• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar ben geldim. Allah a çok şükür kızım iyiye gidiyor.kırılan kemik kaynamaya baslamis dedi doktor. Sargilarini çıkardı biraz hareket etsin kolu dedi. haftaya tekrar kontrol var.üzerine düşmemesi lazım. İnşallah haftaya da güzel haberle döneriz. Hepinize dualarınız için teşekkürler.
Yavruna cok sevindim bi daha yasamazsiniz umarim kirik cikik olayi bebeklerde cok zordur ya kuzum kiyamam. Sana da gecmis olsun salgin midir nedir herkes hasta. Sen baya uzaktasin ama baya bi genis salginsa demek ki:) iyisindir simdi insallah

Sen yinede motive ol tatlım . Her gün menu bildirmek çalış. Tartıldım in zman bi kenara not almayi da unutma.

İi yolculuklar busem. Arada gel kız şu foruma . Kaynatalim eskisi gibi.

Zumba güzel spor:)

Canım sana ve yavruna çok çok geçmiş olsun. Rabbim sifa versin. İnşallah haftaya kadar düzelir yavrunun kolu.
Gelcem kuzum gelcem de bi rutinimi oturtamadim koyde net asiri yavas simdi senin mesaja cevap yazmak icin belki 1 dk bekledim sayfanın gelmesini okumaya calisiyorum iskence gibi:)) 19 eylul itibariyle okulun acilmasiyla yaza domestoslu bir sunger cekerekten spora da baslayaraktan vede diyete devam ederekten sohbetlere de donecegim insallah:)))

Günaydınlar canlar.
Yawrukush Yawrukush özgem sanırım bugün gidiyorsunuz yolunuz açık olsun . Bol eğlenceler.
azimli anne azimli anne canım yarım su şişelerini doldur. Sürekli bulunduğun alanlara koy ev içinde . Böylece göz önünde oldukça unutmazsin içmeyi.
Sagol Sibelim, opuyorum:)

Haşla bencede tatlım hatta birkısmınıda mangal yap malum bayram geliyo:KK70::KK70:
Mangal iyi fikir gulum :)

Canım sadece belge verdim bayramdan sonra belli olcakmış kurul anca ozamana toplanırmış kabul edilirsem mülakat olcak
Haydi hayirlisi guzelim :)

Yawrukush Yawrukush iyiyim elhamdülillah sen nasılsın :) benim pc bayramdan sonra çıkar artık servisten yedek parça bekliyormuş. Bir türlü aktif sohbete katılamadım buralarda. Yoksa konuşmayı severim ben :)
Tamam canim bayram sonrasi 2 lafin belini kirariz o vakit :)
Bende iyiyim sagol sordugun icin:)

Canlarim selamlar, mutlu hafta sonlari:)
Biz yola cikiyoruz, havaalanina dogru..
Otele vardigimizda haber veririm.
Hepinizi opuyorum :)
Hayırlı yolculuklar özgem iyi tatiller tadını çıkar eğlen dinlen
Vuu cook hizli bi giris yapmissin gonca yav. Su an hastanedesin o zaman kolay gelsin canim. Ayrica sen de hizla sonuyorsun ben kac oldum acaba ya baskul yok bakmıyorum
Evet hastanedeyim sabaha kadar Busem ödem sanki kilodan çok hızlıca gitti 68 takıldı ama refik gelmek üzere o yüzden takıldım diye düşünüyorum . Bayramdan sonra spor ve beslenme düzeni oturunca gidecek hepsi. Takımdan atilmadan mezun olmak lazım

Iyi aksamlar kizlar. Bugun yine bozdum diyeti, daha dogrusu diyete baslayamadim bi turlu kac haftadir:)

Sabah
1 simit
Kahve

Ogle
Yok

Aksam (5 gibi)
1 tabak bezelye
1 dilim ekmek
Yarim kase yogurt
1 tabak makarna

Birkac saat once 1 tabak makarna daha yedim :( kac haftadir yemiyordum, dayanamadim :(

Su 1 litre, spor kopekle yarim saat hafif tempo yuruyus. Yarin ogleden sonra ucagim var, izmire gidiyorum, kendimi yuzmeye vericem insallah :( hic kilo veremedim bir bucuk ay olacak, silkelenmem lazim :( cesmede beache falan gidince bunalima girip kendimi toplarim sanirim :))

KahvaltıM, 2 dilim ekmek, pastırmali yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, 2 catal tahin pekmez
Ara, şekersiz Türk kahvesi, bir kaç fındık
Öğle; bir kase yoğurt, 2 kaşık makarna
Aksam, 2 kase tarhana çorbası, 3 kaşık yoğurt, 2 kaşık makarna
Ara, 2 ceviz, bir ince dilim muz
Spor, 2 saat yürüdum

Back
X