• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 haftadir aclik çekiyorum diyetisyenim i de 2 3 gun once aradim listeyi degistirmedi ama acim arkadaslar midemde ki agrida gecmiyor
Dun listedekileri hesapladim sadece 900 kalori geldi diger uygulamada hesapladim 1000 kalori

Bugun yine aradim diyetisyeni listenin resmini gonderin bakayim yazmis

Teşekkürler canım az kaldı sana yetişiyorum:KK48:
Evet az kaldı bekliyorum seni
1 haftadir aclik çekiyorum diyetisyenim i de 2 3 gun once aradim listeyi degistirmedi ama acim arkadaslar midemde ki agrida gecmiyor
Dun listedekileri hesapladim sadece 900 kalori geldi diger uygulamada hesapladim 1000 kalori

Kalori az gerçekten canım diyetisyen ozelmi hemen kilo verip memnun kalman için mi yapıyo acaba

Ozel diyetisyen canim annem de aclik çekiyormuş ama alışırsınız demiş zaten en az ben kilo verdim gecen ay diger hastalari ayda 6 7 8 kilo veriyor 3 ayda 30 kilo vern bile var ama ben acim yani ona ragmen veremiyorum ki

canim aclik cekmeden zayiflayamazsinnn
ozellikle ac uyuyacaksin
gece midemin agrisina cok uyandim
bitki caylari fln ic aksamlari
listene bakabilirmiyim mahzuru yoksa
900 kal cok kotu degil ama az
protein mi az bu kadar kotusunnnn
eninde sonunda miden alisacak
ben dunyalari yerdim
simdi bir porsiyonluk yemegi bitiremiyorum
bu aclik ataklarinda gececekkkk

Ozel diyetisyen canim annem de aclik çekiyormuş ama alışırsınız demiş zaten en az ben kilo verdim gecen ay diger hastalari ayda 6 7 8 kilo veriyor 3 ayda 30 kilo vern bile var ama ben acim yani ona ragmen veremiyorum ki
Bu kadar aç kalman normal değil bence canım birden bu kadar yüklenmek doğru değil daha yüksek kalorili başlatıp zamanla dusurmesi lazım sen bilirsin ama gitme bence parana yazık.

Bu kadar aç kalman normal değil bence canım birden bu kadar yüklenmek doğru değil daha yüksek kalorili başlatıp zamanla dusurmesi lazım sen bilirsin ama gitme bence parana yazık.
gecen ay 1100 kaloriyle başlatmıştı ayda sadece 2 kilo vermiştim cok az demişti ama dünya saglık örgütü 2 kiloyu normal kabul ediyor gelşecek ay daha çok vermenizi bekliyorum dedi ama ben 78 den düşemedim dün 77.4 gr geldim 2 haftadan fazladır aynı listeyle devam ediyorum demekki benim bünyem bu kadar verebiliyorum diyetisyee gitmezsem bırakırım diyeti diye korkuyorum ne yapacagımı bilmiyorum

ozellikle ac uyuyacaksin
ben dunyalari yerdim
listeyi atabilirsem atayım canım

ozellikle ac uyuyacaksin
ben dunyalari yerdim
IMG-20160922-WA0000.webp

aksam mesela
tek cesit yemek
ispanak yemegi yersen acikirsin
et sote yersen acikmazsin
yada ispanagi kiymali yapabilirsin gibi...

proteini artirrrr mutlakaaaa
listen fena gorunmuyorrr aslinda kac gun oldu baslayali

meyve sut ve yogurtla yenmeli kansekeri dengesi icinnn

onun disinda kahvaltini saglam yaparsan oglen ve ara bile yapmiyorsun bir sure sonra

cok aciktiginda kahve icebilirsin sut tozu degilde cok az sut ilavesiyle cok tok tutar

aksam mesela
tek cesit yemek

onun disinda kahvaltini saglam yaparsan oglen ve ara bile yapmiyorsun bir sure sonra

cok aciktiginda kahve icebilirsin sut tozu degilde cok az sut ilavesiyle cok tok tutar
2 hafta oldu bayramdan öce başladım

Of kizlar kendime soz verdim jelibon yemicem diye. Bugun yenik dustum hatta az once. Felaket midem bulaniyor ya.

Yani yiyebileceğin en kötü şeyi yemişsin bence.. :( Midenin bulanması çok normal..
Ne olduğu bile belli değil onların, o kadar çok yedim ki çocukken şimdiki aklım olsa asla eve sokmazdım ki sokmuyorum da..

aksam mesela
tek cesit yemek

akşam ne yiyecegimi şaşırıyorum ne kadar yiyecegimi vs diyetisyene başladıgımdan beri bu ikilemi yaşıyorum önceden evde ne pişiyorsa ondan az aaz yiyordum

Herkesi tebrik ediyorum. Sonradan gördüm ki kılpayı bile girememisim :))

Allah kabul etsin canim.

Yavrum konuşasi gelmiş çocuğun :)))
İngilizce konuşmaya başladı mı Akın Özgem? ?

Iim hamdolsun canim . Tedaviden sonra daha ii olucam inş. Sen nasılsın?

Canım hoşgeldin.

Tebrik ediyorum canım. Bak çok güzel motive olursun artık.

Çok şükür iyim canım , tedavin ne zaman başlıyor. Ameliyat mı ?

hayirlisi olsun Banucum, cok mutlu olacaginiz bir sehirde oturursunuz insallah.
panik, stres yapma kuzum.
doguma 2 bucuk ay kaldi..
oy dogum ve sonrasi epey zorluyor insani ama iyi dusuneyim iyi olsun :)

adimlamissin Zeynebim cok sevindim:)

kalin tabi bak gogo2405 gogo2405 ablaya, @haeshin e ince bacak onlarda bacim :)

canim hadi insallah sifa olsun ilacin cok sevindim :)

tebrikler kizlar, ellerine saglik Fatimem :)

tebrikler guzeller :)
Panikteyim stresteyim :)
ahy ben düğün yapıyorum 15 gün sonra senin bebiş geliyorrr :) , burcu akrep mi olacak ben de akrebim :)

akşam ne yiyecegimi şaşırıyorum ne kadar yiyecegimi vs diyetisyene başladıgımdan beri bu ikilemi yaşıyorum önceden evde ne pişiyorsa ondan az aaz yiyordum

Ben ona çözüm buldum ,
varsa çorba içiyorum ya da varsa zeytinyağlı herhangi birşey yiyorum , en kötü yoğurt yiyip badem fındık kuru meyve falan atıyorum içine :)
sulu yemek baklagil varsa da sadece ondan alıyorum , öyle aslında

Ben ona çözüm buldum ,
varsa çorba içiyorum ya da varsa zeytinyağlı herhangi birşey yiyorum , en kötü yoğurt yiyip badem fındık kuru meyve falan atıyorum içine :)
sulu yemek baklagil varsa da sadece ondan alıyorum , öyle aslında
Iste ben cozum bulamıyorum malesef :( esim ve oglum her yemegi yiyemiyor ayri ayri yemrj de yapamiyirum maalesef

Iste ben cozum bulamıyorum malesef :KK43: esim ve oglum her yemegi yiyemiyor ayri ayri yemrj de yapamiyirum maalesef
Doğrudur canım , o zaman seninkiler aparatif olacak , çorbayı içiyordur eşin ve oğlun , onun peşine de yoğurt peşine tok tutacak çerezler.
veya ben omlet yapıyorum 5 dakikada hazır oluyor , 2 yumurta ile , hem pratik hem de öyle tok tutuyor ki

Back
X