- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798

Bence her seyi oluruna birak, olmamis seyleri, ileride soyle olacak, boyle olacak diye dusunerek kendini uzuyorsun.
Diyetisyenin donus yapmadi mi gulum?
Menun nasil bugun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim hic olmamis bu menu...Menüm
Öğlen
2 dilim patates kızartması
Akşam
Et kavurma
Yoğurt
1.5 lt su
3 fincan çay
Kötü bir gün geçirdim..
Kulağım ağrıdı, başıma vurdu, yetmezmiş gibi regl ağrılarım da eklenince iştah falan kalmadı![]()
Bende katilayim yarin yarismaya koca gobegimle :))
Bugunku listemi paylastim canim dönüş yapti ama hicbir degisiklik yapmadi uykusuzluktan olabilir dedi. O kadar haklisin canimazimli anne canim son gunlerde yasadiklarin sana cok stres yapti, birazda kafanda fazlaca kuruyorsun her seyi iyice yoruyorsun kendini.
Bence her seyi oluruna birak, olmamis seyleri, ileride soyle olacak, boyle olacak diye dusunerek kendini uzuyorsun.
Diyetisyenin donus yapmadi mi gulum?
Menun nasil bugun?
canim hic olmamis bu menu...
aksama kadar hicbir sey yememissin!!
istahin olmasada azicik zorla kendini ye mutlaka canim...
yok be Fatimem 3000-5000 anca yururum :)Yok yok 1.lik hamile kaptanımıza gidiyor yazamam :))
Sen bu halinle bile geçersin herkesi, utanmayalım sonra![]()
canim listesi agir biraz, sen uykunu almaya bak bu gece yarinda rahatsiz hissedersen, tekrar ara, listeyi degistirelim de Fatoscum...Bugunku listemi paylastim canim dönüş yapti ama hicbir degisiklik yapmadi uykusuzluktan olabilir dedi. O kadar haklisin canim
canim kahvaltin bozmamis menuyu ama su kurabiyeleri sen cocuklarin beslenmesine koy, esine ikram et, sen yeme gulum...Kizlar hepinize iyi geceler. Bugün çok yoğundum bebişi de yeni uyuttum anca geldim. Bugün kahvaltı günümüz vardı. Ayda bir yapıyoruz. Anlayacağınız menüm kötü. Hiç iyi olmadı buuuu
Uyanır uyanmaz, bir akşam dan suya ıslattıgim 2 ceviz, 2 kuru kayısı
KahvaltıM, 2 dilim ekmek, zeytin, peynir, domates, yumurta, 2 dilim sucuk, 2 kaşık karışık kızartma
Ara, bir avuç çekirdek
Öğle; 1 kase yoğurt, 2 kare bitter
Aksam, bir tabak kuru fasulye, 3 kaşık pilav, salata
Ara, bir kurabiye, bir şekersiz kahve
Spor, 10 bin adim yürüdum
Yawrukush
Hiç sorma canım ya. Gözümün önünde duruyorlar. Tutamıyorum kendimi. Bitse de kurtulsamcanim kahvaltin bozmamis menuyu ama su kurabiyeleri sen cocuklarin beslenmesine koy, esine ikram et, sen yeme gulum...
bitir iste canim, sen yeme bitirttir :)Hiç sorma canım ya. Gözümün önünde duruyorlar. Tutamıyorum kendimi. Bitse de kurtulsam
canim haftalik egzersizlerimizi de dene, mutlaka faydasini gorursun..Bugün sporda yapamadım sözde başlayacaktım.inşallah yarın başlarım. Kendimi bir düzene koymam gerek ama cocukla olmuyor. Akşam dan kafamda plan yapıyorum şunu yapayım bunu yapayım diye ama hiç bişey düşündüğüm gibi olmuyor tabiki sonra da benim de moralim bozuluyor
Sağol kuzumSüperr menü canısı![]()
En kısa zamanda başlamak istiyorumcanim haftalik egzersizlerimizi de dene, mutlaka faydasini gorursun..
olur canim neden olmasin, ya da bugun mesela kizlarin menulerine goz gezdir, yarin icin aklinda fikir olusur:)Kizlar bir gün önceden yarın için ne yemek yapmayı düşündüğümüzü yazsak nasıl olur. Hem yemek konusunda birbirimize fikir vermiş oluruz (bazen ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum .adını bulunca yapmak kolay oluyor )
Eğer kalorili birşey yapacaksak birbirimizi az yemek için uyaralım. Sizce nasıl olur
Yawrukush ,
Dahlia_