Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler tatlım :))Doğrudur canım olsun senin kızın kilo verme olayları nasıl gidiyor? Giydi mi o göbeğini açıkta bırakan üstlüğü.
Ben varya bittipimin resmidir camlarım silincek iyi kötü kapılar silinmeli bir sürü ütüm var. Kocam baktı ben gerginim iki banyo duvarlarını ben silerim dedi. Bari o işi o yapsın ben in merdivene çık yapmim ama en ağır işler bende tüllerimi de ona astırırsam süper olur çok işim vaar temizlikçiler çook önceden dolmuş çok geç kalmışım ayarlamak için napim düğündü tatildi hep kaldı ayarlayamadım da eşim de diyo bize kimse gelmez boşver yapmayalım :))
Hayırlı cumalar canım
Süperrrrr
Günaydın harika bi eksi tebriklerrr
Hayırlı cumalar tatlım:))Herkese hayırlı cumalar ve bol eksili günler![]()
Sağol canım benm.Doğrudur canım olsun senin kızın kilo verme olayları nasıl gidiyor? Giydi mi o göbeğini açıkta bırakan üstlüğü.
Ben varya bittipimin resmidir camlarım silincek iyi kötü kapılar silinmeli bir sürü ütüm var. Kocam baktı ben gerginim iki banyo duvarlarını ben silerim dedi. Bari o işi o yapsın ben in merdivene çık yapmim ama en ağır işler bende tüllerimi de ona astırırsam süper olur çok işim vaar temizlikçiler çook önceden dolmuş çok geç kalmışım ayarlamak için napim düğündü tatildi hep kaldı ayarlayamadım da eşim de diyo bize kimse gelmez boşver yapmayalım :))
Hayırlı cumalar canım
Süperrrrr
Günaydın harika bi eksi tebriklerrr
Inşallah bu defa verince geri almazsın gülüm uzun süre vücudunu o kiloda korursan belki almazsınSağol canım benm.
Alya008 bitanem saadetimin de dediği gibi ilk başlarda hızlı gider. Bir de ben çok hızlı kaybedip çok da hızlı alabilen bir yapıya sahibim malesef. Bak o kadar kilo verdim yine aranizdayim. Bir de benim dünya şirini ama bi o kadar da yaramazı bir afacanim var.
Alya008 canim tebrikler :)
B belindamm Sibelim ne guzel gitmis kilolar :)
@fyzanur iyi olmana cok sevindim kuzum..
bnnu canim Allah kavustursun nisanlinla, carsamba menunu yazdiysan ve gozumden kactiysa kusuruma balma canim.
Kizlar benim icin uyku vakti saat 1 olmus, gununuz guzel ve mutluluk dolu gecsin :)
Tatile gelince Türkiye ye coştum biraz kuzum. O yüzden bu kadar aldım. Balon döndü vücudum :)Inşallah bu defa verince geri almazsın gülüm uzun süre vücudunu o kiloda korursan belki almazsın
Gitmiş işte bitanem önemli olan bu.Geçen hafta 71.5
Bu hafta 71.1
Fark -400.
Üzgünüm kızlar çok az gitmiş
Allah bağışlasın canım benim:))Sağol canım benm.
Alya008 bitanem saadetimin de dediği gibi ilk başlarda hızlı gider. Bir de ben çok hızlı kaybedip çok da hızlı alabilen bir yapıya sahibim malesef. Bak o kadar kilo verdim yine aranizdayim. Bir de benim dünya şirini ama bi o kadar da yaramazı bir afacanim var.
Alya008 canim tebrikler :)
B belindamm Sibelim ne guzel gitmis kilolar :)
@fyzanur iyi olmana cok sevindim kuzum..
bnnu canim Allah kavustursun nisanlinla, carsamba menunu yazdiysan ve gozumden kactiysa kusuruma balma canim.
Kizlar benim icin uyku vakti saat 1 olmus, gununuz guzel ve mutluluk dolu gecsin :)
Veririz gülüm Allahın izniyleTatile gelince Türkiye ye coştum biraz kuzum. O yüzden bu kadar aldım. Balon döndü vücudum :)
Tebrikler canım
Tebrikler canım