• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Özge güzel bir egzersiz önerir yaparız, göbek ayrı, sırt ayrı dert..
O yüzden hepsini çalıştıran program lazım.. En güzeli Jillian da işte onu da yapamıyorum..
Onda biraz kilo verdikten sonra yapmak gerek ben mesela 70 kilo ile yapamam :( hareketleri ağır biraz toplu olmak lazım :)

Onda biraz kilo verdikten sonra yapmak gerek ben mesela 70 kilo ile yapamam :KK43: hareketleri ağır biraz toplu olmak lazım :)
Bazi sporlar icin belli bir kilonun altinda olmak gerekiyormuş en iyisi yürüyüş ama onada zaman ve yuruyus yapabilecegin bir alan lazim cocukla her gun nereye yuruyebilinir ki :KK43: bugunler hayattan soğudum zaten

Selam herkese
Bgün eşimle oğlumu okula götürdük o kdar çabuk adapte oldu ki ben bile şaşırdım maşallah diyeyim. Ayrıca bakıcımız bu sabah geldi o da bizle ve ben okuldayken hasan ağlamamış çok güzel geçmiş çok şükür artık bir kişi daha var ailemizde hep sorunsuz devam ederiz inşallah
Bende şimdi evde bakıcı olmanın verdiği rahatlıkla spor salonuna attım kendimi
Kasımda iş başı yapana kadar hergün spora gelmeyi planlıyorum haftasonlarıııı hariçç

Sizlerde ne var ne yok ?

Okulun ilk günü nasıl geçti ?
Gözün aydın canım inşallah böyle devam eder.
Ben sabah kalkamadım yerimden resmen kızla eşim kalktılar adam çay yaptım falan dedi ben 7 yi 20 geçiyordu kalktım giyindim çıktım.

Bazi sporlar icin belli bir kilonun altinda olmak gerekiyormuş en iyisi yürüyüş ama onada zaman ve yuruyus yapabilecegin bir alan lazim cocukla her gun nereye yuruyebilinir ki :KK43: bugunler hayattan soğudum zaten
Canım geçen sene diyet yaparken koşacak yerim vs yoktu.adımsayar aldım kendime ve evin içinde koşmaya başladım ilk başlarda 1.5 saatte ancak 10000 adım atıyordum sonra ben koştukça hız kazandım ve 45 dk da bitiyordu.bence dene mesela oğlunla hoplamalı zıplamalı dans et.yeter ki iste ve pes etme

Evde leslie yapabilirsin canım soğuma hemen

Selam herkese
Bgün eşimle oğlumu okula götürdük o kdar çabuk adapte oldu ki ben bile şaşırdım maşallah diyeyim. Ayrıca bakıcımız bu sabah geldi o da bizle ve ben okuldayken hasan ağlamamış çok güzel geçmiş çok şükür artık bir kişi daha var ailemizde hep sorunsuz devam ederiz inşallah
Bende şimdi evde bakıcı olmanın verdiği rahatlıkla spor salonuna attım kendimi
Kasımda iş başı yapana kadar hergün spora gelmeyi planlıyorum haftasonlarıııı hariçç

Sizlerde ne var ne yok ?

Okulun ilk günü nasıl geçti ?
Canım gözün aydın ne güzel sevindim adına. Sende rahatça sporunu yaparsın

Canım geçen sene diyet yaparken koşacak yerim vs yoktu.adımsayar aldım kendime ve evin içinde koşmaya başladım ilk başlarda 1.5 saatte ancak 10000 adım atıyordum sonra ben koştukça hız kazandım ve 45 dk da bitiyordu.bence dene mesela oğlunla hoplamalı zıplamalı dans et.yeter ki iste ve pes etme
Oglan sussa aglamasa neler yapacagim ama hep miz miz inan wc yw bile gidemiyorum yetişemiyorum artık

Oglan sussa aglamasa neler yapacagim ama hep miz miz inan wc yw bile gidemiyorum yetişemiyorum artık
Kaç yaşında ki canım. Ama onunla beraber yaparsan o da mızmızlanmaz belki hatta eğlenir bile

Kuzum sen Kv çyardiminddiyorsun bence Bak olan sana oluyor gülüm
Elimde degil esimde ayri bir dert tek bir ise bile yardimci degil yardimindan gectim niye yatili misafir cagiriyorsun zaten kardeslerini anneni haftada 1 gun kesin görüyorsun yani cocuga bak bakmaz hai yatalim bir tanem cocuk da uyur belki yatmaz yoruldum inan

Elimde degil esimde ayri bir dert tek bir ise bile yardimci degil yardimindan gectim niye yatili misafir cagiriyorsun zaten kardeslerini anneni haftada 1 gun kesin görüyorsun yani cocuga bak bakmaz hai yatalim bir tanem cicuk da uyur belki yatmaz yoruldum inan
Allah yardımcın olsun canim. Erkekler pek bir işe yardım etmezler bazen öyle kabul etmek gerekiyor

M M_atruska
3.5 yasinda namazimi bile gizli kiliyorum spor yapmaya baslayinca daha cok bagiriyor
Allah bağışlasın canım. Beraber yapın bide öyle dene belki ağlamaz. Ne videolar var bebişleriyle spor yapıyorlar çok eğlenceli duruyor :)

Back
X