş da küçük, nasıl aldılar okula bilmiyorum valla :KK70:
Senelerimm geçti böyle :KK70:O nişanlandığı dönemlerde aileler küstü konuşmuyorlardı, yoksa ben senden önce nişanlandım diye de havası olurduu, Allah korudu :KK70:
Iyyy evlerden ırak bi tip

Back
X