• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saol canım aslında kilo almadığımı tahmin ediyordum ama biraz almışımdır diyordum aabah yüzüm güldü çok şükür. Menülere dikkat ettim gerçekten.

Saol canım çok teşekkür ederim hoşbuldum sen nasılsın canım?

Olsun canım biraz kaçırmış olabilirsin alkol tükettin mi o da kilo alımına çok etki ediyormuş diye duymuştum ben 7 gün kaldığım tatilde sadece ayran ve su içtim ahhahah

Selam canım evden çıktım işlerim vardı şimdi saar 22 34 olmuş ancak girdim daha 5 posta çamaşır yıkanacak bayram için yarın temizliğe başlicam

Canım hoşbulduk. Tatil çok güzeldi benim çocuklar çok iyiydi hasan düzeldi çok şükür beni rahat bıraktı sadece onu korumak için güneşten kaçtım hala beyazım hiç güneşlenmedim ama çok yüzdüm hasan uyurken bol bol yüzdüm sporumu fazlasıyla yaptım
Sen nasılsın oğluşun alıştı mı bari okula canım ?
oyy isin cokmus Senayim, Allah kolaylik versin.
tatilde ilac gibi gelmistir eminim, Hasan;a da cok sevindim tekrar hos dondun aramiza canim :)

Kakaom gel buraya her gün artık. Çok ihmal ediyorsun. Gel ki azcık motive olalım . Çok uzak kaldın takimdan.

Sağol bitanem. Bu takıma çok emek verdin. Dünyanın bir ucundan onca saat farkıyla her gün titizlikle sabah akşam burdasin. Onca ugrasinin arasında iki canlı halinle herkesle ilgileniyrsun. Biraz da takimda olan arkadaşların birbiriyle ilgilenmesi lazım.

İyi geceler canım.

Kesinlikle bitanem.
estagfirullah canim, doguma kadar idare edebildigim kadar edecegim Sibelim :)

Menüm
Sabah limonlu ılık su
2 ymt 1 dlm tbe peynir ve 1 erik

Ara 3 dlm kepekli bisküvi ve kahve

Öğle deniz börülcesi , salata ve 3 yk bulgur

Ara Türk kahvesi

Aksam salta ve 1 dlm tbe

3 lt su ve 20 dk bisiklet.
bisikletine kavusmussun canim:)

Bugünkü menüm
Sabah
1 şeftali
Az şekerli Türk kahvesi

Öğlen
4yk sebze yemeği
4yk bulgur pilavı
Yarım Kâse yoğurt

Ara:biskivü

Akşam
2 dilim pizza:olamaz:
1 bardak ayran
Spor:20 dakika dans 2 saat yürüyüş 10 dakika bisiklet
Su:12bardak
ah Fikriyecigim ah , takima az geliyorsun kizmak icin bile bulamiyoruz seni..
Tam tarti oncesi pizza yenir mi gulum, yarin arti cikmazsin insallah...

Saol canım aslında kilo almadığımı tahmin ediyordum ama biraz almışımdır diyordum aabah yüzüm güldü çok şükür. Menülere dikkat ettim gerçekten.

Saol canım çok teşekkür ederim hoşbuldum sen nasılsın canım?

Olsun canım biraz kaçırmış olabilirsin alkol tükettin mi o da kilo alımına çok etki ediyormuş diye duymuştum ben 7 gün kaldığım tatilde sadece ayran ve su içtim ahhahah

Selam canım evden çıktım işlerim vardı şimdi saar 22 34 olmuş ancak girdim daha 5 posta çamaşır yıkanacak bayram için yarın temizliğe başlicam

Canım hoşbulduk. Tatil çok güzeldi benim çocuklar çok iyiydi hasan düzeldi çok şükür beni rahat bıraktı sadece onu korumak için güneşten kaçtım hala beyazım hiç güneşlenmedim ama çok yüzdüm hasan uyurken bol bol yüzdüm sporumu fazlasıyla yaptım
Sen nasılsın oğluşun alıştı mı bari okula canım ?
Bende alkol tuketmiyorum ama pasta falan yedim su ve maden suyu içtim bol bol işte pasta ve tatlı alkolden daha tehlikeli maalesef

Bugün telefonu pek elime alamadım temizlik kızın diş randevusu derken akşam oldu kvalideme gittik o da gorumcemdeymis Hadi oraya geçtik yemek çay derken ancak geldik eve. Yarın kıza Okul kıyafeti almak için çarşıya çıkıcaz başkada işim yok inşallah.

Bugün telefonu pek elime alamadım temizlik kızın diş randevusu derken akşam oldu kvalideme gittik o da gorumcemdeymis Hadi oraya geçtik yemek çay derken ancak geldik eve. Yarın kıza Okul kıyafeti almak için çarşıya çıkıcaz başkada işim yok inşallah.
Yine kosturmali bir gun olmus ablam :)

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI
MavibocukIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI
kakaovanilya------100IA 50M
abesle_istigalIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI
haeshin:halay: 15 DK Y:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200:----
gogo2405IZINLIIZINLIIZINLI:KK76: :KK76:100JJ :KK73::KK9: :KK9:-
tiffany20:halay: :halay:ODUL :eğlence::KK200: :KK200:-:KK73: :KK73::KK9: :KK9::nazar: :nazar:
happy_moonIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI
AKovserODUL 15 DK YODUL 15 DK Y:KK200: 15 DK Y:KK76: 10DK Y:KK73:10DK Y:KK9: 10 DK Y:nazar: 10 DK Y
KarKralicesi:halay: :halay:10DK Y :eğlence:15DK Y :KK200::KK76: :KK76::KK73: :KK73::KK9: :KK9:-
belindamm---:KK76: :KK76::KK73: :KK73::KK9: MUAF:nazar: :nazar:
Ey0609:halay: :halay::eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::KK76: :KK76::KK73: :KK73::KK9: :KK9:15DK Y :nazar:
Alya008:halay: :halay::eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::KK76: 15DK Y10DK Y :KK73::KK9: :KK9:250DK :nazar:
azimli anneODUL :halay::eğlence: :eğlence:10DK Y :KK200:15DK Y :KK76::KK73: :KK73::KK9: :KK9::nazar: :nazar:
marlin18ODUL 15DK Y:eğlence: 10DK Y:KK200: 10 DK Y:KK76: :KK76::KK73: :KK73::KK9: :KK9:10DK Y MUAF
saricicek-------
fyzanur:halay: :halay:250IA ???250JJ ???----
oluroylebazen10DK Y 5 DK YODUL :eğlence::KK200: ???----
Saadetim33ODUL :halay::eğlence: :eğlence::KK200: 10 DK Y:KK76: :KK76::KK73: :KK73::KK9: :KK9::nazar: DINLENME
bnnu:halay: :halay::eğlence: :eğlence::KK200: 15DK Y:KK76: :KK76::KK73: :KK73:--
gulpinargul:halay:DINLENME--:KK76: 15DK Y:KK73: :KK73::KK9:DINLENME-

[/td][/td][/td][/td]

Canlarim hepinize gunaydin ,yine bir cuma geldi catti, bol bol eksiler goruruz insallah.:nazar:
Bol enerjili, bol eksili, hayirli cumalar.:KK200:

ebc1563bb30d73ffa0b94fa2e3628581.webp

vermissindir canim gecen hafta olmamismiydin regli?

afiyet olsun canim:)

canim burada hep evdeki tartinla tartildin yine onunla tartilmaya devam et canim:)

canim haslanmis patates, pirinc lapasi,1 tatli kasigi turk kahvesinin ustune limon sIkIp icmek iyi geliyor.
cok gecmis olsun canim..
Hayır canım geçen hafta reglim yakın demiştim ayın 5inde oldum bugün 5.gün ama yinede çok gitmemiş ya:((

Hayır canım geçen hafta reglim yakın demiştim ayın 5inde oldum bugün 5.gün ama yinede çok gitmemiş ya:KK43:(
canin sagolsun gulum, regli ya da hastalik durumlari olagandisi haller ama o pizzalar beni en cok yikan seyler bilesin.
hele ki cuma tarti oncesi olunca cok cok uzuluyorum...

KILOLARIMIZI HATIRLAYALIM

***4. Takım 482. Etap ***

melinda23 (62.4///%)mezun olmak istiyor.
gogo2405 (66.5///%)gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2ye bolundu.
tiffany20 (53.4///%)
KarKralicesi (68.5///%)

Alya008 (72// /%)
azimli anne (79///%)

4. Takim Ortalaması: %

***PEMBE SALYANGOZLAR***

saricicek123 (60.8///%) 455. etapta 59.8 kg ile mezun oldu.Baslangic tarihi:11 Temmuz, hedef:57
fyzanur (79.7///%) 429. etapta 66.5 kg ile izne ayrildi.Baslangic tarihi:11 Temmuz, Hedef:49
oluroylebazen (77.5///%)393. etapta 73 kilo ile bildirimsiz izne ayrildi.Baslangic tarihi:4Temmuz, hedef:55
Ey0609 (91.7///%) yeni uye, baslangic kilosu:94 , baslangic tarihi:24 Agustos, hedef:55
gulpinargul (86.3///%) yeni uye , baslangic kilosu:89 , baslangic tarihi:25 Agustos, hedef:58

bnnu (57.4///%)
haeshin (61.7/63.3//%) 480. etapta izne ayrildi.
Saadetim33 (71.5///%)
marlin18 (60/58.2/1.8/%3)
zey zey (56.7///%)
belindamm (72///%)
kakaovanilya (///%)

Ortalama: %

tatilde ilac gibi gelmistir eminim, Hasan;a da cok sevindim tekrar

söz bundan sonra daha çok uğrayacağım akşam bizim kıza ayakkabı almaya gittik kardeşimle eşide vardı canım akşam alışveriş merkezinde olunca ısrarla pizza yiyelim dediler ben yine küçük iki dilim yedim onlar 4 er dilim yedi yani karnımı doyurmadan kalktım :))

canin sagolsun gulum, regli ya da hastalik durumlari olagandisi haller ama o pizzalar beni en cok yikan seyler bilesin.
hele ki cuma tarti oncesi olunca cok cok uzuluyorum...
tamam ozaman tartımı yazayım sen üzülme tatlım kontrolüm altında:)))bidaha tartı öncesi söz bişey yemicem:))

tatilde ilac gibi gelmistir eminim, Hasan;a da cok sevindim tekrar hos dondun aramiza canim :)

Allah razı olsun bacim. Bisiklete kavuştum yavaştan başlıyorum :)
Bende alkol tuketmiyorum ama pasta falan yedim su ve maden suyu içtim bol bol işte pasta ve tatlı alkolden daha tehlikeli maalesef
Kesinlikle katılıyorum ablam. Pasta ve tatlılar daha tehlikeli.
Canlarim hepinize gunaydin ,yine bir cuma geldi catti, bol bol eksiler goruruz insallah.:nazar:

Eki Görüntüle 1883378
Sanada ii dinlenmeler özgem.
Geçen hafta:72
Pazartesi:71.2
Bugün:70.7
Fark:_500:KK9:

Tebrikler canım. Eminim dunku pizza kaçamağı olmasaydı daha güzel giderdi kilolar.

Eki Görüntüle 1883378

Tebrikler canım. Eminim dunku pizza kaçamağı olmasaydı daha güzel giderdi kilolar.

Eki Görüntüle 1883378

Eki Görüntüle 1883378

Back
X