• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benimki hamileyken ayırmaya çalıştı tam 2 ay ayrı kaldım doğuma eşim geldi barıştık diye 3 ay çocuğumu görmedi eşimle görüşmedi ler Allah a hergün yalvarıyorum ahım ve gozyasim yerde kalmasın diye
Valla herkes hakettiğini bulur merak etme sen saygını ve sabrını koru zaten iş eşinde bitiyor o da bişeylerin farkındadır diye düşünüyorum cok güçlü olman gerek

Merhaba tskler gruba alindigim icin evetttt yola ciktik bakalim ins herkez saglikli bi sekilde hedefine ulasirr...
Hoşgeldin canım inşallah sana faydalı olur burası
Eşimin de yapabileceği birşey yok ki annesini sonuçta bağırıp çağırıp kovalıyor dünden beri eşimde huzursuz suratı düşük hic konuşmadı artik ne dediyse Kv şimdi de çok daraldım deyip çıktı
Kuzum eşinle ayrılıp barışmışmıydınız bu konu yüzünden uoksa kayınvalidenle mi ben orayı anlamadım
Gerçekten öyle.. Aramak isteyen arıyor, mesaj yazan yazıyor bu kadarı yeter bence de.. Sürekli telefona yapışıp kalmayı sevmiyorum..

En güzeli gerçekten kendine vakit ayır daha iyi ben telefona baktıkça halsizleşiyorum bir de bu telefona cok fazla vakit ayıramamış halim benim

Merhaba canım hoşgeldin :)
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen sonra da bu formu doldur seni yakından tanıyalım :)

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :leylam088
İsim (İsteğe Bağlı ):Leyla
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :ayrildim
Çocuk Sayısı ve yaşları:1tane 6 yasinda ablalarin ellerinden öper..
Yaşadığınız şehir:viyana/avusturya
Boyunuz :164
Kilonuz:86.4
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :sigarayi biraktim 3 ay icinde aldim malesef
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sagligim ve görünümüm icin
Okudum kabul ettim

Leylacım sigarayı bırakmana çok sevindim kiloları da beraber veririz inşallah benim 86.5la 70 kiloya düşmüşlüğüm var ama ben memlekete geldim sigara içemedim hepsini geri aldım 83le başladım tekrar şimdi 77.5im sigara çok büyük problem zoru başarmışsın zaten diyet ohooo senin için cocuk oyuncağı olur

çocuğun kız mı erkek mi

L Leylam880

4. TAKIM KATILIM FORMU

L Leylam880 Tekrar hoşgeldin canım..
Öncelikle tebrik ederim gerçekten çok zor olan bir iş başarmışsın.. Sigarayı bırakan biri için kilo vermek nedir ki :)
En kısa zamanda istediğin kiloya ulaşmanı dilerim.. Bu arada yavrunu da Allah bağışlasın :KK200:

Canım hergün akşam bütün gün yediklerimizi, içtiğimiz suyu ve yaptığımız sporu menü şeklinde yazıyoruz..
Bugünden sen de yazmaya başla :)
Vakit buldukca da gel sohbet edelim :)

Leylacım sigarayı bırakmana çok sevindim kiloları da beraber veririz inşallah benim 86.5la 70 kiloya düşmüşlüğüm var ama ben memlekete geldim sigara içemedim hepsini geri aldım 83le başladım tekrar şimdi 77.5im sigara çok büyük problem zoru başarmışsın zaten diyet ohooo senin için cocuk oyuncağı olur

çocuğun kız mı erkek mi

L Leylam880
Slm evet birakmistim evet ama yine basladim malesef cocugum erkek

Öncelikle tebrik ederim gerçekten çok zor olan bir iş başarmışsın.. Sigarayı bırakan biri için kilo vermek nedir ki :)
En kısa zamanda istediğin kiloya ulaşmanı dilerim.. Bu arada yavrunu da Allah bağışlasın :KK200:

Canım hergün akşam bütün gün yediklerimizi, içtiğimiz suyu ve yaptığımız sporu menü şeklinde yazıyoruz..
Yazdim cok kilo alinca tekrar basladim ama kilolari vereyim birakicam ins busefer dahada dikatli olcam birakmistim zaten zorlanmam ins ikincide :) tesekurler amin ins cümlemizin evlatlarini bizlere bagislasin ins

İyi yolculuklar gogocum
Sağolasın nezosum
4. TAKIM KATILIM FORMU

En iyisini yapmışsın sigarayı bırakmakla leylam. Bende sigarayı bırakınca almıştım kilocuklari ama hep beraber vereceğiz inşallah.
Bende Gonca 39 yaş 167 boy en son 67 kiloydum Geçen pazar günü şimdi tatilden dönüş yolundayız bakalım yarın kaç çıkarım

Canım nasıl bıraktın banada söyle:))

4. TAKIM KATILIM FORMU

@Leylam880 aramiza hos geldin ben buse

Sigara icince nasil oluyo canin yemek istemiyo mu veya elin hep dolu olunca atistirmiyo musun anlamiyorum ben onu. Bence sigara zayiflatmiyo ama icerken birakinca elini oyalamak icit atistirmaliklar aldiroyo kiloyu de mi
Yalniz ne bicim yazmisim ilkokul 2 terk turkcesi resmen :p

Back
X