• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Buldum canım çok teşekkür ederim bu alt katta odamda internet öekmiyor mi alıntıyı bile yapmıyorum sinirlerim bozuluyo zaten doğru düzgün evde durduğum yok bi de motivasyonum şok düşük artık listede olmak istiyorummm eski kiloma kadar düşmek istiyorum

Motivasyonunu düşürme, yoksa hiçbirşey başaramazsın..
Ne güzel eski kilona da düşmek istiyorsun o yüzden biraz çalış..
Hem yediklerine dikkat et hem de az da olsa spor yapmaya çalış..

Motivasyonunu düşürme, yoksa hiçbirşey başaramazsın..
Ne güzel eski kilona da düşmek istiyorsun o yüzden biraz çalış..
Hem yediklerine dikkat et hem de az da olsa spor yapmaya çalış..
Valla kuzum bu memlekette okadar mutsuzum ki surekli kendimi dışarı atıyorum bayramda size yazcak listem bile olmadı hergece içtim nerdeyse allahtan baya dans ettim kilo vermişim yine

Sürekli uyku hali halsizlik alerji valla ağlıcam şimdi sıfır enerjim var hayata insanlar nasıl ders çalışıyo nasıl işe gidiyo hayret ediyorum ya

Herkesin bir yaşam şekli var ve ona göre de mecbur enerjileri oluyor :)
Öğrencinin ders çalışmaktan, çalışanın işe gitmekten, ev kadınlarının bütün gün evi idare etmekten başka çareleri var mı ? yok.. İşleri bu, o yüzden işlerine uygun enerjiyi de Allah veriyor işte..
Sen de güne biraz enerjili başlasan daha iyi senin için..

Valla kuzum bu memlekette okadar mutsuzum ki surekli kendimi dışarı atıyorum bayramda size yazcak listem bile olmadı hergece içtim nerdeyse allahtan baya dans ettim kilo vermişim yine

Seni mutsuz eden her ne ise ondan uzaklaşmaya çalışsan mesela ?
Kendini ne yaptığın zaman iyi hissediyorsan, kiminle mutluysan, kısaca sevdiğin şeyleri yapsan..

Tebrikler, bayram olmasına rağmen güzel vermişsin :)
Tesekkür ederim kuzum çünkü bolca oynadım zıpladım tatlı falan yemedim böreği normal öğün yaptım tek kaçamağım alkol oldu onu da kaçırmadım zaten hareketten sanırım göbek atmaktan :) bu akşam da düğünden sonra cluba gitcem bakalım yine oynarım bol bol

Seni mutsuz eden her ne ise ondan uzaklaşmaya çalışsan mesela ?
Kendini ne yaptığın zaman iyi hissediyorsan, kiminle mutluysan, kısaca sevdiğin şeyleri yapsan..
Bu memleketten gitmem lazım bi izmire gideyim hergün yürüyüs yapçam düzenli beslencem ama burda çok zor sigarasızlık başıma vuruyor aile zaten ayrı bi sıkıntılı benim pek huzur yok genelde dışarı atıyorum kendimi arkadaşlarımla zaman geçiriyorum işte

Sirt agrilarim yine başladı duramiyorum agridan:KK43: Rabbim kimseyi hastalikla sınamasın
Sırt ağrısı genelde safra kesesi rahatsızlığından olur... Baktır derim
Kızlar nasılsınız bu aralar yine yoğunum bu akşam da düğün var arkadaşımın
Saol canım koşturuyorum ütü yapıyorum sana iyi eğlenceler cnm

Gecen hafta 76.4
Bu hafta 75.3
Fark 1.439
Harikaaaa tebrikler

Sırt ağrısı genelde safra kesesi rahatsızlığından olur... Baktır derim

Saol canım koşturuyorum ütü yapıyorum sana iyi eğlenceler cnm

Harikaaaa tebrikler
Bi baktirsam olacak 1 1.5 yıldır canimdan bezdim 1 ayda 1 hafta kadar sürüyor ağrılar

Kizlar hepinize iyi akşamlar. Bugün menüm çok kötü
KahvaltıM, 2 dilim ekmek, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, 2 çay kaşığı reçel, bir kaç badem
Ara, 2 dilim elma, bir kase yoğurt, 5 fındık , 2 kare bitter
Aksam, (saat 4 te)yarım ekmek arası döner
Ara, 5 küçük ev yapımı az şekerli kurabiye. Kızlarım yaptı. İlla ye diye tutturdular. Bende dayanamadım. Şekersiz Türk kahvesi
Spor, 2 buçuk saat yürüdum
Su, 2 litre
Yawrukush Yawrukush

Kullanıcı adı: leopardesenlitayt
Medeni durum: Evli
Çocuk yok
Boy: 1.68
Kilo: 90
Hedef kilo: 60
Kilo alma serüvenim: Ergenliğimde de kiloluydum fakat lise ve dersane zamanlarımda kilo verdim. 2003 - 2010 yılları arasında 65 kilo civarında idim ki bu dönemde hep fast food alanında çalıştım, malum öğrencilik zamanı. 2010 yılında bir pizzacıda çalışmaya başladım. 2013te 70 kilo oldum. Aynı yıl evlendim ve şu an 90 kiloyum. Evlilikle beraber depresif halim daha da arttı ve hareketsiz bir hayatım var uzun zamandır. Hem armut tipi bir vücut yapısına sahip olduğumdan hem de hareketsizliğimden bacaklarım kalın ve göbeğim sivri.
Neden kilo vermeliyim?: Kendime olan güvenimi kazanmam gerekiyor. Yaşam kalitem iyice düştü. Hareketlerim kısıtlandı.

Back
X