• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:))

79a43-11350812_1583091638626246_1092556644_n.webp

1157511_508099989274893_119359987_n.webp

zayiflama-diyet-karikaturleri-18.webp

@gulpinargul canim yoksun 2 gundur merak ettim seni iyi misin?
fyzanur fyzanur kuzum tabloya ceza isledim ama simdi hastasin, iyilesince yaparsin canim:)
@saricicek123 Esram nasilsin, belin nasil oldu?
asya_01 asya_01 gulum nasilsin?
@Mavibocuk Mervem bugun mistik cay ictim seni andim bir tanem, merak ediyorum seni her sey yolunda mi gulum?
@E-brulim sen ve prensesimiz nasil canimin ici?
@Ollalla mezun oldun, kacak oldun canim benim :)
çok şükür gülüm iyi diyeyim iyi olsun gün sayıyorum artık evde sıkıntıdan.sen napıyorsun nasılsın

Ozgem yeni gördüm kuzum kusura bakma bugün basliyim . Kendimi pazartesi ye sartladim zaar:))
bugun basla guzelim bildirimlere :)
ayriliklar her zaman zor be Sibelim, Allah baska uzuntu vermesin..

canim cok uzuldum kayinvalidenin davranislarina.
malesef boyle art niyetli, insan ayiran birileriyle ugrasmak cok zor.
ama sanslisin ki esin her seyin farkinda.
en basindan ailelerden yardim almamakla en iyisini etmissiniz.
azicik asim agrisiz basim misali.
simdiden sonrada gormeden gormeye hurmet edersin, deger vermezsin, hicbir sey beklemezsin olur biter gulum..

bende ipin ucunu kacirdim ablam, hamileyim diye hup hup goturuyorum her seyi :))

Ozgem yeni gördüm kuzum kusura bakma bugün basliyim . Kendimi pazartesi ye sartladim zaar:))
bugun basla guzelim bildirimlere :)
ayriliklar her zaman zor be Sibelim, Allah baska uzuntu vermesin..

canim cok uzuldum kayinvalidenin davranislarina.
malesef boyle art niyetli, insan ayiran birileriyle ugrasmak cok zor.
ama sanslisin ki esin her seyin farkinda.
en basindan ailelerden yardim almamakla en iyisini etmissiniz.
azicik asim agrisiz basim misali.
simdiden sonrada gormeden gormeye hurmet edersin, deger vermezsin, hicbir sey beklemezsin olur biter gulum..

bende ipin ucunu kacirdim ablam, hamileyim diye hup hup goturuyorum her seyi :))

Kusura bakmayın mesajlarım yarım ve iki defa geliyor. Yeni gelen arkadaşlar için kendimi tanitayim. Adım Sibel Fransa da yaşıyorum. Bir oglum var 22 aylık. Mart ayında mezun olmuştum ama tekrar 8 kilo alarak geldim malesef. Bu sefer umarım gider ve hiç gelmez bu lanet kilolar

@gulpinargul canim yoksun 2 gundur merak ettim seni iyi misin?
fyzanur fyzanur kuzum tabloya ceza isledim ama simdi hastasin, iyilesince yaparsin canim:)
@saricicek123 Esram nasilsin, belin nasil oldu?
asya_01 asya_01 gulum nasilsin?
@Mavibocuk Mervem bugun mistik cay ictim seni andim bir tanem, merak ediyorum seni her sey yolunda mi gulum?
@E-brulim sen ve prensesimiz nasil canimin ici?
@Ollalla mezun oldun, kacak oldun canim benim :)
not aldım canım yapıcam iyileşince ...

Back
X