- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Yap yap o yedikleri ni ancak eritirsinnot aldım canım yapıcam iyileşince ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap yap o yedikleri ni ancak eritirsinnot aldım canım yapıcam iyileşince ...
Sen ancak not alırsınnot aldım canım yapıcam iyileşince ...
250 jj nasıl yapacam ben artık 2 haftaya yayarımYap yap o yedikleri ni ancak eritirsin![]()
Canım geçmiş olsun:)doktora gidip antibiyotik yazdırmam lazım ama kalkamıyorum ya ...bide regl başladı sanki
kilo :gecen hafta : 79.7
bu hafta : 80.2
ben veremiycem galiba ,beceremiyorum
Yawrukush
Günde sen 1 tane yap canım250 jj nasıl yapacam ben artık 2 haftaya yayarım![]()
Geçmiş olsun canim.doktora gidip antibiyotik yazdırmam lazım ama kalkamıyorum ya ...bide regl başladı sanki
Yawrukush
İnşallahAnladım şimdi mevzuyu canım benim bidaha ayrılık olmasın inşallah
Hamileyken kaçır tabi canım başka ne zaman yiycenbugun basla guzelim bildirimlere :)
ayriliklar her zaman zor be Sibelim, Allah baska uzuntu vermesin..
canim cok uzuldum kayinvalidenin davranislarina.
malesef boyle art niyetli, insan ayiran birileriyle ugrasmak cok zor.
ama sanslisin ki esin her seyin farkinda.
en basindan ailelerden yardim almamakla en iyisini etmissiniz.
azicik asim agrisiz basim misali.
simdiden sonrada gormeden gormeye hurmet edersin, deger vermezsin, hicbir sey beklemezsin olur biter gulum..
bende ipin ucunu kacirdim ablam, hamileyim diye hup hup goturuyorum her seyi :))
Çay işe yaradı galiba gözün aydınGunaydin kizlar ozgem sana iyi geceler. Mutlu pazartesiler herkese:))) cok fena reggletto oldum agrim korkunc ama cok mutluyum kac oldu 15 gun mu gecti bilmem :)))
Oo bu fena olmuş ama tartı gelince sürpriz olur ne güzelBaskulumu annemlerde unutmusum bayramda getircekler o zamana kadar tartilamicam yav
Günaydın ve iyi uykularGunaydin canlarim, hepinize enerjik, keyifli ve kacamaksiz bir hafta diliyorum.
Eki Görüntüle 1881434
Sen grip degilmisin yaa antibiyotigi napicandoktora gidip antibiyotik yazdırmam lazım ama kalkamıyorum ya ...bide regl başladı sanki
Yawrukush