- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Evet hic yemeyecegim ve asla doymam dedigim seyleri yiyorum heleki meyve ler ve limon hic aram iyi degildir normaldeİnsan Zayıflamak uğruna neler yapmıyoki:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hic yemeyecegim ve asla doymam dedigim seyleri yiyorum heleki meyve ler ve limon hic aram iyi degildir normaldeİnsan Zayıflamak uğruna neler yapmıyoki:)))
Diyetisyenden sonra su falan ictinmi yada bişey yedinmiYawrukush canim ben diyetisyende 78 evde ayni gun ve 1 saat farkla 79 ciktim simdi yarin tartida ne cikarsa onumu yazayim yoksa 78 olarak mi yazayim
Yok hic birsey almadim agzima diyetisyene gitmeden sabah kahvaltimi yaptim randevum 2.5 daydi dr randevundan bi kac saat once kahvalti yap sonrasinda ac gel su bile icme dedigi icin su bile icmedim 2.5 a kadar tartildim ve yürüdüm 1.5 saat eve geldim ogluma meyve verdim cise görürdüm ayni elbiselerle tartıldım 79 çıktımDiyetisyenden sonra su falan ictinmi yada bişey yedinmi
Sağol canım spor yapsam bu kadar olurdu gerçektenAllah kabul etsin canim :)
spor yapmis kadar olmussun ablam, kolay gelsin.
Elife de gecmis olsun ablam..
Geçen hafta ve önceki hafta bildirimi evdeki tartıyla yapmıştın yanılmıyorsam. Tartı değişikliği olmazsa iyi olur her cuma aynı tartiyla tartilmalisinYawrukush canim ben diyetisyende 78 evde ayni gun ve 1 saat farkla 79 ciktim simdi yarin tartida ne cikarsa onumu yazayim yoksa 78 olarak mi yazayim
canım tartı dijitalmi benim evde iki tartım var dijital olmayan 1 kilo fazla gösteriyo senin tartıda birkilo fazla gösteriyo sanırım birde 2.5 saatte yürüdüm diyosun yürüdüğünde enaz tartının 300 gram daha az göstermesi gerek yani 77.7 gibi senin tartı yanlış canım sen tartının gösterdiğinin 1 kilo altını yazYok hic birsey almadim agzima diyetisyene gitmeden sabah kahvaltimi yaptim randevum 2.5 daydi dr randevundan bi kac saat once kahvalti yap sonrasinda ac gel su bile icme dedigi icin su bile icmedim 2.5 a kadar tartildim ve yürüdüm 1.5 saat eve geldim ogluma meyve verdim cise görürdüm ayni elbiselerle tartıldım 79 çıktım
canım ishale iyi gelen yoğurdun içine nişasta koy ye canım ishali keserKizlar çok kötü midem ağrıyor ve söylemesi ayıp ishal olmuşum. Ne iyi gelir fikri olan var mı. Yarın sabah da hastanede randevumuz var.bu halde nasıl giderim hiç bilmiyorum. İnşaAllah yarına kadar geçer
Çok Sagol canim.canım ishale iyi gelen yoğurdun içine nişasta koy ye canım ishali keser
geçmiş olsun canım neyin var ne ameliyatı olucaksınKizlar yarın sabah erken kalkıp hastaneye gitmeliyiz. Sabah bildirim yapamam belki diye ben bugün den yapsam olur mu.
Birde kizlar yarın ne olur bilemem .belki ameliyat falan derse doktor bi süre buraya ugrayamam.haberiniz olsun .
Ayrıca sizden dua bekliyorum kizlar
Ben değil canım benim bebiş. 2 hafta önce kolu kırıldı. 16 aylık şuan. Doktor önce kolunu sardı.yarın yine röntgen çekilecek. Bu şekilde geçmezse yada yamuk kaynadiysa ameliyat olma durumu vargeçmiş olsun canım neyin var ne ameliyatı olucaksın
allah korusun inşallah ameliyat olmaz inşallah kendiliğinden iyileşir daha küçük yavrum allah şifa versin dualarım seninle canımBen değil canım benim bebiş. 2 hafta önce kolu kırıldı. 16 aylık şuan. Doktor önce kolunu sardı.yarın yine röntgen çekilecek. Bu şekilde geçmezse yada yamuk kaynadiysa ameliyat olma durumu var
Geçmiş olsun canım nişasta iyi gelir muz ye birde 1 çay kaşığı toz Türk kahvesi ve yarım limon sık içKizlar çok kötü midem ağrıyor ve söylemesi ayıp ishal olmuşum. Ne iyi gelir fikri olan var mı. Yarın sabah da hastanede randevumuz var.bu halde nasıl giderim hiç bilmiyorum. İnşaAllah yarına kadar geçer
O şekilde olmaz canım burda ki bildirimi evdeki tartıyla yaptı Geçen hafta bundan sonra ona göre devam etmesi gerekiyorcanım tartı dijitalmi benim evde iki tartım var dijital olmayan 1 kilo fazla gösteriyo senin tartıda birkilo fazla gösteriyo sanırım birde 2.5 saatte yürüdüm diyosun yürüdüğünde enaz tartının 300 gram daha az göstermesi gerek yani 77.7 gibi senin tartı yanlış canım sen tartının gösterdiğinin 1 kilo altını yaz
İnşallah ameliyat demez canım geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canımallah korusun inşallah ameliyat olmaz inşallah kendiliğinden iyileşir daha küçük yavrum allah şifa versin dualarım seninle canım
Haklısın galiba:))ama tartı yanlış 1 kilo güme gittiGeçmiş olsun canım nişasta iyi gelir muz ye birde 1 çay kaşığı toz Türk kahvesi ve yarım limon sık iç
O şekilde olmaz canım burda ki bildirimi evdeki tartıyla yaptı Geçen hafta bundan sonra ona göre devam etmesi gerekiyor
İnşallah ameliyat demez canım geçmiş olsun
Dijital tarti bilemedim kiAlya00bilemed48007162 .!.:canım tartı dijitalmi benim evde iki tartım var dijital olmayan 1 kilo fazla gösteriyo senin tartıda birkilo fazla gösteriyo sanırım birde 2.5 saatte yürüdüm diyosun yürüdüğünde enaz tartının 300 gram daha az göstermesi gerek yani 77.7 gibi senin tartı yanlış canım sen tartının gösterdiğinin 1 kilo altını yaz
Tamam canim evdeki tartiya gore yazarim bendeSağol canım spor yapsam bu kadar olurdu gerçekten
Geçen hafta ve önceki hafta bildirimi evdeki tartıyla yapmıştın yanılmıyorsam. Tartı değişikliği olmazsa iyi olur her cuma aynı tartiyla tartilmalisin