• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin fit hatunlar, hepinize mutlu, enerjik, keyifli bir hafta sonu diliyorum.:KK68:

unnamed.webp

tamam canim anlastik :)

canim grcen hafta 72kg idin yani 1.3 kg vermissin :)
tebrikleeeerrrr..

harikasin Sibelim :)

canim vucut erken kalkmaya alisinca malesef erkenden kalkiyor.
birde nisanlinin heyecani basmis normal :)

iyiyim feyzos ozledik canisi :)

don artik takima :)

haklisin canim, hepsini haslamam lazim:)
Haşla bencede tatlım hatta birkısmınıda mangal yap malum bayram geliyo:KK70::KK70:

Izne ayrıldığın cuma bildirim yapmamışsın canım. Dünde bildirimi geç yaptın yine listede olmasada cuma 17 ye kadar bildirim yapman gerekiyor biliyorsun ama geç kalmamak için persembedende yapabilirsin

Heee olabiliiirr ben sana özelden bile yazmış olabilirim :) tamamdır tartılma fırsatım olmadı sabah 6.30da yola cıktım gece 1de döndüm perşembe yaparım işim olduğunda

ne guzel ablacim Elif icin cok sevindim, gule gule kullansin aldiklarinizi...
aileni gormeyede gideceksin. bayraminiz bayram olsun simdiden :)

canim tatlilar en buyuk dusman...
nefsini koreltmek icin 1 adet ye gunluk bu miktari gecmemeye calis Fikriyecigim.
kurban etinden diledigin kadar ye gulum :)

ohh vallahi keyfim yerine geldi, bekliyorum eksini amazonum:)

ilk uce giremezsek cezamizi sildiremiyoruz canim...

canim o kadar sevindim ki bu habere anlatamam.
dua ettim minigine, cok sukur gulum.
sargilari da cikmis rahatlasin kuzucuk:)
tum gun kosturmaktan sana yazamadim bile kusuruma bakma...

Allah kolaylik versin ablam..

cok cok guzel canimmm :)
nasil gecti is gorusmesi kuzum?

kilo bildirimi yapmadan izne ayrilmissin demek canim :)

Canım sadece belge verdim bayramdan sonra belli olcakmış kurul anca ozamana toplanırmış kabul edilirsem mülakat olcak

Kızlar bayramda diyette nasıl besleneceğiz biri bana anlatsın bizimkiler koyunu keserken sabah mangal yanmaya başlıyor :KK53:
Ekmek ve tatli yemezsen pirinc tuketmezsen aksam da 7 den sonra kati bisey yemezsen bisey olmaz fikriye:) bi bayramlik karataya kayiverirsin sadece:) iyi bayramlar

Back
X