- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
İş yeri konusunda kesinlikle katılıyorum sana ben çok kazık yedim afedersiniz onları sadece iş arkadaşı olarak görmen gerekiyor iş bitince onlar orada kalıyor ben bunu bu sene yaptım gerek yok çok özel muhabbete insanlar değişmiş çünkü hepsi gdo lu sankiselamlar gunaydnlar
canım yemek yemek ıstemıo yanı vucut ıstemıo noldu bana bole
malesef hayatta ınsanlar cok acımasız herkes herkesın acıgını arar oldu ıs hayatı gercekten hayattakı en zor sınav bence yerı gelıo patronla yerı gelıo mudurle yerı gelıo yanndakı adamla ugrasmak zorunda kalıosn bnde ozel hayatn ya da ıs hayatnı yıne ıs camısasndan bırıyle paylasılmaması gerektgını dusunuorm cnku cok acı ornekler yasadm malesef herkes senn ıyı nıyetnı kullanmak ıuster sende ogrenms oldn kotu bır tecrubeyle artk canını sıkma olan olmus sadece daha dıkkatlı davran bundan snra canım unutma onlar sadece ıs yernde arkds kımseyı abı abla gormek zorunda dılsn kımseı cok sevmek zorunda da deılsn gunu gecırıcek kadr ıletısım kurman kafi...
senınde menun bana az geldı bugun sanrm tatszlıklardan oturu tadın kactı dımı
özgem gecmıs olsn canım hay allah ya ıns. devamı gelmez bulantılarn
canım az beslenmssn sende bgun
son kez mi
selam h.g
baya vermıssınz gerıye cok bır sey kalmamıs
uzun surmez vermenz
ne guzel vermssnama gitmeee yoksa ben kıme dalaşıcam başka tipsiz yokki burda hepsi cok guzell
bnde kalp carpıntısyla uyandm heyecan yaptm ama benden kotu sonuc malesef
yaaaa cılgınnnn
gidersenkötü olur bak sen gşdersen bende gderm hemde zayflayamadn
gitmicen dimi
![]()
Gitmiyorum burdayım benden kurtulamazsın rahat ol
Hunharca karpuz yiyecem bugün :))