Ne güzel ne güzel benim annem akrep. Hayatımda tanıdığım en negatif insan. Genel olarak depresyona eğilimli oluyorlar. Onları oturmuş kara kara düşünürken bulmak çok normaldir. Ve genelde biz onları neşelendirmek suretiyle yüzeye çıkarmaya çalışırken bir bakmışsın onlar bizi dibe cekmiş onlarla birlikte oturmuş düşünür buluruz kendinizi :) çok gizemlidirler görünenin altında çok derin insanlardır. Çok çekicidirler. Bir de AGANİGİİİİİİ NAGANİGİİİİİİİ

Anladınız siz onu :)
Yorumun yukarda cınım :)
Geçmiş olsun Can'ım. Diş olmasın?
Başak'ları imle sölim; çok eleştirel ve titizdirler, ben herhangi bir Başak'la iş hayatımda kurduğum 2. Cümle hep tartışmaya dönerdi. Kendi açımdan değerlendirirsek çok zor insanlardır çok zor Mutlu olurlar.
Ohoy ohoy ohoy azmin daim olsun cınım.
O teraziden o :)
Ben de adım sayımı arttırmak için arada yerimde koşuyorum inşallah bu akşam 10000 hedefliyorum.
Başak batar cınım sorun ssende değil. :) Akrep de Başak da çok baskın karakterler. Ondan çakışıyorsunuzdur.

napim yuriciğim öyle didi. Gidip hamburger yime didi. Ben onun yalancısıyım
Ay ben de yaa pöfff her gün aynı saatte 15 dk wc de vakit geçirmek en kesin çözüm deneyin benim vaktim olmuyor malesef
Olabilir canım attığım 2. Video da kilo bermenin durması halinde metabolizmayı Nasıl yeniden başlatabileceğini anlatıyor..
Ayy ne güzel :) ee halılar nolcek :)