• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77: PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLIIZINLI----
MavibocukIZINLIIZINLIIZINLI----
melinda23ODUL 100IA------
abesle_istigalIZINLIIZINLIIZINLI----
haeshinIZINLIIZINLIIZINLI----
gogo2405IZINLIIZINLIIZINLI----
tiffany20-------
happy_moonIZINLIIZINLIIZINLI----
AKovser:halay: MUAF:eğlence: :eğlence::KK76: 50M----
KarKralicesi:halay: 10DK Y------
Ey0609:halay: :halay::eğlence: 50M:KK76: :KK76:----
Alya008ODUL :halay:ODUL :eğlence:-----
azimli anne:halay: :halay::eğlence: :eğlence::KK76: :KK76:----
gulpinargul-:eğlence: :eğlence::KK76: ????----
saricicek:halay: 100DK------
fyzanur:halay: :halay:ODUL 100JJ:KK76: 100DK----
oluroylebazen-------
Saadetim33-:eğlence: :eğlence::KK76: :KK76:----
Ollalla-ODUL :eğlence:-----
bnnu:halay: :halay::eğlence: :eğlence:-----

[/td][/td][/td][/td]

Canlarim hepinize gunaydin, mutlu bir hafta, sendromsuz bir pazartesi diliyorum.:KK36:

0125161227Pazartesi-mesajlari-resimli.webp

Sabah
1 yumurta
3 zeytin
Domates salatalık

Öğlen
1 Kâse ćorba

Akşam
4yk güveç
4yk pilav
1kase yoğurt

Spor:2000 adım yürüyüş
30 dakika dans
Su:10 bardak

Allah kabul etsin canim..

Sağol canım benim :)

Hayırlı geceler herkese cep telefonundan burayı takip edemiyorum bu yüzden sizlere yorum yapamıyorum bilgisayarım servisten gelince sizlere yorum da yazacağım inşALLAH arkadaşlar :) hepinize sevgilerimi iletiyorum :) bu arada 27 ağustos menüme bir bardak süt ve şeftali eklemesi yaptım o gün yürüyüş yapamadım ama ev işi yaptım yorulduğum için de uyudum

28 Ağustos Menüm

Sabah geç uyandım 11 12 gibiydi 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates yeşilbiber şekersiz çay 10 tane kadar üzüm yedim sabah+öğlen olarak

Ara
Bir su bardağı gelir(1 pors) yoğurt içine biraz kuru üzüm yedim limonlu yeşil çay içtim

Sonra lavaş arasında pişmiş yumurta ve acılı çiğ köfte yedim 6 tane badem içi yedim

Sonra 45 dakika yürüyüş yaptım

Akşam
Bir küçük tabak kabak yemeği bir küçük kase acılı tarhana çorbası bir dilim ekmek yedim

Sonra 1 lokum üstü fındıklı yedim 2-3 bardak şekersiz çay içtim
Sonra açlık duygusuyla bir küçük salatalık yedim baktım hala acım 1 bardak da süt içtim şimdi uyuyacağım

Gün içinde 12 bardaktan fazla su içtim bugün

Herkesten yorum bekliyorum sizlerin yorumları gerçekten benim için çok önemli bu yüzden buradayım :)

Güzel olmuş canım menün :)

kendi kendime konuşup sayfaları doldurasım bile yok , yine depresyona mı girdim ne ,öyle oturayım sürekli boş boş dışarıya bakayım istiyorum...öffffff çok keyifsizim...

Ne olduu niye keyifsizsinnnn ?? Takımın enerjisi sömürülmüş sanki hepimiz bir tuhafızz :işsiz:

Back
X