• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm

Sabah:
1 poğaça, 7 zeytin,az peynir

Öğlen:
2 dilim ekmek, 1 haşlanmış patates,az peynir

Ara:
1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı yağ súrúlmüs

Akşam:
1 kase çorba, 3 kaşık sebze yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, 3-4 kaşık yoğurtlu makarna, yoğurt

2,5 litre su içtim.
Sporumu henüz yapmadım.bugün hastanedeydim çok yoruldum çok merdiven çıktım. Yatmadan biraz egzersiz yaparım.

Bugünkü menüm

Sabah:

Öğlen:

Ara:

Akşam:
1 kase çorba, 3 kaşık sebze yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, 3-4 kaşık yoğurtlu makarna, yoğurt

2,5 litre su içtim.
Sporumu henüz yapmadım.bugün hastanedeydim çok yoruldum çok merdiven çıktım. Yatmadan biraz egzersiz yaparım.
Ozge görmesin bu menüyü:)

Haklısın canım bi havalar düzelse yürüyüş istiyorum ama çok rüzgar var :/
Canım deli cesareti deme bak , bir rrden başlamak istemek yeterli azim de zaten sende var , umarim diledigin bölüme geçersin de burda onu da kutlarız :21:

Klima karşısında ütü şart yani :KK66:)

Canım benim de elimin üzerinde var , alerji oldu kaşınıyor sonra yara olmaya başlıyor, hiçbirşey sormuyorum o yüzden kaşıntısı beni dkikaya ediyor umarım geçer çok geçmiş olsun , senin de mi alerji , yediğin birşey mi dokundu

Kolay gelsin :))
:KK69:
Sağol canım..

Seboreik dermatit canım benimki, pek çaresi yok :))
Sana da geçmiş olsun, alerji kötü değil berbat birşeyy :(

canim yeniden bir bolum okumaya karar verdim.
burada beden egitimi ogretmenligi bir bayan icin cok yorucu, az maasli ve sehir disi seyahatleri cok olan bir is.
daha bolume karar veremedim ama deli cesaretiyle somestirde baslamayi planliyorum hayirlisi :)

sporunu arttir Banum :)

harikasin canim cok azimli goruyorum seni, eskisinden de azimlisin Hazalim, daim olsun canim.
Bende iyiyim cok utum var, yemek yapilacak psikolojik savas veriyorum kendimle:))

bana da kahve olsun yeterki:))

hayiiiin is yeriiii :)
protesto edelim:)

sporu arttir azicik Fikriyem, kiz ne guzel fotografin masallah :)
Teşekkürler canım :) sporu artırıcam gezmekten fırsat bulursam:)))

Bugünkü menüm

Sabah:

Öğlen:

Ara:

Akşam:

2,5 litre su içtim.
Yarın ekmek yeme bence.cuma ya az kaldı. Protein ve sebze ye

Yorgun canim birazdan yatağıma yatma planları kuruyorum :uykucu:

Kesinlikle katılıyorum, tuz da aynı şekilde, canim ne ekmek ne pilav ne tuz istemiyor artık aramıyorum yani , ekmeği sabahları yiyorum artık, ilk zamanlar zorladım ama sonra bi bakim öğle yemeğinde hiç ekmek almamışım tabağıma, ya ada akşam hiç istememiş canim :cool:

Canım 5 dilim ekmek çok olmuş ya , aslında ekmek glisemik indeksi yuksek gıda, yedik aciktirir aciktikca yersin , proteinlere bıraz daha ağırlık verirsen ya da lifli gıdalar yuketirsen tok tutar biraz daha :KK19:

Canım ara öğünlerde kuru meyve güzel ama fazlası şeker, araya yoğurt da katabilirsin üzerine tarçın ekleyince şekeri dengeler , ya da badem fındık falan fazlaya kacmadıkça çok faydalı, canan Karatay derdi meyve şekeri de aciktirir diye , o yüzden badem fındık temkinli bana daha cazip geliyor ve gerçekten yok tutuyor , galeta da alabilirsin çayın yanında güzel gider , şekersiz kahve tüketebilirsin oyalar seni hem :) tabiri caizse ağzımız boş durmaz :KK70:
Aynen kuzum böyle böyle inşallah düzenli beslenmeye geçeceğiz :)

Kizlaaar kizlar gelem miii yanaginizdan opem mi :KK48::KK15:
Kahvemi yudumlayip size yaziyorum:kahve::kahve:
Akini okula biraktim, kendime yarim saat mola verdim, birazdan evereste rakip olan utulerimi yapacagim:oops:
Esim dun ise giderken spor tisortu giydi, dedim hayrola spora mi gideceksin ogle arasinda falan?
-yok giyilebilir bir spor tisortlerim kalmis dedi..:oops::oops:
amaninnn sahi utu hic yapmayip, paso camasir yikiyorum, giyinme odasi bosaldi:sinirli:
Oyuzden bugun devrim yapacagim , gururluyum, mutluyum ama sorun bakayim umutlu muyum?:p
Degilim , bitmez bu utu arkadass:KK70:

Imza:Ev hanimlarinin yuz karasi, pasaklisi, dersiz topsuzu....
Bende ütüden nefret edenlerdenim ama Allah'tan bizim evde eşim yapar ütüleri :) :)

Back
X