• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım listemde sadece bir gun tek yumurta var
Duzenli uyku yok ki en basta arada kaldim iyice krese gonderelim durumum yok
Ise gireyim
Sen once evini cocugunu bir hal yoluna koy senm isteyken cocuga kim bakacak

Interneti kapatacagim dedi ama kapatmayacak eminim

Selam canlar sabah erkenden hastaneye geldim.
Dun soylemeyi unutmusum bugun hem aylik kontrolum, hemde seker yukleme testim vardi.
Simdi doktoru bekliyorum, 1 saat sonrada gidip kan verecegim.
Akin evde babasiyla, evi yikmazlar insallah:)
Sizler nasilsiniz, firsat buldukca gelecegim :)

Selam canlar sabah erkenden hastaneye geldim.
Dun soylemeyi unutmusum bugun hem aylik kontrolum, hemde seker yukleme testim vardi.
Simdi doktoru bekliyorum, 1 saat sonrada gidip kan verecegim.
Akin evde babasiyla, evi yikmazlar insallah:)
Sizler nasilsiniz, firsat buldukca gelecegim :)
Gergin ve uykusuzum canim

Bugun ku menum
Gece saat 5 de uyuyunca 12 de uyanabildim malesef

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates salatalik

Ara
1 muz

Aksam
7 yk saç tava
3 yk yogurt
7 zeytin

Spor yok :(
Sadece evin icinde 1200 adim
Su 1 lt içebildim suana kadar

Bugun ku menum
Gece saat 5 de uyuyunca 12 de uyanabildim malesef

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates salatalik

Ara
1 muz

Aksam
7 yk saç tava
3 yk yogurt
7 zeytin

Spor yok :KK43:
Sadece evin icinde 1200 adim
Su 1 lt içebildim suana kadar
Sabah iki yumurta yiyebilirsin öğlen muz mesela yoğurda doğra yulaf ezmesi yada karabugday haşla koy yada keten tohumu atabilirsin doyurucu olur canım sporda her bulduğun fırsatta zıpla ip atlar gibi.

Sabah iki yumurta yiyebilirsin öğlen muz mesela yoğurda doğra yulaf ezmesi yada karabugday haşla koy yada keten tohumu atabilirsin doyurucu olur canım sporda her bulduğun fırsatta zıpla ip atlar gibi.
Listeye uyma diyorsun yani. Diyetisyenden sogudum

haklisin canim her cocuk farkli oluyor ama benim oglanda uykuyu sevmeyenlerden.
2 gundur 9da yatiriyoruz, bizim icinde iyi oluyor.
saat 7.30dan sonra biraz sapitiyor ama alttan aliyoruz ne yapalim :)

ablacim oglen uyursa 11-11.30larda ancak yatirabiliyoruz ve artik bu durum canimiza tak etmisti.
hayir o degil bebek gelince de zor olacak, uyutmayincada daha cok yoruluyorum ama 9 da uyumasina deger:)

canim bugunde bizde tavuklu domates corbasi ve etli taze fasulye vardi, yaninada coban salatayla, ayran uydurdum:)
cok guzel bir menu oldu immm :)

Busem pilates yorabiliyor mu seni :)
Ozge iyi ya memnunum ben jilian gibi duvara carpmiyor ama karnim ve.kollarim iyi calisti dun. Gecen sene kardiyo ve o workoutlarla harika kilo verdim artik cok kilom yok verecegim yetsin zira vakit de yok pek baska spora. Bu arada pazar gunu baskulume kavusacagim esim koye gidecek babam da izmirden gelcekmis orda bulusacaklar baskulumu getirecek.

Yawrukush Yawrukush canim dunki menümü yaziim ama menüme ek akşam arkadaşlar geldi dışarıya gittik kıymalı gözleme yedim bir deee regl canim cekti yarım profiterollü pasta yedim :KK43:
Adımlarım var 10.507 , sabahtan akşama kadar sahadayim zaten :KK43:
Menüye ek bir de yeşil caylarım ve salata larım var
Screenshot_20160922-201619.webp
Screenshot_20160922-201648.webp

Menumuvereyim kizlar
Sabah
Tereyagli peynirli iki yumurta
10 zeytin
Peynir
Roka
Domates
Salatalık
Oglen
Hic huyum degildir ama kremali sekersiz nescafe ictim neden ictim bilmiyorum sevmem bile
Aksam
Disaridaydik ama ev yemekleri yapan bi yere oturttum herkesi bi gayret:))
Mercimek Çorbası
Musakka
Bi de ne oldu bana bugun inanin hicbir aciklamasi yok kahve icmeye oturdum filitre icerim normalde hep bu sefer kucuk boy mocca ictim affedin bilmiyorum cok zarari olur mu buraz sekerliydi
Su limonlu elmali hazirladim bi suru 3 lt oldu simdilik gelir gelmez bi daha yaptim.daha dolapta limonlu suyum var onu da icerim.
Spor yok bugun esim gitti ben cocuklarla kaldim.

Menumuvereyim kizlar
Sabah
Tereyagli peynirli iki yumurta
10 zeytin
Peynir
Roka
Domates
Salatalık
Oglen
Hic huyum degildir ama kremali sekersiz nescafe ictim neden ictim bilmiyorum sevmem bile
Aksam
Disaridaydik ama ev yemekleri yapan bi yere oturttum herkesi bi gayret:))
Mercimek Çorbası
Musakka
Bi de ne oldu bana bugun inanin hicbir aciklamasi yok kahve icmeye oturdum filitre icerim normalde hep bu sefer kucuk boy mocca ictim affedin bilmiyorum cok zarari olur mu buraz sekerliydi
Su limonlu elmali hazirladim bi suru 3 lt oldu simdilik gelir gelmez bi daha yaptim.daha dolapta limonlu suyum var onu da icerim.
Spor yok bugun esim gitti ben cocuklarla kaldim.
White chocolate mi canım , kremalı olduğu için şeker içeriği çok bir de kalorisi en yüksek olandir beyaz çikolata, short boy muydu

Back
X