• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menümü yazayım
Sabah yarım simit peynir domates salatalık

Öğlen 3 köfte 1 dilim kepek ekmeği acı sos 1 parça pişi peynirle

Sade kahve 1 lokum bunu yemezdim ama sorumlumuz kızını sozlemis onun lokumuydu

Akşam 4 kaşık patates yemeği ayran yarım armut

Çayla 2 bisküvi

Su 3 lt
Spor 3000 adım 250 ipsiz atlama daha yapıcam

Olur tabi neden olmasın birbirimize tarifte veririz

Benimde anneannem annem yapıyordu hep 3 sene önce anneannem vefat etti anneme dedim öğret bana diye o da napican işte yiyceniz bi lokma onuda ben yapıp veriyorum dedi. Dedim olmaz bak anneannem gitti sende gidersen kimden ogrencem ben o sene hem yaptık hem söylendi bana beni de mezara koydun diye ama geçen sene kendim yaptım tatlı olmuş acı yapıcam bu sene.

Iyi geceler kuzumcum
Annanene allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Annene de sağlıklı uzun ömür versin ablacım. Benimde annemle babanem yapardı hep.babanem çok yaşlandı artık hiç bişey yapamiyor.annem yanlız yapıyor artık. Ben de diyorum ne olur ne olmaz bizde öğrenelim diye.ama biz yazin gidixoruz.sıcak ta da tarhana yapılmıyor. Eksir diyor annem
bakalım artık hayırlısı

Limonlu ılık su içmeye bende başlayayım çok faydası oluyomuş:)
Menü güzel canım..
Başla canım wc ye çok rahat çıkartıyor.
gel kuzum gel taze demleyeyim, sensiz olur mu:)
Ah bi kuş olsam nerelere uçucam da özgem. .. Kanatlarim yok ki...
. . . YARIŞMA . . .

Canlar yarın ADIM yarışması yapıyoruz..
Lütfen herkes katılsın, Kaptanın paylaştığı haftalık egzersizlerin yanında adımlarımızı da sayalım :)
Kolay gelsin, bol ter atmalar..
Ben de adımsayar yok ne yapabilirim bacılar? ?
**HAFTALIK EGZERSIZLERIMIZ**

Kizlar artik her hafta vucudumuzdaki tum kaslarimizi calistirmaya, gelistirmeye ve sIkILasmamiza katki saglamasi icin bolgesel egzersizler paylasacagim,
Karin, bacak, kalca, gogus ve kol kaslarinizi calistirack olan bu egzersizler, kas kitlenizin artmasini saglayacak ve daha kolay kilo vereceksiniz.
Hergun toplam 10 dakikanizi almayacaklar, emin olabilirsiniz.

Kendi egzersizinize ek olarak lutfen haftada 5-6 kez yapmaya gayret ediniz.
Saglik sorunu olan uyelerimizi tenzih ediyorum..
Bu mesaji favorilerinize ekleyin, mesajin sag altinda favorilerime ekle yazisini gorebilirsiniz, daha sonra kendi profilinize girip favorilerinizden istediginiz her zaman acip yapabilirsiniz bu egzersizleri.
Hatta kendinize egzersiz arsivi olusturmus olursunuz bu sayede :)

1.Ilk egzersizimiz karin kaslarimiz icin, her iki bacagimizi da 30ar kez karnimiza cekiyoruz, toplam 60 kez hareketi tekrarliyoruz.

2.Bu egzersizimiz bacak kaslarimiz icin,50kez asagi yukari, 50kez de capraz olmak uzere toplam 100kez hareketi tekrarliyoruz.

3.Ucuncu egzersizimiz kalcalar icin,toplam 40 kez tekrarliyoruz.

4.Bu egzersizimiz gogus kaslarimiz icin, 2 adet yarim litrelik su sisesiyle, 2 adet kavanoz ile ya da hicbir seysiz yapabilirsiniz, toplam 50kez tekrarliyoruz.

5.Son egzersizimizde kol kaslarimiz icin,hem one hemde arkaya (tersi yone) 50ser kez olmak kaydiyla toplam 100kez egzersizimizi tekrarliyoruz.

Kolay gelsin , bol ter atmalar :)

Emeğine sağlık canım.
Menüm

Öğlen
2 dilim patates kızartması

Akşam
Et kavurma
Yoğurt

1.5 lt su
3 fincan çay

Kötü bir gün geçirdim..
Kulağım ağrıdı, başıma vurdu, yetmezmiş gibi regl ağrılarım da eklenince iştah falan kalmadı :KK43:
Neyin var kuzu. Niye günün kötü geçti?
Kizlar bir gün önceden yarın için ne yemek yapmayı düşündüğümüzü yazsak nasıl olur. Hem yemek konusunda birbirimize fikir vermiş oluruz (bazen ne yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum .adını bulunca yapmak kolay oluyor )
Eğer kalorili birşey yapacaksak birbirimizi az yemek için uyaralım. Sizce nasıl olur
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_
Guzel fikir canım. Kız herkes aynı şeyi pisirmesin ama menu de değişik şeyler görelim :)))

Annanene allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Annene de sağlıklı uzun ömür versin ablacım. Benimde annemle babanem yapardı hep.babanem çok yaşlandı artık hiç bişey yapamiyor.annem yanlız yapıyor artık. Ben de diyorum ne olur ne olmaz bizde öğrenelim diye.ama biz yazin gidixoruz.sıcak ta da tarhana yapılmıyor. Eksir diyor annem
bakalım artık hayırlısı
Amin canım Sağol
Doğru diyo eksir şimdi zamanı Eylül sonu Ekim başı zaten acaip kabarıyor 21 gün karıştırmak gerekiyor hergün sonra dokuyon kuruması için iyice kurumadan ovalayıp Biraz daha kurumaya bırakıyorsun ev mis gibi kokuyor

Emeğine sağlık canım.

Ne demek canım benim :)
Telefona adımsayar yükle canım.. Ben kullanmıyorum kullananlar hangisinden memnunsa sana da önersinler.
Regl ağrım başladı, kaç saat kasık ağrısı çektim, ateş, titreme hepsi de üst üste geliyor sağolsun..
Kulağım da ağrıyordu zaten, sonunda ağrısı başıma vurdu, sol tarafımı ağrıdan hissetmiyordum artık..
Geçti çok şükür, ilaç aldım toparlandım biraz..

Gözün aydın canım inşallah böyle devam eder.
Ben sabah kalkamadım yerimden resmen kızla eşim kalktılar adam çay yaptım falan dedi ben 7 yi 20 geçiyordu kalktım giyindim çıktım.
Olsun cnm oluyor bazen öyle bir önceki günün yırgunluğu olabiliyor.

Ne demek canım benim :)
Telefona adımsayar yükle canım.. Ben kullanmıyorum kullananlar hangisinden memnunsa sana da önersinler.
Regl ağrım başladı, kaç saat kasık ağrısı çektim, ateş, titreme hepsi de üst üste geliyor sağolsun..
Kulağım da ağrıyordu zaten, sonunda ağrısı başıma vurdu, sol tarafımı ağrıdan hissetmiyordum artık..
Geçti çok şükür, ilaç aldım toparlandım biraz..

Geçmiş olsun canım.
Sana da geçmiş olsun canım. Bi evlen çocuk dogur gider o ağrılar inşallah. Şahsen benim öyle oldu. Hele nrmal doğumdan sonra rahatladım regl ağrısı olmuyor . Sadece biraz yorgunluk oluyor ilk gün o kadar.

Emeğine sağlık canım.

Guzel fikir canım. Kız herkes aynı şeyi pisirmesin ama menu de değişik şeyler görelim :)))
canim telefonuna yukle programlari var, gun boyu cebinde tasi teli..

Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_ 10 dk Ozgr nin paylastigi Victoria secret workout u ve 5 dk bacak içi hareketi yaptım aletle. Simdi duşa gireyim yarın dr Randevum var bacağımdaki varis ler için. Belki sene bitmeden ufak bi operasyon gecirebilirim.
tamam canim insallah guzel haberlerle gelirsin yarin. ameliyata gerek kalmaz insallah...

Emeğine sağlık canım.

Telefona yükle ben s health kullanıyorum iyi cantadayken bile sayıyor
Canlarim herkese iyi geceler.
Iyi geceler canım

FB_IMG_1474292033579.webp

Back
X