• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Papatya çayı zayıflama açısından bakıldığında vücuda uygun bir sindirim sağlama yününde katkı sağlar. Düzgün bir sindirime papatya çayının katkısıyla sahip olan vücut yağlardan kurtulmaya ve kilo vermeye hazır bir şekle gelir. Çünkü eğer sindirim işlemi uygun bir şekilde gerçekleştirilemiyorsa yenilen yiyecekler yeterli olmayacak kısa süre sonra yeniden açlık hissedilecektir. Bunun yanında, düzgün olmayan sindirim metabolizmayı da olumsuz etkileyebilir. Sindirim probleminin çözümüne yönelik olarak, papatya çayı içildiğinde sindirim ile ilgili organların salgı üretmesine yönelik uyarıcı etki sağlanır ve üretilen salgı sayesinde sindirim sürecinde en yüksek düzeyde etkililik elde edilir.

Papatya çayı iştah açar mı? Papatya çayı aksine tok hissettiren ve sindirim sistemine sağladığı katkı nedeniyle yemek hakkında sürekli düşünmeyi engelleyen bir içecektir. Bu sayede aşırı yemeye karşı diyet yapan kişilere yardımcı olur.
Yani icebilirim demi

Tebrikler canım kaç kiloyla başlamıştın:))
Canım ben burda başladıpımda yaklaşık 58 kiloydum
Ama ben baya yiyorum yani emzirdiğim için normalden 500 kalori fazla almak zorundayım bu nedenle çok az az zayıflıuorum ama yinede bi gün mezun olcam inşallah hahahha :)
izinden once 78.7
bu sabah 78
fark -700
Süpersinnnnnn

Tebrikler canım.. Geçen cumadan bu cumaya olan geçerli canım :)

Tebrikler canım :) Çok güzel vermişsin, mezun olmana da az kalmış :)

Tebrik ederim canım :)
Saol canım beni. Evet çok az kaldı inşallah önemli olan korumak umarım almam

heheyyyttttt
benimde son 3 kaldi:)

tmm canim adimlicammmm
taktim adimsayarimiiii
madem oyleee

:KK200::KK200:

Hayırlısı canım benim çok şükür doğumdan önceli tüüüümm elbise etek pant hepsi oluyor

Selam herkese
Umarım herkes iyidir kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum
Bugün diyetisyen randevum da çok güzel geçti. Diyetisyende daha hafif çıkıyorum kendi tartıma göre. Doktor onun değerlerinin doğru olduğunu söylüyor tabiki ama ben kendi tartıma göre kilo bildirimi yapıyorum her zaman

7 günde 1.5 kilo yağdan vermişim yağ yüzdem %20.2 çıktı :KK46:
Kas kütlem artmış biraz daha . Diyetisyendeki kilom 50.900
Kendi tartım 52.00
Bu arada organlarındaki yağ oranım az da olsa yüksekti ortalama %1-13 olması lzım bugün itibariyle %1 e çektim:nazar:
Yani kızlar durmak yok sağlıklı beslenerek sağlıklı olmaya devamEn Büyük TÜRKİYE

Selam herkese
Umarım herkes iyidir kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum
Bugün diyetisyen randevum da çok güzel geçti. Diyetisyende daha hafif çıkıyorum kendi tartıma göre. Doktor onun değerlerinin doğru olduğunu söylüyor tabiki ama ben kendi tartıma göre kilo bildirimi yapıyorum her zaman

7 günde 1.5 kilo yağdan vermişim yağ yüzdem %20.2 çıktı :KK46:
Kas kütlem artmış biraz daha . Diyetisyendeki kilom 50.900
Kendi tartım 52.00
Bu arada organlarındaki yağ oranım az da olsa yüksekti ortalama %1-13 olması lzım bugün itibariyle %1 e çektim:nazar:
Yani kızlar durmak yok sağlıklı beslenerek sağlıklı olmaya devamEn Büyük TÜRKİYE
Benim evimdeki tartımda 1 1.5 kilo fazla gosteriyor canim

KahvaltıM, bir kase mercimek çorbası, zeytin, peynir, biber, iki kaşık ev yapımı acı sos ,1 avuç kuruyemis
Ara, şekersiz Türk kahvesi
Öğle, bir dilim ekmek, uç kaşık kavrulmuş kıyma
Aksam, 2 küçük dilim lazanya,salata, yogurt, iki biber turşusu ,3 ceviz
Ara, 2 kare bitter
Spor, 16.400 adım
Su; 2 litre
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_

Back
X