• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
5 zeytin

Ara:az şeker li Türk kahvesi

Öğlen:1 Kâse yoğurt 1 şeftali

Akşam:ızgara tavuk 3 adet
Salata
1 bardak ayran

Spor:100 sguat
20 dakika dans
50 basen hareketi
100mekik
50+50 bacak hareketi
Su:3litre
Menü spor gayet güzel..:KK200:

tamam ablacim:)
Okuldan kapti sanirim, hafif atlatiyor grip gibi oldu.
Ates yok, burun akintisi, bogaz agrisi, istahsizlik var.
Hic ilac vermedim, buhar makinasi, corba vs ile gecirmeye calisiyorum:)
Kalabalığa girince oluyor maalesef inşallah hafif atlatsin geçsin
Gonca cok merak ettim ama sen bilirsin sen bana tahminde bulunmustun ben de tahmin edicem ama icimden :)))
Yaa olmaz ama dışından tahmin et hadi bekliyorum bak :işsiz:
Açlıktan ölüyorum :KK43:
Ölme Yaa yoğurt falan yee

Saadetim o daha anne kuzusu , ay olsada bizde yesek anne yemegi, gozum mu doldu benim ne, burnumun diregide sizladi :KK43:
Öyle özgem bakma sen imrendim azıcık ondan dedim bende köyden geleli çok olmuyor ama yine de özlüyorum :(

Sana da ii dinlenmeler özgem. Ben bildirimlere pazartesi mi başlayayım.

Tatil güzeldi tabiki ayrılık zor. Bol bol akraba ziyaretiyle geçti benimkisi .
bugun basla guzelim bildirimlere :)
ayriliklar her zaman zor be Sibelim, Allah baska uzuntu vermesin..

Sanada canım bugün geceden beri gerginim dün iç ve kaynım bize geldiler üstelik yatılı neyse gelecekler tabi dedim eşim eşyaları yenilemeyi düşünüyor çünkü hepsiini ikinci el almıştık çünkü destek görmedik eşimin ailesin den benim ailemden de eşim istemedi neyse 8 yıldır aynı mobilya hali ve yatak odası takımı ve çok eskidiler eşim taksitle de olsa alacağım bu sene dedi dün kv deme sohbet arasında söyleyince
Kv - zaten kiracisiniz masaya sehpaya vs ye gerek yok hali ve perde zaten var 2 kanepe yeter size dedi birşey denedim ama sınırdan öldüm
Eltime herşeyi yaptılar sadece mobilyalar 12.000 tl tutmuş
Daha da alır lar hediye vs.
Bize yok tabi
Eşim hepsini alamasam da alacağım anne yavaş yavaş yeter be anne azımı üye de yazık dedi mutfaktan duydum
Kv ses etmedi ama gerildi baya
Sonra ben ev ye gittim o arada oğlum birşey istemek için anne diye bağırdı 2 3 kere hızla ev den çıktım
Kv söyleniyor
Cay çocuk çatlayacakmış bakmıyor muşuz vs
Wc deydim babası var sen varsın bakilereydiniz dedim eşim duymamış diğer odadan Kv cay efendim uyuyordum sesine uyandım abartdıkça abarttı
Ben anne ev deydim
Oğlanın huyu bu zaten hep ağlar biliyorsun dedim
Asımda anne sen yatsaydım neden kalkıyorsun ki dedi tabi oğlum Kv dayı uyumadı iyi oldu
Ama söyleniyor eşim en son sesini yükselterek anne kalkmasaydın bizim oğlanın huyunu biliyorsun
Hadi yat anne diye odaya gönderdi 30 ek sonra eşime acıktım demiş kahvaltı hazırladım sanki kalkıp alamaz normalde heryeri karıştırır neyse dedim peynir zeytin koydum yediler
Ben mutfakta uğraşırken örgümü örmüş tüm modeli bozmus sonra da bozuldu heralde diyor
Önemli değil dedim eşimle aramı bozmak istemiyorum
Kv yi tanırım sırf uzun zamandır tartışmıyoruz eşimle diye yapıyor
canim cok uzuldum kayinvalidenin davranislarina.
malesef boyle art niyetli, insan ayiran birileriyle ugrasmak cok zor.
ama sanslisin ki esin her seyin farkinda.
en basindan ailelerden yardim almamakla en iyisini etmissiniz.
azicik asim agrisiz basim misali.
simdiden sonrada gormeden gormeye hurmet edersin, deger vermezsin, hicbir sey beklemezsin olur biter gulum..

Dün şahit olduğum bi konuşmayı yazmak istiyorum size. Karı koca konuşarak gidiyorlar adam fazla yedik tarzı bişey söyledi kadın amaannn boşver ipin ucu kaçtı zaten dedi konuşmayı duyunca şöyle bir baktım kadın 160 boyu var yok kilosu 90 civarı vardır diye düşündüm ve ipin ucu kaçtı zaten diyor.
Ipin ucunu nerde ne zaman bıraktığı belli değil sanki hepsini tatilde almış gibi konuşması şaşırtıcı.
Ben hepinizi takdir ettiğimi söylemek istedim çünkü hepimiz ipin ucunu tam birakmamisiz ki buradayız çaba gösteriyoruz sağlıklı beslenip spor yapıyoruz nerede hata yaptığımızı görmüşüz düzeltmeye çalışıyoruz .
Hepinizi öpüyorum kızlar .
bende ipin ucunu kacirdim ablam, hamileyim diye hup hup goturuyorum her seyi :))

Sabah erkenden gitmişler tabibyataklar dağınık insan toplar demi en azından yahu 8 yıl bitecek hala uğraşıyor benimle eşimi yuvamı sevmesem çoktan boşanmıştım
canim madem esini seviyorsun, birde evladiniz var, onlarda evinizin disinda, gormeden gormeye saygi gosterirsin olur biter.
onlar sana nasil davraniyorsa sende saygi cercevesinde ayni sekilde davran..

Ayrı yaşıyoruz ama hep bizde ler evim 1+1 ona rağmen yatılı gelirler önceleri oturma odamda yatırıyordum ama artik sinirlerimi bozdukları ve sırf rahatsızlık vermek için yaptıkları anladığım için kiler gibi ufak bi oda var orayı döşedim hali ve minderle oraya yatırıyorum
Sakın kalmayı öğrendim çünkü amacı beni sonuçlandırıp eşimle aramızın bozulmasını sağlamak
cok dogru yapiyorsun, karakterlerini ogrenmissin, onlarin istedigi sizin esinle sorun yasamanizsa bu kozu ellerine asla verme...

Benimki hamileyken ayırmaya çalıştı tam 2 ay ayrı kaldım doğuma eşim geldi barıştık diye 3 ay çocuğumu görmedi eşimle görüşmedi ler Allah a hergün yalvarıyorum ahım ve gozyasim yerde kalmasın diye
gecmisteki kotu seyleri dusunup hala uzme kendini, esin senin yaninda olsun gerisi hikaye gulum...

Merhaba tskler gruba alindigim icin evetttt yola ciktik bakalim ins herkez saglikli bi sekilde hedefine ulasirr...
hosgeldin aramiza canim :)

Ozgem bugun aksam donuyoruz evimize esyalarin cogunu topladim. Tatil yok bize sen de ayni durumdasin iste:) face de goncanin paylastigi bisey var cook guldum cocuklari okula baslayan ebeveyn sevincleri:))
o ebeveynleri bu sene bende anliyorum nihahaha :))

Cig mincir asiri guzel ve hafif bir meze salata bisey iste ne dersen de o.
Tam tarif vereyim
5 6 tane falan yesil biberi kozluyosun tercihen aci ama aci yemiyosan tatli da olur.
3 tane domatesi rendeliyosun
2 3 diş sarimsak eziyorsun
Ve zeytinyagi
Tuz
Sarimsagi eziyorsun biberleri dograyip icine ekleyip onu da eziyorsun iyice rondodan da gecirebilirsin
Domates zeytinyagi ve tuzla karistiriyosun kasikla yeniyo zaten sulu corbamsi aci mmmm hergun olsa yerim
ay super bir seymis bu , yapicam en kisa zamanda :))

Yawrukush Yawrukush um ben bu onumuzdeki cuma da bildirim vermeyecegim de mi? Te obur cuma. Bi de ben odul bilem yapmadim bu hafta:))) haeshin buse gururlu hissediyor:KK68:
bayram sonrasi bildirim vereceksin Busem:)
kocaman tebrukler sana :)

İyiyim canim,bugün 3.
Uykumdan yeni uyandim,grip olmusum yataktan kalkaMiyorum,sen nasilsin
oyyy gecmis olsun canim..
dinlen bol bol, sicak seyler ic, bogaz agrin varsa pastil al.
hemencecik toparlanirsin insallah..

Aynen öyle ozgecim ,acik hava ama dip dibeyken karsidaki 6 tane iciyosa pasif icicilikle 3 tanesini de sana iciriyo resmen,rüzgar aliyo sana getiriyor direk,
evet canim bilmez miyim, yillarca ne cektim :))

canim tekrar aramiza hosgeldin :)
Ben Ozge 28 yasindayim, 1 oglum var, 2.ye hamileyim.
Beden egitimi ogretmeniyim, bende senin gibi gurbetciyim..
Spor, beslenme ile ilgili aklina takilan , merak ettigin her ne olursa 7/24 yazabilirsin canim.
Her gun aksamlari ogun gun boyu yediklerimizi, yaptigimiz egzersizleri ve ictigimiz su miktarini yaziyoruz.
Her cuma aksam 17.ye kadar ac karnina, wc sonrasi ve kiyafetsiz olarak tartilip kilo bildirimimizi yapiyoruz.
Bunlarin haricinde de takima gelip birbirimizle sohbet ediyoruz :)
azmin daim olsun hedefine en kisa surede ulasman dileklerimle :)
L Leylam880

Slm evet birakmistim evet ama yine basladim malesef cocugum erkek
1 kez birakmissin yine birakirsin canim.
Oglunu da ALlah bagislasin, masallah:)
L Leylam880

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77: PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLIIZINLI----
MavibocukIZINLIIZINLIIZINLI----
melinda23-------
abesle_istigalIZINLIIZINLIIZINLI----
haeshin:halay: 15 DK Y:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200:----
gogo2405IZINLIIZINLIIZINLI----
tiffany20:halay: :halay:ODUL :eğlence::KK200: :KK200:----
happy_moonIZINLIIZINLIIZINLI----
AKovserODUL 15 DK YODUL 15 DK Y:KK200: 15 DK Y----
KarKralicesi:halay: :halay:10DK Y :eğlence:-----
Ey0609:halay: :halay::eğlence: :eğlence::KK200: :KK200:----
Alya008:halay: :halay::eğlence: :eğlence::KK200: :KK200:----
azimli anneODUL :halay::eğlence: :eğlence:10DK Y :KK200:----
marlin18ODUL 15DK Y:eğlence: 10DK Y:KK200: 10 DK Y----
saricicek-------
fyzanur:halay: :halay:250IA ???250JJ ???----
oluroylebazen10DK Y 5 DK YODUL :eğlence::KK200: ???----
Saadetim33ODUL :halay::eğlence: :eğlence::KK200: 10 DK Y----
bnnu:halay: :halay::eğlence: :eğlence:-----
gulpinargul:halay: DINLENME------

[/td][/td][/td][/td]

Son düzenleme:
@gulpinargul canim yoksun 2 gundur merak ettim seni iyi misin?
fyzanur fyzanur kuzum tabloya ceza isledim ama simdi hastasin, iyilesince yaparsin canim:)
saricicek123 saricicek123 Esram nasilsin, belin nasil oldu?
asya_01 asya_01 gulum nasilsin?
Mavibocuk Mavibocuk Mervem bugun mistik cay ictim seni andim bir tanem, merak ediyorum seni her sey yolunda mi gulum?
E-brulim E-brulim sen ve prensesimiz nasil canimin ici?
O Ollalla mezun oldun, kacak oldun canim benim :)

Back
X